quote: Napisane oryginalnie przez Gazi
[...]
co prawda Slipknot absolutnie nie trawie, bo goscie rycza i krzycza nawet niewiadomo o czym, i ten ich pokrecony image..
Szczerze mowiac tez ich nie lubie. Nie wiem czemu ludziska sie podniecaja Iowa, plytka baardzo podobna do wczesniejszej - Slipknot.
ale SotD naprawde bardzo mi sie spodobal, naprawde przyjemne , techniczne, fajny klimacik. Polecam zwlaszcza Shame, Chop Suey czy Atma
SOAD, a nie SOTD - a, a nie the Teledysk do Chop Suey tez gyt zrobiony.
Panterka to klasyka , ostatnia plytka srednio mi sie podobala ale bardzo bardzo zaluje ze odwolali ten koncert w Spodku.
Do konca mialem nadzieje ze Slayer i Sceptic zagrają.
Nom, klasyka. Moje "naj" to Immortally Insane, Mouth For War i Hollow. Co do Tatoo The Planet... jak wiadomo w Polsce [i nie tylko] koncert odwolano, ale zeby nas jeszcze bardziej w.kurwic podano nowe kapele, ktore maja w ramach tego "swieta" grac:
Slayer, Biohazard, Sepultura i Cradle Of Filth - no i masz k.urwa... Do tego ma dojsc jeszcze kilka kapel, mniej znanych ofz.
Dla chetnych mam nowego Slayerka
A takze wiele innych lzejszych i bardziej mrocznych kapel...
God Hates Us All? Ponoc ladne gowno, w porownanu do wczesniejszej dyskografii Slayera. Chociaz Bloodline z Dracula 2000 - OST mi siem podobal... ehm, kto co lubi 
Ostatnimi czasy slucham nowych albumikow Ill Nino i Machine Head [Revolution/Revolucion i Supercharger], aa, jeszcze Creed - Human Clay