W dup*e mam tych policyjnych loli, moje miasto jest male i raczej do mnie nikt nie zawita, a nawet jak wyciagam sobie wszystkie dyski z 3 kompow chowam u kumpla plytki tez i tyle mi moga zrobic, a dlaczego dysku nie mam to tylko i wylacznie moja sprawa
Inne wyjscie robie to samo tylko zostawiam jeden dysk i na nim stawiam windowsa 95 bo mam orginalnego podpinam internet i powiem ze uzywam do prac naukowych wordpada na stol wykladam kilka plytek cd action i instaluje demka i legalne gry od nich.
quote: A oni beda z ciebie lac, hahaha prosze pana o to logi ktore poswiadczaja iz udostepnial Pan to i tamto,my obserwujemy pana juz jakis czas, z Pana to niezly gagatek jest, teraz jeszcze nasz informatyk podlaczy laptopika, i przejzy pana dysk czy Pan formatu nie robil.
tutaj to juz ktos blyszczy szkoda ze nie inteligencja a gloopota
Moj dysk, moj komputer, moge z nim robic dowolnie co mi sie podoba w moim wlasnym domu, a jak sie zapyta czego robilem format to sie mowi ze sie system sypal wow jaki lol. Obserwowac to sobie moga, ale jezeli na dysku niczego nie ma, to nic na mnie nie maja mozna spokojnie powiedziec "Dowidzenia"
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|