Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > 4Beginners > Nie weim co jest
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Siner
Training (Enforcer)

Angry Nie weim co jest

Wiatm,
dopier zaczynam grac w ut. Mam taki problem: gdy włacze ut wszystko się pięknie ładnie ładuje, lecz gdy zaczne grać dostane od kogos, lub wybuchnie przy mnie granat, cała gra mi sie zacina. Moge strzelac ale nikto do mnie nie może .Dzieje się tak na moim własnym kompie jak gram z botami, a nie wiem jeszcze jak jest na serverach, bo tez mi sie zacinaja. Nawet reinstal systemu nie pomógł.
Moze źle skonfigurowałem ut. Byłbym wdzięczny gdyby ktos mi wytłumaczył co jest lub przesłał mi config. Dodam, że mam kompa Athlona 2500xp+, 256 DDR i RIVE TNT 2 32MB

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 16-02-2004 21:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Siner Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Siner Znajdź więcej post'ów przez  Siner Dodaj Siner do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Siner prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

o ile się orientuję troszkę mało ramu i ciutkę lepszą grafikę gdybyś dał to nie byłoby źle.

Old Post 17-02-2004 12:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Siner
Training (Enforcer)

NO to to wiem, ze grafike musze zmenic, ale dziń wcześniej grałem normalnie na rozdzielczosci 800x600 miałem 50 fps na , a nastepenego dnia juz wszystko zaczeło sie walic.
Ale chyba nic na to nie poradzicie . Nazbieram toche kasy i lece do sklepu po nowa grafe.

Old Post 17-02-2004 13:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Siner Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Siner Znajdź więcej post'ów przez  Siner Dodaj Siner do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Siner prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Siner
Training (Enforcer)

Jeszcze chciałbym doodac że teraz zauwazyłem ze to cos dzieje sie tylko z bliskiej odległości, z daleka moge strzelac, ale jesli jest bliska wymiana wszystko sie wiesza.

Old Post 17-02-2004 14:22
LuZnY
luznym po pysku :o

no moja tnt2 ledwo starczala na granie w urt2.5 :> wiec tu szukaj przyczyny, imo min. do urt tera to gf2 (byle nie mx ;p ), a to tfojego sprzetu pasowalby jakis gf4/radek9500 lub cos w tym stylu;p
moj cfg masz w zalaczniku (optymalizowany pod tnt i nie zmieniany od tego czasu;p)

*edit*
aha i stestuj sobie ile masz fps srednio (wpisz /timedemo 1 i odpal jakies krotkie demko z akcja - po zakonczeniu bedzie wynik w konsoli ;p) a pozniej ustaw com_maxfps wg. tej tabeli >click<

Załącznik: luzny.zip
Załącznik został 83 razy przeglądany.

\/

Old Post 17-02-2004 17:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:34.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions