Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > Hardware/Software > dostep do net'a
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

dostep do net'a

jak wiadomo zyjemy w kraju w ktorym dostep do net'a jest nieco utrudniony

teraz pytanie, znacie jakies alternatywne sposoby na staly dostep do net'a (nazwy firm, url'e etc.), tpsa/dialog odpadaja...

moze via radio, nie wiem cokolwiek co pozwoli mi zapomniec o dial-up'ie na ktory od pewnego czasu jestem nzow skazany jak za dawnych lat
tpsa mnie wydymala, dialogu tu nie ma (w moim miescie ejst, ale tu gdzie ja konkretnie mieszkam nie )

dodam ze mieszkam w Zielonej Gorze i moge placic max cos kolo 250zl per month

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 18-12-2003 21:03
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

PrzenieĹ› siÄ™ do innego miasta.

Old Post 18-12-2003 21:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

W wolnym tłumaczeniu - zmień wiochę na inną.

Old Post 19-12-2003 00:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

jezeli w moim 120 tysiecznym miescie nie ma alternatywnych mozliwosci to gdzie indziej tez nie bedzie

Old Post 19-12-2003 14:51
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

W krk masz na przykład na rynku przez si eć radiową :>

Old Post 19-12-2003 15:02
[FPP]ziel1na
z1

no majes u mnie (jakies 80km) od ciebie w ok 13tys miescie mam 2 sieci radiowe i do grania to one sie raczej nie nadaja ale tak ogoolnie to moze byc... i ceny w granicach 50zl
a czemu nie ma czegos takiego w zielonej to nie wiem

Old Post 23-12-2003 10:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ziel1na Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ziel1na Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ziel1na Dodaj [FPP]ziel1na do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ziel1na prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez d34d

roi się tu teraz od szpanerów z laptopami. siadają na Adasiu, wyciągają sprzęta i SURFUJĄ :F

Old Post 23-12-2003 13:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

quote:
Napisane oryginalnie przez d34d

W wawie i Poznaniu-Lawicy tez )

I oto chodzi! Jak tak dalej pojdzie, to moze za 20lat jadac autostrada bedziemy mieli siec wi-fi na wyciagniecie reki (laptopka) )

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 23-12-2003 23:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Lipas
W wawie i Poznaniu-Lawicy tez )

I oto chodzi! Jak tak dalej pojdzie, to moze za 20lat jadac autostrada bedziemy mieli siec wi-fi na wyciagniecie reki (laptopka) )

ze jaka autostrada? za ile lat?P jak prace beda trwaly tak jak nad stacjami metra w wawie to wiesz. 1km -> 15 lat wiec gdzie ty chcesz chlopie jechac ta autostrada?

Old Post 24-12-2003 00:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
ze jaka autostrada? za ile lat?P jak prace beda trwaly tak jak nad stacjami metra w wawie to wiesz. 1km -> 15 lat wiec gdzie ty chcesz chlopie jechac ta autostrada?
do centrum na zakupy!

Old Post 24-12-2003 19:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Ooo w Krakowie to duzo jest Na rynku radiowka, a poza nim : chello , neostrada . lacze radiowe i kablowe na roznych sieciach osiedlowych, autocom

Do wyboru do koloru

Old Post 24-12-2003 20:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

a u mnie TPSA i netia : //

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 25-12-2003 22:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

a u mnie miasto podzielone i tylko tepsa i szeptel ( radiowo ) dają inet na całość
a z kablówek to : Sav ( chyba najlepsza w bstoku ) , Dipol , Vectra , Elpos ( najbardziej lame)
OSK : Cybertech (mój ) Cybernet Euronet Koba CSK
i to chyba wsio.

Old Post 26-12-2003 09:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hakan
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez MAr-n
a u mnie TPSA i netia : //

No i jeszcze radiowka z kafe

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Old Post 26-12-2003 10:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

A u mnie w bloku a dokladniej w mojej klatce sa oferty:
- neo+
- Aster
- Chello
- siec osiedlowa Goclaw czy cus
- jakas siec osiedlowa na trzepaku

i to chyba wszystko jesli chodzi o moj blok

PS.
Na moim pietrze kazdy z lokatorow co innego sobe zalorzyl

Old Post 26-12-2003 12:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

a u mnie na prowincji (jak wszyscy wiedzą) wybór jest niezły - tepsa, 500m ode mnie koleś zakłada radiówkę z jakiegoś dziwnego providera, w centrum Wieliczki coś jeszcze jest...

Old Post 26-12-2003 14:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

ee w gda to nie powiem ile jest bo praktycznie co osiedle to kilka sieci dostepnych...

np. moje osiedle: osk, accesnet, osowanet...
zaspa: mlyniec i cos tam jeszcze...
siedlce: ima, netglob...
morena: multicon, morenka.net...

a osiedli jeszcze troche do zapisania by bylo hehe

u jarka chyba tez sa do wyboru ze dwie/trzy sieci ..

Old Post 26-12-2003 14:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Squall
[SPEC]Squall

Hmm... A ja mieszkam sobie w Wawie, w bloku, gmina Centrum. I jedyne, co tutaj jest, to sieć osiedlowa, gdzie od 18:00 do 22:00 net praktycznie nie działa :>. Neostrada/SDI -> brak możliwości tech. (a mają 99% stolicy), AsterCity -> 2005 (zawsze jak do nich dzwonię, to podają termin oddalony o rok czy dwa ), chello -> nie ma UPC, a zatem cieszę się modemem 56k ze 100 godz. w Netii i średnim pingiem około 150 podczas gry, nic innego nie pozostaje .

Old Post 10-01-2004 17:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Squall Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Squall Znajdź więcej post'ów przez  Squall Dodaj Squall do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Squall prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 16:38.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions