Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Medal of Honor: Allied Assault > Nie umie strzelac !!!!!!!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Marco
Combat (Death Knight)

Unhappy Nie umie strzelac !!!!!!!

Witam was fani M.O.H.AA po 6 miesiacach gry w ta wspaniala gre stwierdzilem ze ja poprostu jestem beztalencie jeden wielki partacz ja nie moge sie nauczyc strzelac poprostu "Zezowaty Marcos" nie wiem czy ja mam slepe naboje , krzywa lufe , itp: ale to poprostu mnie przerasta nie pomagaja ustawienia myszk w kompie czulosc myszki w menu gry wychylenia skoki to nic nie daje w walce jestem "beznadziejny" a siedzac w krzakach ze snajpa prosze bardzo idzie niezle.Ale w Medalu trzeba walczyc a takich beztalenciakuw jak ja to raczej nie potrzeba dzisiaj zegnam sie z ta gra a tak bardzo lubilem w nia grac wrecz uwielbialem ale ile mozna zsiebie robic kretyna.szkoda ale nie kazdy moze byc dobrym strzelcem tak jak kazdy nie moze byc malarzem tak ja nie bede umial strzelac.A cziterem w zuciu nie bede bo nienawidze oszustwa a moze jak bym mial laserowy celownik to by miszlo ale nie nie lubie oszukiwac i juz.ZYCZE WAM CHLOPAKI WSPANIALYCH OSIAGNIEC NA POLU CHWALY I DUZO<DUZO FRAGOW> czasami zajrze na stronke tej wspanialej gry.Marek Z Zielonej Gory.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 04-03-2004 17:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Marco Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Marco Znajdź więcej post'ów przez  Marco Dodaj Marco do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Marco prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KoTi12
=<TSA>=KoTi=<F/x Cafe>=

Nie należy się od razu poddawać... Też kiedyś taki byłem... Ciągle KoTi max. 4 fragi... Aż tu nagle przychodzi dzień że postanowiłem zagrać jakoś inaczej... Aż tu nagle...
4 fragi na rundę
5 fragów na rundę aż w końcu byłem pierwszy...
Spróbuj zmienić trochę styl gry , gram w tą grę już 2 lata a mam wrażenie że ciągle się jeszcze ucze , chociaż przeważnie na serwach jestem pierwszy... Pomyśl także nad pingiem, jeżeli masz słabe łącze to strasznie trudno się gra...
Pozdro...

Old Post 04-03-2004 21:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KoTi12 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KoTi12 Znajdź więcej post'ów przez  KoTi12 Dodaj KoTi12 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KoTi12 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Marco
Combat (Death Knight)

Dziekiza slowa otuchy!!!!!!

Dzieki za odpowiedz wlasnie wczoraj zauwazylem na kilku serwerkach ze jest roznie z ta gra np:jak sa te cholerne wychylenia podczas biegu to ciezej go trafic i zalezy taz od mapki pograleam na roznych serwerkach i poszlo mi nawet niezle ale i tak na 15 osob na polu bitwy bylem 5-6 z suma frogow 32 a oni po 45-50 ale ja mialem smierci 11 a oni po 30-40 mialem taki wynik dlatego ze troszkeod czasu do czasu postalem i postrzelalem z ukrycia nie jest to chyba lamkowanie co hi,hi dobrze w kazdym bac razie nie poddalem sie mialem chwile zalamki bo gralem juz ktorys raz z moim kolezka i dostalem takie baty ze glowa boli i na kilku serwerkach tez becki
ale wlasnie te cholerne wychylenia i skoki podczas gry to mnie wkurza ciezko ich trafic ale co tam jakos tam bedzie niech oni skacza a ja od czasu do czasu bede sobie gdzies przystawal i pare fragow zdobede i znowu rosze do akcji i znowu z ukrycia i tak bedzie spoko narazie kolego i dzieki za odpowiedz spoko z ciebie ludz juz pare razy mi pomogles i odpowiedziales na moje posty narazie .<[cDc]>!*!ZaCHo!*!

Old Post 05-03-2004 11:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Marco Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Marco Znajdź więcej post'ów przez  Marco Dodaj Marco do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Marco prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
X-ray_Cat
Skilled (Knight)

Noooo, hmmm, milo ze sie dowiaduje wlsnie z tego zrodla, ze konczymy zabawe. Mogles nam to najpier napisac.
pozdrawiam

Old Post 05-03-2004 14:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil X-ray_Cat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do X-ray_Cat Znajdź więcej post'ów przez  X-ray_Cat Dodaj X-ray_Cat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać X-ray_Cat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Marco
Combat (Death Knight)

hm,moze i masz racje !!!!!!

Masz racje ale nie bylo was na g.g i tak wyszlo ale nerw mi minol i nie zamierzam jak na razie konczyc grac w Medala to jest moja pasja ale nie bede kryl ze dogrywka Brekthrought jest bardziej ciekawsza zarowno mapki jak bronie i tam gram najczesciej ale i nie gardze Spearheadem i A.A ale bardzo lubie wszystkie te czesci Medala ulubiona mapka w Sperhead to Brest i Gewitter a w Brekthrought prawie kazda mi sie podoba do zobaczenia na polu walki chlopaki i sorki ze nie uprzedzilem was o moim pochopnym zamierzeniu.<[cDc]>!*!ZaCHo!*! oki doki boy.

Old Post 05-03-2004 21:01
Mekto
Training (Enforcer)

ja tez do niedawna (do czwartku) zole gralem
A potem poprostu zaczolem wymiatac. nie nalez sie poddawac. popruboj gry roznymi bronim (jak gralem baerm to mnei zabijali a jka gram thompsonem to mi idze super)
Nie wolno sie poddawac.

Old Post 06-03-2004 13:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mekto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mekto Znajdź więcej post'ów przez  Mekto Dodaj Mekto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mekto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Marco
Combat (Death Knight)

Cool Dzieki KOLO juz jest oki!!!!

Dzieki za odpowiedz gram juz troszke lepiej zalezy od serwera i ludzi jacy tam graja narazie Marek.

Old Post 06-03-2004 19:55
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 10:32.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions