Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > DVD'mension
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
bizonek
def

DVD'mension

Jaki film polecacie do obejrzenia na DVD ? :>
Tylko taki, po którego obejrzeniu nie ma sie uczucia wywalnia kasy w błoto.
OGO już mi podopowiedział, że 'Blade'a
P.S. Głosy przymuje do 17.55. ;>

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 22-09-2001 13:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

blade - ble

stigmata
dogma
jakos mam zastoj w mysleniu,
jak mi sie przypomna jakies fajne to dam znac

Old Post 22-09-2001 15:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CE3RDE
Just do it.

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZimZum
blade - ble

stigmata
dogma
jakos mam zastoj w mysleniu,
jak mi sie przypomna jakies fajne to dam znac

Ja bym polecal "Ghost Dog" w rezyserii Jarmush'a albo "Romeo musi umrzec" z Śp. Aaliyah , z komedii to "Scarry movie" lub "American pie" a z horrorow to "Krzyk" cala trylogie. Jakos nic innego mi do glowy nie przychodzi podobnie jak ZimZum napisze jak mnie oswieci...

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Old Post 22-09-2001 16:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CE3RDE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CE3RDE Znajdź więcej post'ów przez  CE3RDE Dodaj CE3RDE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CE3RDE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY
luznym po pysku :o

quote:
Napisane oryginalnie przez CE3RDE

Ja bym polecal "Ghost Dog" w rezyserii Jarmush'a albo "Romeo musi umrzec" z Śp. Aaliyah , z komedii to "Scarry movie" lub "American pie" a z horrorow to "Krzyk" cala trylogie. Jakos nic innego mi do glowy nie przychodzi podobnie jak ZimZum napisze jak mnie oswieci...

Zamiast tych shitow obejrzyj se jeszcze raz MATRIXa!!!

\/

Old Post 24-09-2001 02:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY
luznym po pysku :o

quote:

Ja tak robie jak niewiem co obejzec to to ogladam Matrix'a

\/

Old Post 24-09-2001 02:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez LuZnY

Bosz....przeciez MATRIX wcale nie byl jakims wielkim filmem ...czym tu sie tak podniecac

Old Post 24-09-2001 02:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari

Bosz....przeciez MATRIX wcale nie byl jakims wielkim filmem ...czym tu sie tak podniecac

dokladnie. ja ten film ogladalem raz i potem jak widze matrix to wylaczam tv. przeciez to nie byl wcale taki extra film. komus mogl sie podobac ale napewno nie wszystkim

Old Post 24-09-2001 09:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
dokladnie. ja ten film ogladalem raz i potem jak widze matrix to wylaczam tv. przeciez to nie byl wcale taki extra film. komus mogl sie podobac ale napewno nie wszystkim

"Komus"? Hehehehe, to juz kult, a nie film... cos jak Terminator. Pokazuje przyszlosc ktora moze, ale nie musi, nas spotkac. Do tego zajebiste efekty specjalne, co buduje niezwykly klimat...
Jesli ktos lubi bajki, komedie, melodramaty, telenowele, to faktycznie moze mu sie nie spodobac
A tak na powaznie, kwestia gustu i tyle.

Old Post 24-09-2001 12:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ex00
Pan Prezes :S

Ja polecam trylogie Godfathera, bo widzialem kiedys w Geancie [] na DVD. Oferta tylko dla twardzielow

Old Post 24-09-2001 13:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ex00 Znajdź więcej post'ów przez  Ex00 Dodaj Ex00 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ex00 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ya.
neony oslepiaja mnie

Blade Runner !

Old Post 24-09-2001 13:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ya. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ya. Znajdź więcej post'ów przez  ya. Dodaj ya. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ya. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

"Ghost Dog: The way of the samurai"
"Stigmata"
"Taxi 2"
"Gone in 60 seconds"
"Chłopaki nie płaczą"
"The art of war"
A jak już oglądałeś, obejrzyj jeszcze raz "The Rock" i "Bad Boys" Najlepsze filmy na świecie.

Old Post 24-09-2001 14:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez DEiMOss
"Komus"? Hehehehe, to juz kult, a nie film...

IMHO pomysl na film fajny ale scenariusz z****** pod amerykancow czyli prostota na maxa i tego nawet efekty specjalne nie potrafia naprawic..

a zeby nie bylo ze rzucam slowa na wiatr nie dajac argumentow to prosze

- Motyw wybranca - bosz ... w ilu to juz filmach bylo... ten jeden jedyny ktory ratuje ludzkosc ... ah our hero ..
- postacie plasciutkie na maxa... ani jedna postac nie ma ciekawej osobowosci... od razu widac kto stoi po jakiej stronie
- Lyzka... no tak ... dlaczego w kazdym filmie jak ktos daje glownemu bohaterowi jakas rade to on sobie przypomina ja w krytycznym momencie i dzieki temu wygrywa?? Rady dawane gl. bohaterom nigdy nie okazuja sie bezuzyteczne
- zacytuje deimossa "Jesli ktos lubi bajki ...., to faktycznie moze mu sie nie spodobac " - a co mamy w MATRIXIE? Koniec zupelnie jak w krolewnie Sniezce .. Neo niby umarl... Trinity go caluje ... Neo sie budzi i jest wspaniale

wiecej grzechow nie pamietam bo dawno film ogladalam ale jak sobie cos jeszcze przypomne to wam powiem

Old Post 24-09-2001 14:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CE3RDE
Just do it.

quote:
Napisane oryginalnie przez LuZnY

Zamiast ogladac ten "boski" film jeszcze raz proponuje sie wybrac do kina albo wypozyczyc na video filmy dokumentalne Sylwestra Latkowskiego "To my rugbysci" i wchodzacy 31 wrzesnia do kin "Blokersi" napewno bedzie to bardziej realne niz uchylanie sie przed kulami czy chodzenie po scianach...a btw. oba filmy sa zajobiste...

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Old Post 24-09-2001 14:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CE3RDE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CE3RDE Znajdź więcej post'ów przez  CE3RDE Dodaj CE3RDE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CE3RDE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

najlepszy film na swiecie
The Wall
rezyseria: Alan Parker
Glowna rola: Bob Geldof
Muzyka: Pink Floyd!!!

ocena 20/10

Old Post 24-09-2001 15:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
[...]
wiecej grzechow nie pamietam bo dawno film ogladalam ale jak sobie cos jeszcze przypomne to wam powiem

Tego typu bledy mozna wytknac prawie kazdemu filmowi. Oprocz efektow, chodzilo mi o fabule, ktora pokazuje w "fantastyczny" sposob przyszlosc. Gdyby nie dali tam super bohatera to film bylby ****owy. Tu chodzilo o happy-end, o pocieszenie ludzi, ktorzy wzieli sobie na serio bycie bateria. Rozumie, ze kilka momentow jest smiesznych, jak w wielu filmach, ale coz, tak jak to bylo w przypadku dziewczyn, nie ma filmow doskonalych.
A co do polecanych filmow... na DVD warto obejrzec:
Blade
The Matrix
Charlie`s Angels
M:I-2
Saving Private Ryan
The Mummy

niekoniecznie na DVD:
Fight Club
Snatch
Road Trip
The Big Lebowski
Chlopaki Nie Placza
Big Daddy
Se7en

A zreszta, nie bede sie bawil w wypisywanie, podam liste najlepszych filmow w historii kina wg. Magazynu Empire [zwroccie uwage na Matrixa ]. Duzo z tej listy jest w gronie moich ulubionych filmow.

PEŁNA LISTA
1. Gwiezdne wojny / Star Wars
2. Imperium kontratakuje / The Empire Strikes Back
3. Skazani na Shawshank / The Shawshank Redemption
4. Ojciec chrzestny / The Godfather
5. Matrix / The Matrix
6. Podziemny krąg / Fight Club
7. Gladiator
8. Chłopcy z ferajny / Goodfellas
9. Śniadanie u Tiffaniego / Breakfast At Tiffany's
10. Pulp Fiction
11. Poszukiwacze zaginionej Arki / Raiders Of The Lost Ark
12. Podejrzani / The Usual Suspects
13. Szczęki / Jaws
14. American Beauty
15. Casablanca
16. Łowca androidów / Blade Runner
17. Ojciec chrzestny II / The Godfather Part II
18. Siedem / Se7en
19. Obcy: decydujące starcie / Aliens
20. Szeregowiec Ryan / Saving Private Ryan
21. Milczenie owiec / Silence Of The Lambs
22. Lista Schindlera / Schindler's List
23. Obcy: 8 pasażer Nostromo / Alien
24. Pół żartem, pół serio / Some Like It Hot
25. Tajemnice Los Angeles / LA Confidential
26. Czas Apokalipsy / Apocalypse Now
27. Magnolia
28. Obywatel Kane / Citizen Kane
29. Przyczajony tygrys, ukryty smok / Crouching Tiger, Hidden Dragon
30. To wspaniałe życie / It's A Wonderful Life
31. Braveheart
32. Leon
33. 2001: Odyseja kosmiczna / 2001: A Space Odyssey
34. Titanic
35. Big Lebowski / The Big Lebowski
36. Lawrance z Arabii / Lawrence Of Arabia
37. Taksówkarz / Taxi Driver
38. Przeminęło z wiatrem / Gone With The Wind
39. Fargo
40. Powrót Jedi / Return Of The Jedi
41. Deszczowa piosenka / Singin' In The Rain
42. Wściekły Byk / Raging Bull
43. Jurassic Park
44. Poszukiwacze / The Searchers
45. Forrest Gump
46. Zabijanie na śniadanie / Grosse Pointe Blank
47. Okno na podwórze / Rear Window
48. Dr Strangelove
49. Lot nad kukułczym gniazdem / One Flew Over The Cuckoo's Nest
50. Zawrót głowy / Vertigo

LOOOL, dlugie toto

Old Post 24-09-2001 16:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ya.
neony oslepiaja mnie

cos do czego warto wrocic : PULP FICTION
dobra obsada, powalajaca fabula, i te zayebiste sploty wydarzen ...mi wystarczy

Old Post 24-09-2001 16:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ya. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ya. Znajdź więcej post'ów przez  ya. Dodaj ya. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ya. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZimZum
najlepszy film na swiecie
The Wall
rezyseria: Alan Parker
Glowna rola: Bob Geldof
Muzyka: Pink Floyd!!!

ocena 20/10

Mam na VHS'ie

Old Post 24-09-2001 17:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

A może macie jakieś wrażenia z oglądania filmów DVD z dźwiekięm 5.1 ? :>
Jak wypożyczałem ostatnio film, to facet przez 10 minut gadał mi o tym.
:>
Bo podobno efekt jest pioronujący.

Old Post 24-09-2001 19:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CE3RDE
Just do it.

Pewno fajne to musi byc ja tam nie mam DVD nawet, nie moowiac juz o innych tego typu bajerach

Old Post 24-09-2001 20:05
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

quote:

Tego typu bledy mozna wytknac prawie kazdemu filmowi. Oprocz efektow, chodzilo mi o fabule, ktora pokazuje w "fantastyczny" sposob przyszlosc. Gdyby nie dali tam super bohatera to film bylby ****owy. Tu chodzilo o happy-end, o pocieszenie ludzi, ktorzy wzieli sobie na serio bycie bateria. Rozumie, ze kilka momentow jest smiesznych, jak w wielu filmach, ale coz, tak jak to bylo w przypadku dziewczyn, nie ma filmow doskonalych.
A co do polecanych filmow... na DVD warto obejrzec:
Blade
The Matrix
Charlie`s Angels
M:I-2
Saving Private Ryan
The Mummy

niekoniecznie na DVD:
Fight Club
Snatch
Road Trip
The Big Lebowski
Chlopaki Nie Placza
Big Daddy
Se7en

A zreszta, nie bede sie bawil w wypisywanie, podam liste najlepszych filmow w historii kina wg. Magazynu Empire [zwroccie uwage na Matrixa ]. Duzo z tej listy jest w gronie moich ulubionych filmow.

napewno nie kazdemu... jest kilka kultowych filmow ktorym nie mozna wytknac wad. matrix do takich nie nalezy. strasznie bajkowaty jest i co najwazniejsze, ma strasznie liniowa fabule. od poczatku filmu znane jest zakonczenie. oczywiscie jest to tylko moje zdanie. widze jednak ze takie filmy podobaja Ci sie (MI 2 to tez taka bajka ze nawet nie bede mowil). no ale coz... a gustach sie nie dyskutuje

Old Post 24-09-2001 21:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:
Napisane oryginalnie przez S4i1or

Mam na VHS'ie

i co podobal sie ?

Old Post 25-09-2001 07:12
DEiMOss
sharimurai

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
napewno nie kazdemu... jest kilka kultowych filmow ktorym nie mozna wytknac wad. matrix do takich nie nalezy. strasznie bajkowaty jest i co najwazniejsze, ma strasznie liniowa fabule. od poczatku filmu znane jest zakonczenie. oczywiscie jest to tylko moje zdanie. widze jednak ze takie filmy podobaja Ci sie (MI 2 to tez taka bajka ze nawet nie bede mowil). no ale coz... a gustach sie nie dyskutuje

Lojojo, cos slabo xenom jarzysz. Podaj mi jakis tytul filmu, ktory ogladalem a znajde Ci min. jedna wade. Wady latwo jest znajdowac.
A co do M:I-2, napisalem dlaczego mi sie podoba? Nie, ale teraz napisze - za akcje, tyle! Poza tym, bajki, wbrew nazwie, tez sa potrzebne, nie tylko dla malolatow. Lubie ogladac wszystkie filmy, nawet te, ktore kazdy beszta. Film trzeba odpowednio "przyjac", np. jak ktos idzie obejrzec Tomb Raidera, niech sie przestawi na film rozrywkowy, a nie jakas "ambitna pozycje"...
Chcialem jeszcze osobicie polecic Crouching Tiger, Hidden Dragon... do ogladniecia na DVD, trzeba cosik wycisnac z mocy DVD`ka
CE3RDE - nie wiesz kiedy ma byc premiera Blokersow?

Old Post 25-09-2001 08:01
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:

Lojojo, cos slabo xenom jarzysz. Podaj mi jakis tytul filmu, ktory ogladalem a znajde Ci min. jedna wade. Wady latwo jest znajdowac.

12 gniewnych ludzi

Old Post 25-09-2001 14:26
OGO
niema mnie

Powiedziec wam??? Nie nie powiem jeszcze, powiem puzniej =P

Old Post 25-09-2001 14:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CE3RDE
Just do it.

quote:

CE3RDE - nie wiesz kiedy ma byc premiera Blokersow? [/B]

DEiMOss z tego co sie w necie dowiedzialem to 31 wrzesnia ma byc premiera, film trwa 77 min. Wyszedl juz teledysk do niego Eldo "Te slowa" - wypasiony jest...To chyba jedny film na jaki musze isc na bank do kina w tym roku... Wiecej mozna sie dowiedziec o nim na http://www.purehh.prv.pl

Old Post 25-09-2001 14:44
ya.
neony oslepiaja mnie

quote:

31 wrzesnia ma byc premiera, [/url]

odliczaqm dni...

Old Post 25-09-2001 15:11
ya.
neony oslepiaja mnie

quote:

31 wrzesnia ma byc premiera, [/url]

odliczam dni...

Old Post 25-09-2001 15:11
bizonek
def

quote:

DEiMOss z tego co sie w necie dowiedzialem to 31 wrzesnia ma byc premiera[....]

Nie doczekacie sie 31 września.

Old Post 25-09-2001 15:41
OGO
niema mnie

quote:
Napisane oryginalnie przez bisonek

Nie doczekacie sie 31 września.

I po co to mowiles. Ciiiiiiiiiii. Niech se byki sadza, ludzie normalniejsi juz maja polew hie hie =]

Old Post 25-09-2001 15:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

Re: DVD'mension

quote:
Napisane oryginalnie przez bisonek
Jaki film polecacie do obejrzenia na DVD ? :>
Tylko taki, po którego obejrzeniu nie ma sie uczucia wywalnia kasy w błoto.
OGO już mi podopowiedział, że 'Blade'a
P.S. Głosy przymuje do 17.55. ;>

Polecam
"Sceary Movie", podczas ogladania dobrze jest byc wyposarzonym w ====<#~~~~ ..

"Dogma", jesli nie masz babci/ rodzicow przewrazliwionych na punkcie religii

"American Pie", RoXX !! SUPER KOMEDIA, ORYGINALNA !! (tlumaczenie nie umywa sie do ang. txtow), myslalem ze sie poleje ze smiechu !!Juz sie nie moge doczekac drugiej czesci ...

Old Post 25-09-2001 16:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:45.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions