Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Medal of Honor: Allied Assault > No i sie zagubilem !!!!!!!!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Marco
Combat (Death Knight)

Angry No i sie zagubilem !!!!!!!!

Zagubilem sie na dobre gralem sobie w moh.aa sperheda brekthrough wgrywalem to tu nowa mapke tam tu celownik tam kompas jeszczeindziel patcha tu cos i tam i narobilem sobie bigosu w sperhead zaniknol glos komend w moh.aa przestaly dzialac wychylenia w breakthrough nie moge grac w singla wiesz sie gra i robi sie bialy ekran kurcze ale sobie narobilem bylo dobrze chcialem lepiej no i sobie przedobrzylem ale to nic postaram sie to z wasza pomoca naprawc licze na was a jeszcze g.g nie dziala dzisiaj ale jaja kurcze szkoda pomozcie mi bo dostane szajby odpisujcie na moj post chej chlopaki.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 25-01-2004 20:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Marco Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Marco Znajdź więcej post'ów przez  Marco Dodaj Marco do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Marco prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KoTi12
=<TSA>=KoTi=<F/x Cafe>=

W takich sytuacjach może pomóc tylko reinstal , ponieważ nie wiadomo co to może być...
Ja zawsze jak zainstaluje spearheada (Robię to co jakiś czas jak mam ochotę zagrać w "odmienione" MoHAA) To jak mi się znudzi wywalam i spearhead i zwykłe MoHAA bo i się to miesza... Wtedy np. zamiast dźwięku strzału mam dźwięk spadania naboi a thompson wygląda jak bazooka
Pozdro KoTi

Old Post 25-01-2004 20:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KoTi12 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KoTi12 Znajdź więcej post'ów przez  KoTi12 Dodaj KoTi12 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KoTi12 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlKaGeN:gRaF
Skilled (Knight)

Tak ja tez polecam reinsatlke a co do #GG to załóż sobie tlena jak ja tylko narazie niewiem jak go zychronizowac z #GG ale popatrze w ustawieniach i bedzie spoko ))

Old Post 25-01-2004 21:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlKaGeN:gRaF Znajdź więcej post'ów przez  AlKaGeN:gRaF Dodaj AlKaGeN:gRaF do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlKaGeN:gRaF prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Marco
Combat (Death Knight)

Thumbs up dzieki za odpowiedz

Fajnie ze jestesmy w kontakcie jestem teraz w robocie tu nie dziala g,g w domu napewno bedzie spoko potrzebuje cracka do sperheda Cuba I Vampirek mi pomoga raz pomogli i pomoga teraz tylko nie moge zrozumiec Koti pomagal mi a tu nagle mowi ze gra w sperhwsa a przecierz nasz klan gra na sperhead ale to nic do jutra

Old Post 25-01-2004 21:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Marco Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Marco Znajdź więcej post'ów przez  Marco Dodaj Marco do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Marco prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KoTi12
=<TSA>=KoTi=<F/x Cafe>=

Ale ja nie jestem z tobą w klanie...

Old Post 25-01-2004 21:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KoTi12 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KoTi12 Znajdź więcej post'ów przez  KoTi12 Dodaj KoTi12 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KoTi12 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Marco
Combat (Death Knight)

Talking kurde

Jak nie jestes kurcze nie jestes w klanie <|H+o+V|> to bardzo cie przepraszam myslalem caly czas ze jestes w moim klanie mam cie na liscie i wg.g ale czad to sorki.........

Old Post 25-01-2004 21:23
X-ray_Cat
Skilled (Knight)

Re: kurde

quote:
Napisane oryginalnie przez Marco
Jak nie jestes kurcze nie jestes w klanie <|H+o+V|> to bardzo cie przepraszam myslalem caly czas ze jestes w moim klanie mam cie na liscie i wg.g ale czad to sorki.........

HEHE, czytam i cos mi sie nie zgadza za duzo grasz po nocach - ja i AlkaGen jestesmy z toba w teamie

Old Post 25-01-2004 21:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil X-ray_Cat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do X-ray_Cat Znajdź więcej post'ów przez  X-ray_Cat Dodaj X-ray_Cat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać X-ray_Cat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Marco
Combat (Death Knight)

Cool No wlasnie <|H+o+V|>

Alkagen Reiben X-ray_CAt to jest moj sklad skad sie wziol Koti nie mam pojecie moze wczesniej mialem go na g.g ha,ha.

Old Post 25-01-2004 23:39
AlKaGeN:gRaF
Skilled (Knight)

Talking

buhahahahhaah dobre ...

Old Post 26-01-2004 14:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlKaGeN:gRaF Znajdź więcej post'ów przez  AlKaGeN:gRaF Dodaj AlKaGeN:gRaF do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlKaGeN:gRaF prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 04:14.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions