Pomocy!!!Problem z oryginałami...?
Kupiłem na Allegro trzy nowe tytuły:NFS underground, Star Wars Jedi Academi oraz Gladiator.Żadnej nie mogę uruchomić. Co jest grane ? W NFS i Star Wars jest ta sama sytuacja : po instalacji, która przebiega bez zakłóceń w momencie chęci uruchomienia którejś z tych gier pojawia się ramka z komunikatem ERROR:Odmowa Dostępu.Jeśli chodzi o Gladiatora także się instaluje ale po uruchomieniu gry i obejrzeniu filmu wprowadzającego pojawia się napis wciśnij klawisz start.No niby ok. ale wciskam wszystkie możliwe klawisze i gra nie uruchamia się, a żeby wejść z powrotem do Win muszę odciąć zasilanie. Posiadam system Win XP i GF4 4400 Ti 512 RAM P4 2,4 nie mam absolutnie żadnych problemów z innymi grami. Instalacje każdej z tych gier przeprowadziłem po 3 razy. O co tu chodzi ? Na chwilę obecną trudno mi powiedzieć że cieszę się z zakupu. Czy ktoś jest w stanie rozwiązać tę zagadkową sprawę. Zależy mi na tych pozycjach i wcale nie chcę ich odsyłać, ale jak na oglądanie samych okładek to trochę kosztowna sprawa.
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|