quote: Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
napewno nie kazdemu... jest kilka kultowych filmow ktorym nie mozna wytknac wad. matrix do takich nie nalezy. strasznie bajkowaty jest i co najwazniejsze, ma strasznie liniowa fabule. od poczatku filmu znane jest zakonczenie. oczywiscie jest to tylko moje zdanie. widze jednak ze takie filmy podobaja Ci sie (MI 2 to tez taka bajka ze nawet nie bede mowil). no ale coz... a gustach sie nie dyskutuje
Lojojo, cos slabo xenom jarzysz. Podaj mi jakis tytul filmu, ktory ogladalem a znajde Ci min. jedna wade. Wady latwo jest znajdowac.
A co do M:I-2, napisalem dlaczego mi sie podoba? Nie, ale teraz napisze - za akcje, tyle! Poza tym, bajki, wbrew nazwie, tez sa potrzebne, nie tylko dla malolatow. Lubie ogladac wszystkie filmy, nawet te, ktore kazdy beszta. Film trzeba odpowednio "przyjac", np. jak ktos idzie obejrzec Tomb Raidera, niech sie przestawi na film rozrywkowy, a nie jakas "ambitna pozycje"...
Chcialem jeszcze osobicie polecic Crouching Tiger, Hidden Dragon... do ogladniecia na DVD, trzeba cosik wycisnac z mocy DVD`ka 
CE3RDE - nie wiesz kiedy ma byc premiera Blokersow?