Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Board czeka na SweepeR`a =]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
OGO
niema mnie

Board czeka na SweepeR`a =]

I cały board teraz zamilkł i każdy zadaje sobie pytanie gdzie SweepeR postawi swojego tysięcznego posta. Ciekawość zżera każdego od środka. SweepeR bądz człowiekiem i przybliż nam gdzie zamierzasz post postawić =]

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 23-09-2001 19:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

Re: Board czeka na SweepeR`a =]

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]OGO
I cały board teraz zamilkł i każdy zadaje sobie pytanie gdzie SweepeR postawi swojego tysięcznego posta. Ciekawość zżera każdego od środka. SweepeR bądz człowiekiem i przybliż nam gdzie zamierzasz post postawić =]

pewnie zestapi z nieba jak mesjasz i powie cos glupiego lub mardego... lub nic nie powie tylko walnie ASCII... to sie zobaczy... tak czy siak... za 1000 posta powina byc jakas nagroda... np: gumowa, maskotka OG0... w 1/1 zeby kazdy mogl sobie popodziwiac modernatora =P

Old Post 23-09-2001 20:06
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

LOL =] Taaaaa aby potem wyrywac uszy, wydlubywac oczy, uderzac, rozwalac podpalać i w ogóle wuyrzywać się za usunięty post =] Takiego =P

Old Post 23-09-2001 20:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Old Surechand
Training (Enforcer)

Talking lol

Jak dla mnie to lol mniec 1000 postow... kolo masz moje uznania ze chcialo ci sie tyle pisac.... pewnie twuj posto nie wygladal tak jak wiekszosc moich same glopoty gadam..

Old Post 23-09-2001 20:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Old Surechand Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Old Surechand Znajdź więcej post'ów przez  Old Surechand Dodaj Old Surechand do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Cikawe jaki będzie ten pamiętny tysięczny =] Trzeba będzie zrobić polowanie aby screenshota walnąc tego momentu =]] I potem tylko szampany otwierać i się bawić i radować. Nasz kolega przekroczy magiczną granice 1000. Pewnie się będzie bał potem następne stawiać bo będzie to więcej niż 1000 i nie będzie to tak ładnie już wyglądać chyba że ... =]

Old Post 23-09-2001 20:45
deathcrush
łobuz

czemu nikt nie swietowal 1000 posta np. oxygen'a czy S4ilor'a ?

btw to nie bedzie tysieczny post bo przeciez paere razy bord sie walil i odejmowalo
HA! mam was ;D

Old Post 23-09-2001 20:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Widzisz co irc robi z ludzmi =] Kurka blaszka. =] Znać sie jeszcze inaczej niz przez board robi swoje.

Old Post 23-09-2001 21:02
alienzero
KOSZ

fajnie jak by sweep sam nam powiedzial

a tak BTW: skad wziac ten obrazek G.A.T. ???

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 23-09-2001 21:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

http://www.ogo.konin.lm.pl/gat.jpg

=]

Old Post 23-09-2001 21:53
DEiMOss
sharimurai

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]OGO
http://www.ogo.konin.lm.pl/gat.jpg
=]

Ale "oryginal" jest z http://www.flfmod.com/.

Old Post 23-09-2001 22:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

ten obrazek jest tez na http://www.counter-strike.pl/

Old Post 23-09-2001 22:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

DEiMOss Dzieki Tobie wogóle o tym wiem =]

Old Post 23-09-2001 22:05
deathcrush
łobuz

ale co moga gamers zdzialac against terrorism ?
to zupelnie jak nurses against terrorism czy bartenders against terrorism

Old Post 23-09-2001 22:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

Jakby kto nie wiedzial to tez dzisiaj obchodzilem 200 urodziny

Old Post 23-09-2001 22:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Dostałem cynk :

Old Post 25-09-2001 13:42
$hizO
Veteran (Ogre)

Talking ehhe

Ale lol, ostatnio zauwarzylem ile postow ma "oxsygen" i poprostu mnie zatkalo.... nie dlugo bedzie mila 2000 to dopiero moza uczcic.. hieihe

GG: 1201520

Old Post 25-09-2001 19:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil $hizO Kliknij tutaj by wysłać e-maila do $hizO Znajdź więcej post'ów przez  $hizO Dodaj $hizO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać $hizO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

tia....:>
kolejeczka dla wszystkich bedzie

xen0m ma juz ponad 2k :>

Old Post 25-09-2001 19:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
tia....:>
kolejeczka dla wszystkich bedzie

xen0m ma juz ponad 2k :>

To bedzie uczta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Teraz każdy czeka na 2k post oxygen !!!! Wszystcy już odliczają powoli jeszcze tylko chwila, jeszcze tylko moment i będzie!!!!!!! Jeeeeeeee!!!!!!! =]

Old Post 25-09-2001 20:24
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

no ciekawe co nam oxy przygotuje :>

Old Post 25-09-2001 23:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

moge wam obiecac ze w moim 2k poscie nie bede nikogo opieprzal ani sie z nikim klocil

Old Post 26-09-2001 00:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

Aż tyle dla nas zrobisz?
I gratulejszyns dla: [FPP]SweepeR, DEiMOss i reszty
oxygenowi złożę w swoim czasie. Jako prezent dam mu wygrać

Old Post 26-09-2001 06:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 01:53.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions