Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Save'y znikają
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Kalibrowy
Guest

Unhappy Save'y znikają

Witam wszystkich. Mam pewien problem z BHDdown. Otóż kupiłem sobie wczoraj (oryginał) tą oto grę. Utworzyłem sobie nowego gracza, gram.. mam 3 misje ukończone. Potem wyłączyłem grę, i właczyłem znowu. Patrzę, a nie ma mojego gracza Jest tylko stanardowy. Wkurzyłem sie i zrobiłem próbę: wziąlem standardowego, przeszedlem pierwszą misję, poczym wyszedłem do menu głownego z menu wybierania dalszych misji. Nie wylaczajac gry chcialem kontynuować, patrzę, misja sie skasowala, znowu musze od poczatku !

Co mam robić, pomożcie plisss!

I jeszcze jedno pytanie: gdzie są i jak się nazywają save'y z BHDown na dysku? Bo chciałbym je sobie kopiować na dyskietkę etc.

Help me.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 23-01-2004 16:17
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sileo
Guest

Re: Save'y znikają

quote:
Napisane oryginalnie przez Kalibrowy
[ciach]
Co mam robić, pomożcie plisss!

I jeszcze jedno pytanie: gdzie są i jak się nazywają save'y z BHDown na dysku? Bo chciałbym je sobie kopiować na dyskietkę etc.

Help me.

1. To jest blad polskiej wersji jezykowej (zapewne ja zainstalowales) zrobionej przez Cenega. Najlepszym rozwiazaniem jest nie instalowanie polskiej wersji jezykowej. Wtedy wszystko bedzie chodzilo OK.
Z tegoco pamietam Cenega wydala chyba late (poszukaj na http://www.bhd.fpp.pl ) ale ja jej juz nie instalowalem, bo sie do angielskiej wersji przyzwyczailem.
2. Co do save'wow to sa one w katalogu glownym, w ktorym zainstalowales gre (nazwy plikow: SS00000.bmp, SS00001.bmp itd.)

P.S.
Zapraszam do rejestracji i gry w multiplayer. Singla calkiem zostawisz :>

Old Post 23-01-2004 18:35
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kalibrowy
Guest

:)

Ok, wielkie thx To była rzeczywiście wina patcha PL Cenegi.. swoją drogą dziwne że go wydali z takim podstawowym bledem... no ale teraz gram na angielskiej wersji i jest ok

Jak już przejde single game, to chetnie się zainteresuję multikiem

Pozdro!

Old Post 23-01-2004 19:14
Radzioo(PL)
Guest

W takim razie czekamy ........

Old Post 23-01-2004 22:24
sileo
Guest

Re: :)

quote:
Napisane oryginalnie przez Kalibrowy
Jak już przejde single game, to chetnie się zainteresuję multikiem

Jak zaczalem grac w multi to zostawilem calkiem singla i nawet go nie skonczylem. Zupelnie inaczej sie gra.

Old Post 24-01-2004 14:53
Radzioo(PL)
Guest

To fakt, singiel ma niewiele wspólnego z multi

Old Post 24-01-2004 15:16
dżery
Elite (Fiend)

Ja nawet nie zaczynalem singla i jak na razie nie ciagnie mnie do niego

Old Post 24-01-2004 17:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

Ja też... W singlu to lubię tetris, horrory, poobiednie drzemki i czytanie książek

Old Post 25-01-2004 03:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:20.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions