quote: Napisane oryginalnie przez [FPP]2*loop
co do zydkow: warto chyba powiedziec ku informacji fluora, ze kolega deathcrush to poprostu antysemita i tak sobie wplecie od czasu do czasu watek zydowski do topica.
Ja się zdziwiłem na wykładzie z politologii, gdy stateczny wykładowca w stopniu doktora powiedział bez ogródek, że Niemcy słono zapłacili za Holocaust (była jakaś fundacja porozumienia niemiecko-żydowskiego niedługo po II WŚ, w której m.in. występowała p. Erika Steinbach - bo to jej dotyczyła dygresja - oczywiście ona występowała po stronie niemieckiej). Daje się też zauważać pewna tendencja do stawiania Polski w niekorzystnym świetle, jeżeli chodzi o kwestię obozów koncentracyjnych, antysemityzmu, etc i nie wynika raczej ona z okropnej nienawiści do świata tylko chęci wyssania grosza od naszego państwa, które na szczęście jest tak biedne, że nie może sobie na to pozwolić.
A ja antysemitą nie jestem... co najwyżej w miarę tolerancyjnym i cynicznym aluzjonistą 
Jeżeli zaś chodzi o USA to oni wcale nie myślą o ratowaniu świata, a na pewno nie na poważnie. Zwłaszcza teraz, gdy co prawda udało się złapać Saddama, ale gdyby nie fart (bo przecież mógł siedzieć w tej norze dłużej, np do tzw usranej śmierci) to nie byłoby szans na reelekcję.
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|