Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Nowe BDU i karabiny
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Jankes
Training (Enforcer)

Nowe BDU i karabiny

Cześć,
jestem świeży jeśli chodzi o BHD multiplayer a mam pytanko, na które nie znalazłem tutaj odpowiedzi, więc może któryś z kolegów expertów mógłby mnie oświecić.
Otóż od paru dni widzę na mapach kolesi biegających w innym camo niż ja? To pierwsza sprawka. Druga to taka, że wchodzę sobie przed chwilą na staty żeby zobaczyć co się dzieje na Most-PL i co widzę? kurna! co bardziej kumaci goście poginają z fajnymi klamkami. SIG, HK G36. U mnie w armorni takiego wypasu nie ma!
Co zrobić żeby było? Co zrobić żeby się przebrać w inne camo i założyć kapelutek? Domyślam się, że to sprawa jakiegoś mod'a, ale jakiego?
Chłopaki! pomóżcie żółtodziobowi!

<LRT> Jankes
Los Ramolos Team

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 30-01-2004 11:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jankes Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jankes Znajdź więcej post'ów przez  Jankes Dodaj Jankes do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jankes prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Krótko, wyszedł oficjalny dodatek do delty o nazwie DF:BHD Team Sabre. To w nim są te ubranka i klamki.

Old Post 30-01-2004 11:40
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Los Ramolos ? To nie wy jesteście tymi "dziadkami" biegającymi po starych fabrykach z soft air gunami ?

Old Post 30-01-2004 11:43
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jankes
Training (Enforcer)

Talking

Dzięki za info. Ale drążę temat dalej. U nas Team Sabre jeszcze nie wyszedł. To akurat wiem. Więc skąd go można mieć?
Czyżbyś zakupił w Stańcach, czy może jest inna forma zaopatrzenia się dopóki u nas nie wyjdzie?

P.S.
Tak młody człowieku to my. Tym razem na wirtualnych występach w sieci. Bo to wiesz, prościej i wygodniej jest usiąść przy kompie niż marznąć w pełnym rynsztunku na jakimś poligonie albo innej opuszczonej hali. A i żona nie pyszczy (albo raczej mniej).
A Ty co? też się strzelasz w realu?

<LRT> Jankes
Los Ramolos Team

Old Post 30-01-2004 13:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jankes Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jankes Znajdź więcej post'ów przez  Jankes Dodaj Jankes do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jankes prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Jankes
Dzięki za info. Ale drążę temat dalej. U nas Team Sabre jeszcze nie wyszedł. To akurat wiem. Więc skąd go można mieć?
Czyżbyś zakupił w Stańcach, czy może jest inna forma zaopatrzenia się dopóki u nas nie wyjdzie?

P.S.
Tak młody człowieku to my. Tym razem na wirtualnych występach w sieci. Bo to wiesz, prościej i wygodniej jest usiąść przy kompie niż marznąć w pełnym rynsztunku na jakimś poligonie albo innej opuszczonej hali. A i żona nie pyszczy (albo raczej mniej).
A Ty co? też się strzelasz w realu?

<LRT> Jankes
Los Ramolos Team

"Młody człowieku" Dzięki chociaż faktycznie stary jeszcze nie jestem
Fakt że nie ma jeszcze oficjalnej wersji więc ludziki ratują się jak mogą (info na tym forum - i kto powiedział że ja ten dodatek mam )
Owszem też tłukę w realu ale raczej malując farbą niż strzelając "groszkami"
Swoją drogą softu też będę musiał spróbować.

Old Post 30-01-2004 13:42
Jankes
Training (Enforcer)

Spróbuj, bo wrażenia są nieporównywalne a i zabawa tańsza.
Lepiej strzelać z dokładnej repliki M4A1 albo G36 czy MP5 niż z markera chyba. Nie? A i szybkostrzelność bardziej realna (700 strz./min). ASG to jest to!

Old Post 30-01-2004 15:38
Radzioo(PL)
Guest

Wiem bo czasami gramy na fortach bema w Wawie gdzie pykają też ASG. Klamki robią wrażenie
P.S. Mam w domu Glocka 17 sprężynę

Znasz stronkę jakiegoś sklepu z tymi pukawkami ? Szukam M16/M203

Old Post 31-01-2004 10:28
Radzioo(PL)
Guest

quote:
(ciach) A i szybkostrzelność bardziej realna (700 strz./min). ASG to jest to!

No to chyba nie widziałeś w akcji elektryków a i te 700 w ASG to też chyba tylko elektryki bo nie widziałem gościa który by naciągnął sprężynę 700 razy w ciągu minuty

Edytowane przez dnia 31-01-2004 o godz. 12:16

Old Post 31-01-2004 10:35
Radzioo(PL)
Guest

hehe granatnik już znalazłem

Ale kosztuje 7 paczek

oooo znalazłem za 1200 pln

Edytowane przez dnia 31-01-2004 o godz. 12:18

Old Post 31-01-2004 10:42
Radzioo(PL)
Guest

Znalazłem zestaw dla siebie M16A2 + M203 + celownik optyczny razem jedyne 2500 pln

Old Post 31-01-2004 11:25
Radzioo(PL)
Guest

Jest też coś dla rodzimych bhdowców
"A teraz prawdziwa bomba tzw AEG czyli moje spełnione marzenie. Repliki karabinów ( tak tak Ak-47 też) gdzie walisz seriami lub ogniem przerywanym jak checesz tutaj ceny niesety już bardzo wysokie niżej 1200 pln trudno cos znaleźć. A jak zobaczyłem w jednym ze sklepów m60 to normalnie zachorowałem ale cena (6500 PLN) szybko sprowadziła mnie na ziemie "

Old Post 31-01-2004 13:18
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

Re: Nowe BDU i karabiny

quote:
Cześć(...)

czołem... miło się z Wami grało ostatnio CTF, pamiętam

Old Post 31-01-2004 15:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jankes
Training (Enforcer)

Sorry za milczenie, ale po tygodniu manewrów deskowych w górach wreszcie dzisiaj wrócę do Mogadiszu!!!.
Co do ASG, to oczywiście bez elektryka jest ciężko, ale kolesie z gazowymi klamkami też są dosyć skuteczni. Dużo zależy od taktyki i pomysłowości (tak jak w BHD, często kolo z M60 dostaje bęcki od nożownika :-).
Co do kosztów, to miałem na myśli amunicję czyli eksploatację. 3000 kulek kosztuje ok. 60 zeta i starcza na jakieś 5-6 strzelanek.

Do zoba wieczorem

Old Post 09-02-2004 09:47
Radzioo(PL)
Guest

Wiem że chodziło Ci o kuleczki ale ja przy okazji sprawdziłem ile kosztowałby mnie satysfakjonujący zestaw

Old Post 09-02-2004 10:58
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:42.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions