Respect, w skrocie bedzie tak.
Jeszcze jeden post w tym stylu, a zegnasz sie z kontem, ktore posiadasz. Postaram sie zalatwic bana, dowod w postaci tego tematu mam, wiec nie powinno byc klopotow.
Przykro mi, ze jestes zalosnym, prymitywnym i zakompleksionym szczylem, ktory zniza sie do tak kretynskich chwytow. Pozwole sobie wyrazic wspolczucie i zasugerowac, abys przy takim poziomie, jaki obecnie prezentujesz, wiecej czasu spedzil na nauce (nie sadze, abys pracowal).
Poniewaz dwukrotnie zrobiles dzisiaj na mnie TK przy flagstandzie gdy przykladalem flage, informuje cie, ze takie zachowanie na serwerze scenowym nie przejdzie.
Uprzedzam dodatkowo, ze z uwagi na twoje zachowanie, nie bede sie bawil z toba w jakiekolwiek ostrzezenia czy prosby. Jeden raz zachowasz sie tak jak dzisiaj i wylatujesz na 3 miesiace dojrzewania. Prymitywow psujacych gre nie potrzebujemy.
Poniewaz jest juz to drugi przypadek bezczelnego i chamskiego zachowania graczy Tower w ciagu dwoch dni przy zerowej (a raczej: wrecz wrogiej) postawie pozostalych graczy klanu Tower, informuje panow, ze na wasze zachowania bede zwracal szczegolna uwage i bede stosowal ostrzejsze kryteria oceny niz w przypadku innych graczy.
Nie umiecie sie zachowac - to wasz problem. Innym psuc gry nie bedziecie.
Zenujace, ale przynajmniej wiem, jaka miarke do was przykladac.
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|