Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > Hardware/Software > Transfer w emule
Jaki masz transfer w emule??
You do not have permission to vote on this poll.
powyżej 50 kilo 2 8.70%
pomiędzy 50-30 kilo 0 0%
pomiędzy 5-30 kilo 7 30.43%
niski do 5kilo 7 30.43%
nie działa/nie używam - emule :/ 7 30.43%
W sumie: 23 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]Mad
rtcw.fpp.pl
rtcw.fpp.pl

First Person Perspective Transfer w emule

Witam was interesuje mnie wasz transfer w programie emule. U mnie na łączu SDI 64kilo/s średni transfer to 3 kilo max 5 :/ Wiecie jak to przyśpieszyć ?? Są jakieś programy itp???

Prosze o pomoc....

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 02-07-2003 13:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Mad Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Mad Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Mad Dodaj [FPP]Mad do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Mad prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
insmac*1337
Guest

Po pierwsze to SDI o ile wiem ma 115.2 kbit/s co daje maksymalna predkosc 11.5 kB/s (praktycznie nieosiagalna w normalnych warunkach).

A jesli masz lacze 64 kbit/s (max 8 kB/s) to jest chyba jasne. ze wiecej niz 5, w porywach 6-7 kb/s nie wyciagniesz...a zwlaszcza w programach p2p

Old Post 02-07-2003 13:28
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

emule sux sciagnolem kilka rzeczy z tamtad i roznie bylo na moim sdi w nocy dochodzi do 10 kb/s a wdzien moze isc nawet 1-2 kb/s zalezy takze co sciagasz trzeba miec duzo szczescia bo np film mi szedl 8-10 kb/s jak skonczyl sie sciagac probowal cos innego i po 3 h sciagnelo sie 2 mb - lepsze juz jest dc ++ i pewnie fajny program na B :>

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 02-07-2003 16:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LoveBeer
GreenMan

a wcale nie - do sciagania filmow, plikow iso i innych obrazow plyt oraz pelnych alboomoow w mp3 jest naprawde spoko (przestalem uzywac kazyy dla niego)...
mi w dzien roznie lazi - czasmi 5 a czasami 20 kbs - za to w nocy zwiekszam limit na 50-60 kbs (trzeba zaznaczyc iz zwiekszajac limit downloadu zwiekszasz takze upload z faktorem 1/4x) i jade pelnym gwizdkiem

"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Old Post 02-07-2003 16:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LoveBeer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LoveBeer Znajdź więcej post'ów przez  LoveBeer Dodaj LoveBeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LoveBeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

Heh - to nie zalezy tylko od twoje przepustowosci, ale tez przepustowosci zrodla - jak od kolesia sciaga x osob - to nie dziw sie ze zostanei ci tylko 2 kB/s

Old Post 02-07-2003 16:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez insmac
(...)

Nie nie nie insmac'u Na SDI nie jest problemem wyciagnac nawet 12kb/s Szczegolnie w eDonkey'u. Osiol sciaga pliki od kilku/nastu uzytkownikow na raz. Jesli masz program odpalony nostop to nie ma problemu z "kolejkami" do plikow, wiec sciagasz od minimum 2-3 osob

[FPP]Mad jesli masz SDI to powinienes miec okolo 5-10kb/s bez problemu, ale to jeszcze zalezy od ustawien. Jesli dasz upload na 2kb/s to program automatycznie utnie download do 6kb/s max.

Jesli masz zle skonfigurowanego firewall'a, albo siedzisz na jakis kijowych servach to masz male ID (low ID), a co za tym idzie czekasz zawsze jako jeden z ostatnich w kolejce itp. .

Np brak zewnetrznego IP'a daje ID = 0 co automatycznie obcina download do 0

(eDonkey - eMule prawie to samo te same servy dla tego pisze o eDonkey'u )

Old Post 02-07-2003 22:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
Nie nie nie insmac'u Na SDI nie jest problemem wyciagnac nawet 12kb/s

a to nowosc szczegolnie dlatego ze max jaki mozna uzyskac korzystajac z portu komunikacyjnego w kompie (com1 i com2) do ktorego podlacza sie sdi to tak jak mowi ins 11.5kb/s

Old Post 02-07-2003 22:13
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
insmac*1337
Guest

quote:
Nie nie nie insmac'u Na SDI nie jest problemem wyciagnac nawet 12kb/s

Z technicznego punktu widzenia 11.52 kB/s to jest max co mozesz wyciagnac na SDI. 115.2 kbit/s / 10 to raz. Poza tym tak jak mowi MajeS ograniczenie Com'ow = 115200 bytes per second. Czyli nasze 11.52 kB/s. No a w cyferki w eMule czy innych P2P raczej nie ma co wierzyc, raczej polecam DuMeter lub cos w tym rodzaju.

Jesli ktos by sie pytal "czemu przez 10 a nie 8" odpowiadam - podobnie jak w neostradzie na SDI jest cos takiego jak bit stopu albo inaczej mowiac bit kontrolny, na neostradzie jest 1 (stad 512/9) a na SDI 2 (115.2/10).

Ja natomiast nie korzystam z eMule, glownie z powodu slabych transferow (gora 30 kB/s), znam inne lepsze i kilkukrotnie szybsze P2P.

Old Post 02-07-2003 22:17
[FPP]MajeS
Guest

to ci ins wyjasnil

ja przykladowo korzystam z imesh'a i tam momentami widze transfery rzedu 16kb/s (mam sdi ) a jak wiadomo to jest technicznie niemozliwe (w przypadku sdi)

Old Post 02-07-2003 22:21
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

nie korzystam z takich progsow.. wsio ciagne od kumpla z ftp'a z localnej

Old Post 02-07-2003 22:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Mad
rtcw.fpp.pl
rtcw.fpp.pl

:/ to nie ma szans na lepszy transfer ;(

[KmH]Clan |rtcw.xg.pl

Old Post 02-07-2003 22:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Mad Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Mad Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Mad Dodaj [FPP]Mad do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Mad prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

Mad nie ma musisz czekac na zbawienie moze cos sie polepszy
A jezeli uzywasz eMule to w opcjach daj upload 3 kb/s to download bedziesz mial 9 kb/s. No i ostatnie zmniejsz ta sygne

(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 02-07-2003 22:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Mad
rtcw.fpp.pl
rtcw.fpp.pl

mowi sie trudno chrome bede miec za 12 dni luzik

[KmH]Clan |rtcw.xg.pl

Old Post 02-07-2003 23:01
LoveBeer
GreenMan

quote:
Np brak zewnetrznego IP'a daje ID = 0 co automatycznie obcina download do 0

ja nie mam zewnetrznego ip - coprawda progs dluzej laczy sie z serwerkami i wywala komunikaty low id ale nic mi nie obcina - tak jak mowie - przy plikach ktore leza u sporej ilosci osob bez problemu wyciagam powyzej 50 kbs

"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Old Post 02-07-2003 23:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LoveBeer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LoveBeer Znajdź więcej post'ów przez  LoveBeer Dodaj LoveBeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LoveBeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Mad
mowi sie trudno chrome bede miec za 12 dni luzik

ja mialem w dwa dni na sdi

(...)

Old Post 03-07-2003 00:32
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS
to ci ins wyjasnil

ja przykladowo korzystam z imesh'a i tam momentami widze transfery rzedu 16kb/s (mam sdi ) a jak wiadomo to jest technicznie niemozliwe (w przypadku sdi)

Wiem, ze to jest technicznie nie mozliwe Tylko to nie jest wina SDI a com'a Sam HIS z tego co wiem (znajomy w TPSA ) ma moc kilka razy wieksza, ale COM to ogranicza (ale to nie jest 100% informacja )

Old Post 03-07-2003 02:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan

Hehe...

Ja chyba juz nie bede mogl - koles mial prywatnego ftp i dawal ludzia ciagnac ile wlezie, ale dysk sie mu sfajczyl i charytatywnosc sie chyba skonczyla...

Old Post 03-07-2003 03:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

no cos wlasnie kumplowi chyba tez sie stalo.. poszly katalogi: mp3, movies, old movies oraz iso. ale tez ciezko go dorwac.. jak cos to zawsze jest ilestam osob wiecej u nas w sieci hehe

Old Post 03-07-2003 09:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Re: Transfer w emule

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Mad
Witam was interesuje mnie wasz transfer w programie emule. U mnie na łączu SDI 64kilo/s średni transfer to 3 kilo max 5 :/ Wiecie jak to przyśpieszyć ?? Są jakieś programy itp???

Prosze o pomoc....

na moim ch00jowym laczu [nie warto o nim wspominac ] mialem transfer 5-30kb/sec ......
sciagnalem z niego hmm...
w8 zobacze tylko ile sciagnalem
...
89,62bg sciagnalem w sumie
byl [byl, bo juz nie korzystam, za bardzo zapycha net a chce sobie czasami pograc ] wlaczony 24h na dobe tak jak pc i w sumie nie bylo tak zle

a co do twojego pytanie =P to hmm ....
ja mam jakiegos moda [nie wiem jakiego, dawno nie odpalalem ]
spakowalem mojego mula i wjebalem na ftpa [ ftp://ftp.oswirus.krakow.pl:2100/cat_10/Gur1/eMule.zip ]
jak chcesz to sobie zrzuc, rozpaqj, odpal i zobacz czy ci urosnie o te 1-2kb/sec 8P
gl
hf

Old Post 03-07-2003 12:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Mad
rtcw.fpp.pl
rtcw.fpp.pl

zobacze sobie to sciaga sie transfer 10 kilo

[KmH]Clan |rtcw.xg.pl

Old Post 03-07-2003 13:10
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan

ten kumpel może się Narc wabi ?
a ja emule korzystam, szczególnie jeśli chodzi o AnimE!

Old Post 03-07-2003 20:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

quote:
Napisane oryginalnie przez insmac
Po pierwsze to SDI o ile wiem ma 115.2 kbit/s co daje maksymalna predkosc 11.5 kB/s (praktycznie nieosiagalna w normalnych warunkach).

A jesli masz lacze 64 kbit/s (max 8 kB/s) to jest chyba jasne. ze wiecej niz 5, w porywach 6-7 kb/s nie wyciagniesz...a zwlaszcza w programach p2p

insmac - nieco mniej

ale w duzej mierze zalezy to od central po drodze ;/ (a te do najlepszych nie naleza)

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 05-07-2003 13:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

heh ludzie co wy wiecie o SDI dwa lata na sdi i jeszcze nigdy nie mialem 11.5 kb/s - mozliwe ze bym tyle wycisna jak bym w moim miescie tylko ja korzystal z netu
Moj max na sdi to bylo 10.6 i trzymalo sie tak przez kilka godzin a sciagalem plik z netday od yareq'a

(...)

Old Post 05-07-2003 16:46
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

quote:
Napisane oryginalnie przez MAr-n
heh ludzie co wy wiecie o SDI dwa lata na sdi i jeszcze nigdy nie mialem 11.5 kb/s - mozliwe ze bym tyle wycisna jak bym w moim miescie tylko ja korzystal z netu
Moj max na sdi to bylo 10.6 i trzymalo sie tak przez kilka godzin a sciagalem plik z netday od yareq'a

Biedny Majtin ;(
Nie moze na sdi ladniej sciagac i to od 2 lat

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 06-07-2003 10:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

e tam jakos idzie, narzekac narzekam ale zawsze sie cos sciaga moze wolniej ale zawsze cos

(...)

Old Post 06-07-2003 12:27
szpak
Master (Spawn)

bittorrent (p2p) o ktorym wspomnial weirdo w ktorym topicu
jest dosc mocny 20-30kb/s na dslu 512

http://www.searchengines.pl/phpbb20...act=SF&f=32

zbliżać się do rzeczywistości, jeśli mozna się tak wyrazić, ale nigdy nie przybliżymy się dostatecznie,
gdyż rzeczywistość to w nieskończoność następujące po sobie kroki, stopnie postrzegania, fałszywe dna,
i dlatego właśnie jest niewyczerpalna, nieosiągalna. Można wiedzieć coraz więcej i więcej o jednej rzeczy
ale nie można wiedzieć o niej wszystkiego - to beznadziejne. Tak więc żyjemy w otoczeniu przedmiotów
bardziej lub mniej przypominających duchy (...)"

Old Post 08-07-2003 18:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil szpak Kliknij tutaj by wysłać e-maila do szpak Znajdź więcej post'ów przez  szpak Dodaj szpak do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać szpak prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LoveBeer
GreenMan

zgadza sie - bywa szybki - ale dosc uciazliwy w obsludze - 0 opcji (chyba ze jest jakis klient do tego ??), trzeba sciagac najpierw pliki .torn (o ile dobrze pamietam) - no i wcale nie ma wiekszego afaik wyboru plikow jak w emule (ktorym btw pociagnalem w ostatnim tygodniu z 15 pelnych albumow .mp3 - co jest bardzo wygodne w przeciwnienstwie do kazzy i NAWET sp. audiogalaxy gdzie trzeba bylo sciagac po jednym utworze - z wyjatkami - ale rzadkimi)...

sxn | blog

Old Post 08-07-2003 19:46
MAr-n
PROwokator

quote:
Napisane oryginalnie przez LoveBeer
zgadza sie - bywa szybki - ale dosc uciazliwy w obsludze - 0 opcji (chyba ze jest jakis klient do tego ??), trzeba sciagac najpierw pliki .torn (o ile dobrze pamietam) - no i wcale nie ma wiekszego afaik wyboru plikow jak w emule (ktorym btw pociagnalem w ostatnim tygodniu z 15 pelnych albumow .mp3 - co jest bardzo wygodne w przeciwnienstwie do kazzy i NAWET sp. audiogalaxy gdzie trzeba bylo sciagac po jednym utworze - z wyjatkami - ale rzadkimi)...

jest klient o nazwie bt++ (cos jak direct conect++) ale jest gowniany i ponoc mocno spowalnia kompa, ja uzywam v3.2.1 i jestem zadawolony lepsze to niz kazaa dc i edonkey, wyciagam max 10 kb jak na sdi przystalo - co do wybory plikow to nie wiem o co chodzi - wybor jest gigantyczny trzeba wiedziec tylko gdzie, i porownywalnie taki sam jak z edonkey

(...)

Old Post 09-07-2003 14:29
bizonek
def

do emule jest mod lsd który troche ucina upload
LB masz jakaś strone z pełnymu albumami Mp3 na emulu ?

Old Post 09-07-2003 21:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LoveBeer
GreenMan

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]bizonek
LB masz jakaś strone z pełnymu albumami Mp3 na emulu ?

nie, a po co ? wpisuje w szukaj i mam cala liste... chodzi po prostu o to ze na emule jak wpiszesz dajmy na to.. metalica* to oprocz pojedynczych kawalkow mozna trafic np. pelna dyskografie (np. 1,5 gb), lub zbior poszczegolnych plyt (np. 800 mb) czy tez pojedyncze plyty w roznych 'rateach' (np. 200 mb 256 kbs, 100 mb 128 kbs) itd itd

* przyklady to hipotezy ale majace potwierdzenie w rzeczywistosci

ps: aha - moj emule ma jakiegos moda - sivka mod - nie wiem co to i po co - takiego go wzialem od kumpla i tak mi lazi... ale cos napewno ten mod robi bo co chwile mam komunikaty 'ur client is connecting 2 fast. ull be disconnected (albo banned)'... oczywiscie to sa komunikaty - nic takiego nie nastepuje

sxn | blog

Old Post 09-07-2003 22:04
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:35.    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions