Pismaki - reaktywacja
w dzisiejszej prasie (konkretnie w Expresie Ilustrowanym - kto z Łodzi tez wie o co chozii) znalazlem pewien artykul i zaluje ze nie mam skanera. udalo mi sie zrobic zdjecie moim hiperdupersuper 0.3 Mpixelowym aparacikiem i oto efekt
teraz tresc (oczywiscie skrocona bo nie chce mi sie przepisywac calosci)
- gry FPP/FPS sa nazywane grami typu "bij zabij!" oraz strategicznymi
- w te gry graja tylko nie wyzyte malolaty albo mlodziency z problemami z agresja
- pare cytatow:
quote: Komputerowe gry, których celem jest wyeliminowanie przeciwnika, wciagaja jak narkotyk
narkomanow z nas robią?
quote: Gry przygodowe, zrecznościowe i romanse nie maja powodzenia. Podobnie jak w scrabble czy brydża - graja w nie niemal wyłącznie dziewczyny
n/c
quote: JJedenastoletni Jędrek, (...) dopiero w tym roku dostał pod choinhkę grę strategiczna. Wcześniej wolno mu bylo pasjonować sie tylko grami zręcznościowymi - narciarstwem zjazdowym, deskorolkami, rajdami samochodowymi
well.... fajnie ma...
co sadzicie o takim przekazywaniu informacji? bo ja uwazam ze jest to takie lanie wody i robienie papki z muzgó ( ) emerytkom ze to woła o pomste do nieba...

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|