Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Zasoby > Kosz > Walka stulecia - Infinite vs. weirdo!
Infinite vs. weirdo
You do not have permission to vote on this poll.
Infinite 5 41.67%
weirdo 7 58.33%
W sumie: 12 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

Walka stulecia - Infinite vs. weirdo!

W lewym narożniku ostatnia nadzieja białych, niepokonany nito w życiu, nito w q3 Iiiiiiiinfinite!
W prawym narożniku dysponujący bardzo silnym prawym ddosem łiiiirdo! Who wins?!

http://wow.allakhazam.com/profile.html?310690
Po ilu critach ty się uśmiechniesz?
Frozen do expansion packa.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 11-03-2004 19:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
insmac*1337
Guest

Geektele:

Wyslij SMS o tresci 'weirdo' na nr 6969 jesli uwazasz, ze pojedynek wygra weirdo, lub na nr 1337, w tresci wpisujac 'infi' jesli uwazasz, ze wygra infinite.

Koszt 6.66 zl/sms + vat + panszczyzna + poradlne + poglowne + myto

Old Post 11-03-2004 19:55
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Manfred
ponury ... grzybiarz

moim zdaniem infi wladuje noge w wiadro i tak bedzie kustykal do konca zycia... a jakie jest Twoje zdanie Jurku ? zwracam sie do Jerzego Kuleja ...

Old Post 11-03-2004 20:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Manfred Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Manfred Znajdź więcej post'ów przez  Manfred Dodaj Manfred do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Manfred prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

Jurka nie ma kurka, wiec ja zabieram glos. Tutaj Stanislaw Szaranowicz, syn Wlodka. Wedlug mnie Infi powinien zostac zdystentegowany za mroczne powiazania z LePpRem. Za dowod niech posluza wypowiedzi swiadczace o podobnych przekonaniach i filozofii zyciowej.
Dziekuje, oddaje glos do studia.

Old Post 11-03-2004 20:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

kolejna nabijanka postow... /do kosza/

Old Post 11-03-2004 20:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

nikt nie wygra
jedyna wygrana jest

Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37

Old Post 11-03-2004 20:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ZonK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ZonK Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ZonK Dodaj [FPP]ZonK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ZonK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Old Post 11-03-2004 20:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

buehhee..
ha!
teraz to nie my zaczelismy

Old Post 11-03-2004 20:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame

rotfl a ten topic czemu w koszu? gg

Old Post 11-03-2004 20:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Ha !! Kampania reklamowa Kosza

BTW.

Old Post 11-03-2004 21:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

no i nabijają nam posty :>
!

Old Post 11-03-2004 21:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

To na tym boardzie też się nabija? Oo

http://wow.allakhazam.com/profile.html?310690
Po ilu critach ty się uśmiechniesz?
Frozen do expansion packa.

Old Post 11-03-2004 22:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame

Wydawalo mi sie ze juz nikt nie jest na poziomie "nabijania" postow. Kiedys pamietam shooler albo ktos proponowal ile kto chce miec postow i przestali miec ludzie zajawke - bardzo dobrze. Ale o co teraz chodzi to nie potrafie pojac.

Old Post 11-03-2004 23:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Manfred
ponury ... grzybiarz

Talking

chodzi o wymiane zdan, a ze nie zawsze wymiana na poziomie dysput filozoficznych, zwlaszcza (jak widac) miedzy infitiwem i wiadrem...

Old Post 11-03-2004 23:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Manfred Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Manfred Znajdź więcej post'ów przez  Manfred Dodaj Manfred do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Manfred prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
G.mbit
kawoHolik

Talking Re Re Kum Kum :P

Hmm ... jeden post w koszu więcej
Poza tym ja stawiam na Tolka Banana

Old Post 12-03-2004 07:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil G.mbit Znajdź więcej post'ów przez  G.mbit Dodaj G.mbit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać G.mbit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lesio
KOSZ

Jakie nabijanie? :o
Tu jest wolnosc i anarchia bez jakiegos wyscigu szczurow po posty.

Old Post 12-03-2004 07:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lesio Znajdź więcej post'ów przez  Lesio Dodaj Lesio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lesio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez NeaQuan*1337
To na tym boardzie też się nabija? Oo

Nam osobiście nie, ale Krowie tak!
ogołna ilość postów w koszu się liczy

Old Post 12-03-2004 09:11
Infinite
nieszczesliwie zakochany

no ja teraz mam spory dylemat
w sumie gowniarz zasluguje na to zeby sprac mu ryja i ogolnie uprzykrzyc zycie. jest irytujacym malym gownojadem ktory potrzebuje nauczyki.
z drugiej jednak strony kiedy kontaktuje sie z ludzmi ktorzy go znaja oni twierdza ze powinienem zostawic gowniarza w spokoju.

<Infol> no tak wiem jaka jest jego sytuacja, za kogo mnie masz, dobrze poznalem srodowisko w ktorym sie obraca. nie jade tam nieprzygotowany.
<xxx> ale zrozum! to jest dziecko! gowniarz, a jego jedyna bronia jest internet. nie chce sie o nim zle wyrazac bo go dobrze znam i rozumiem niektore jego zachowania ale to jest cos jak ciota komputerowa :/
<xxx> a ty tez bedziesz ciota jak sie porwiesz na tego dzieciaka. przecierz on jest bezbronny.
<xxx> ile ty masz lat? popatrz na siebie, stary jestes a dajesz sie prowokowac. nie wdawaj sie w klotnie z glupcem bo ludzie moga nie dostrzec roznicy.
<Infol> w sumie masz sporo racji tylko ze ja jestem czlowiekiem ktory nie daje sie zastraszyc.
<Infol> a juz napewno nie gowniazowi ktory cale swoje zycie sprdzil w ircu.
<Infol> mialem jechac do Marty do gdanska ale teraz zamiast do niej bede musial odwiedziec go w poznaniu i z nim porozmawiac
<xxx> daruj sobie lepiej jedz do dziewczyny
<Infol> no tak, juz mu raz darowalem bo obiecal poprawe a teraz co mam zrobic. w sumie ja tez jestem po czesci winny bo nie przebieram w slowach. zreszta wiesz.
<xxx> wiem
<Infol> ale nie ma takiej mozliwosci zeby sie do mnie ktos uczepil i nie ponosil z to konsekwencji.
<xxx> taaak... i znowu bedziesz jechal na drugi koniec polski zeby sie zajac kolejnym kolesiem ktory wg ciebie zasluguje na manto tak?
<xxx> nie nudzi ci sie to juz?
<Infol> nie
<Infol> s*****synizm trzeba tepic!
<xxx> ehh... mowie ci daruj sobie. zreszta nawet jak tam pojedziesz i go zobaczysz...
<xxx> gdy zobaczysz jak on wyglada to ci sie go poprostu szkoda zrobi, watpie zebys byl w stanie uderzyc takiego czlowieka
<Infol> a co on jest inwalida? dziecko specjalnej troski?
<Infol> mam jego zdjecia, wiem gdzie sie uczy
<Infol> wiem jaka jest jego sytuacja w rodzinie, szkole i jego otoczeniu
<Infol> rozumiem co masz na mysli ale co, wydaje ci sie ze go zobacze i nagle wstapi we mnie wielka litosc dla tej pokraki?
<xxx> ...
<Infol> nie no ***** sam juz nie wiem O_O
<Infol> przecierz to jest bez sensu
<Infol> z jednej strony dobrze wszyscy wiedza ze ja nie odpuszczam i eliminuje scierwo ktore wchodzi mi w droge a z drugiej strony mam zajebac czlowieka ktory i tak jest nieszczesliwy i cale swoje "ja" kreuje za pomoca literek na ircu
<Infol> mam zajebac gowniaza ktorego jedyna wina jest to ze nie potrafi odnalesc sie w rzeczywistosci i rozladowuje swoja srustracje na ircu albo ddosujac ludzi
<xxx> no troche pojmujesz sytuacje
<Infol> nierozumiem dlaczego ludzie go bronia
<xxx> ja tez czasem nierozumiem, ale... on potrafi byc czasem wporzadku. a pozatym... szkoda mi go
<xxx> szkoda zebys utrudnial mu zycie
<xxx> nie chce zeby skonczyl tak jak ten "ziomal" z bydgoszczy
<Infol> eee jak mu tam... piotrek?
<xxx> taa... no ale tamten to sobie dopiero zasluzyl
<Infol> taaa
<Infol> no ale wiesz ja tam nie jade od razu z zamiarem zeby spuscic mu w*******, chcialem z nim porozmawiac, liczylem na to ze moze w realu sie z nim dogadam
<Infol> w koncu mysle ze w realu on jest inny niz przez irc, ze tylko kreuje taki swoj wizerunek
<Infol> no ale wiesz jakby nie daj Boze pyskowal to wtedy bym mu recznie tlumaczyl o co chodzi
<xxx> hehe "recznie tlumaczyl"
<xxx> wez... daj sobie spokoj czlowieku, zostaw go w spokoju bo tak jak ci mowie tylko ucierpi na tym twoj wizerunek.
<Infol> a tak jak go zostawie w spokoju to nie ucierpi?! nie mozna bezkarnie mnie zaczepiac!
<xxx> nie ucierpi a moze nawet jeszcze sie umocni bo nie dales sie sprowokowac do dzialania. ludzie moga odebrac cie jako bardziej dojrzalego.
<xxx> ja wiem o co ci chodzi przecierz cie dobrze znam. "mocny Infi ktory zawsze spelnia swoje pogrozki"
<Infol>
<xxx> ale zrozum, szkoda twojego czasu i pieniedzy a juz napewno szkoda ryzykowac reputacje bo napewno nie bedziesz lepiej odbierany jak wlejesz bezbronnemu dzieciekowi
<Infol> hmmm
<xxx> zrozum ze czasy kiedy jezdziles po polsce za kazdym razem gdy ktos ci ublizyl w internecie juz minely
<xxx> jestes za stary i za powazny i za madry na takie rzeczy
<xxx> przynajmniej mam nadzieje
<Infol> juz raz mialem go dorwac, juz wszystko bylo gotowe... wiesz...
<xxx> wiem i wiem tez kto mu wtedy skore uratowal
<Infol> nom
<xxx> tym razem ja chce to zrobic
<Infol> co?
<xxx> no uratowac mu tylek oczywiscie
<Infol> warto?
<xxx> no chyba tak, chciarz mnie tez czasem denerwuje (chyba zreszta jak wszystkich z ktorymi sie zadaje) to jednak prosze cie zebys darowal sobie ten incydent i olal to totalnie
<Infol> porozmawiam jeszcze z paroma osobami i zastanowie sie nad tym

Old Post 12-03-2004 09:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alka
alk(oholiczk)a

ey wogole o co chodzi ??????
pogielo was all juz ??
infi ...

How I'm killing you

Old Post 12-03-2004 11:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alka Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alka Znajdź więcej post'ów przez  alka Dodaj alka do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alka prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Infi
Jak mu w*******isz strace do ciebie szacunek

a za co w ogóle?

Old Post 12-03-2004 12:09
ZimZum
Nieśmialy abstynent

Infi ty to masz dylematy, plakac sie chce.
Zajebac czy nie zajebac oto jest pytanie, jakie zalosne.

Old Post 12-03-2004 17:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

heh - jednak los bywa zlosliwy zeby infi pisal posty w koszu ha! krowa szonci

i to krowa rozsądzi ! ha

a poza tym ta 'zsylka' topicu z offtopicu to koniec konca i poczatek nowego poczatku starego kosza w nowej formie... jestesmy male wielkie koszowe ludki ktore kazdy topic ktory spadnie do kosza strawią a czasem sie wynurza i zaatakuja inne peryferia...

cdn w odpowiednim topicu...

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 12-03-2004 19:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

LOL?

Old Post 12-03-2004 20:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt
Guest

Infi jestes dresem?

Old Post 12-03-2004 22:21
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Infi jest nerwowy :F

Old Post 13-03-2004 08:47
o_O
szszsz

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
Infi nie lubi krowy :C

Old Post 13-03-2004 14:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil o_O Znajdź więcej post'ów przez  o_O Dodaj o_O do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać o_O prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

:<

Old Post 13-03-2004 23:40
alka
alk(oholiczk)a

ten topic jest co najmniej GLUPI
padlo wam juz na glowy zupelnie...?
beznadzieja..hyh...

How I'm killing you

Old Post 14-03-2004 17:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alka Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alka Znajdź więcej post'ów przez  alka Dodaj alka do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alka prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

ale ja nadal nie wiem osohosi

Old Post 14-03-2004 20:14
Manfred
ponury ... grzybiarz

quote:
Napisane oryginalnie przez alka
ten topic jest co najmniej GLUPI
padlo wam juz na glowy zupelnie...?
beznadzieja..hyh...

można Cie cytować ?

Old Post 14-03-2004 20:57
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 07:03.    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions