Fajnie że podnosi Ci się skill Ostatnio grałem z tobą na serwerze - przyznam się że pod fake nickiem Szło Ci bardzo dobrze , choć zgarnąłeś ode mnie pare headów Ale jednak nie każdy będzie chciał tak pomagać... Powiem że wiele osób z grających w MoH to żury Przykład : Kiedyś płaciłem za serwer klanowy... Codziennie miałem pełno pytań czy pożyczę serwer... Zawsze go bez problemów pożyczałem... W końcu serwer padł z powodu hibernacji klanu... Powróciliśmy , lecz już nie było możliwości wynajęcia serwera... Zauważyłem ze pare klanów którym serwer pozyczałem ma już swój własny serwer... Czasem jak przed meczem szukamy serwera do gry patrzę - o [Ktoś tam] siedzi , wiele razy mu pożyczałem serwer więc pewnie pożyczy i mnie... I co ? po prostu połowa się wykręca , mam już nawet pare ignorów na gg za pytanie o serwa... Ostatnio coś słyszałem ze gra w MoH jest w Polsce na wysokim poziomie... Dodam że kultura wśród graczy w Polsce jest bardzo niska... Nie będę wymieniał nicków , nie chcę robić z nich jeszcze większych błaznów...
Pozdro KoTi