Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Medal of Honor: Allied Assault > Swoje uwagi juz zachowam dla siebie!!!!!!!!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Marco
Combat (Death Knight)

Angry Swoje uwagi juz zachowam dla siebie!!!!!!!!

Jest to ostatni post wiecej nie bede juz pisal nie lubie jak ktos mnie krytykuje taki zemnie czlek mam tylko jeszcze prosbe co to sa antychity nie mam pojecia.Marek zZielonej Gory

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 03-02-2004 06:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Marco Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Marco Znajdź więcej post'ów przez  Marco Dodaj Marco do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Marco prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlKaGeN:gRaF
Skilled (Knight)

sama nazwa za siebie mówi ... antychety czyli cos talkiego że nie moze cie wykryć citer (po twojemu na kodach) pozdro o kornela i całego HoV

Old Post 03-02-2004 15:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlKaGeN:gRaF Znajdź więcej post'ów przez  AlKaGeN:gRaF Dodaj AlKaGeN:gRaF do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlKaGeN:gRaF prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KoTi12
=<TSA>=KoTi=<F/x Cafe>=

quote:
Napisane oryginalnie przez AlKaGeN:gRaF
sama nazwa za siebie mówi ... antychety czyli cos talkiego że nie moze cie wykryć citer (po twojemu na kodach) pozdro o kornela i całego HoV

Czyli jak zrozumiałem antycheat to program dzięki któremu nie mogą Cię wykryć osoby grające na kodach [?]
Cheaty to nie kody... Cheaty powodują że widzisz ludzi przez scianę , że celownik automatycznie naprowadza Cię na wrogów , że nie widać ścian i wiele innych...
Antycheat to program który nie pozwala cheatować...
Po prostu : Coś jakby filtr - jeżeli nie jesteś czysty to nie grasz...
A po drugie rozumiem że to ja Cię skrytykowałem... Tylko ja ostatnio odpowiadałem na twoje posty...
Pokaż mi posta w którym Cię skrytykowałem... Czy ty znasz znaczenie słowa krytyka ?

Old Post 04-02-2004 23:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KoTi12 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KoTi12 Znajdź więcej post'ów przez  KoTi12 Dodaj KoTi12 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KoTi12 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 09:25.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions