Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Mod for team sabre
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
RCM Projekt PL
od niechcenia lager :D

Mod for team sabre

quote:
Originally posted by sly*808*
alot of new ideas ie 4 at4 rounds and you cant just fire all 4 back to back it has a reload time the psg1 is silint now the g3 in semi mode has a 8X scope on it adn the g36 has the g3 sight medic can now use car15/203 and m1/203 clays are back to4 can only lay 2 at a time all players can run faster and for you old time df gmers out there remember df2 days run and jump n shot at the same time well it is back so test it out and let me know what you think you can get me on my msn any time i am on thank you sly*808*clickhere--->gun mod by sly*808*<---clickhere :rules:

I mała dyskusja na ten temat:
http://www.nova-inside.com/forums/s...p;threadid=2463
Jak sądzicie: Mod czy Trainer?
pozdro

edit:
pierwsze wrażenia
1. dla snajperów mniammmm... M21 scope x14, PSG-1 scope x18!!!!!! i strzela cicho jak MP5!!!, Barrett też x18!
2. dla CQB- G3 z lunetką!!!! i po 10 granatów do CAR-a i M16 lol
3. dla gunnerów - 4(słownie cztery)szt. AT-4 - i żeby było mało - też z lunetką. nie mogę!!!! litości - snajpero-gunner jak babcie kocham - profesja snajpera odchodzi do lamusa przy takiej sile ognia
4. dla wszystkich - maraton - czyli biegamy z prędkością medica z finką )
lol - moim zdaniem do ciekawy mod - nie trainer jak piszą w powyższej dyskusji

Edytowane przez RCM Projekt PL dnia 22-03-2004 o godz. 17:43

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 22-03-2004 16:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil RCM Projekt PL Znajdź więcej post'ów przez  RCM Projekt PL Dodaj RCM Projekt PL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać RCM Projekt PL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Jeżeli ktoś z takim modem może wejść na serwer gdzie grają "zwykli" gracze i ten mod będzie mu działał to można go uznać za trainera. Nie zapominajmy że jeden z czitów pozwala biegac gunnerowi z prędkością medyka.

Old Post 22-03-2004 17:37
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
asterix[GAL]
Veteran (Ogre)

modzik modzik - jush sprawdzone

Old Post 22-03-2004 17:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil asterix[GAL] Kliknij tutaj by wysłać e-maila do asterix[GAL] Znajdź więcej post'ów przez  asterix[GAL] Dodaj asterix[GAL] do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
RCM Projekt PL

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Jeżeli ktoś z takim modem może wejść na serwer gdzie grają "zwykli" gracze i ten mod będzie mu działał to można go uznać za trainera. Nie zapominajmy że jeden z czitów pozwala biegac gunnerowi z prędkością medyka.

pane se ne da czyli 100% mod

Old Post 22-03-2004 17:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil RCM Projekt PL Znajdź więcej post'ów przez  RCM Projekt PL Dodaj RCM Projekt PL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać RCM Projekt PL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

Jesli rzeczywiscie ten MOD daje takiego kopa jak mozna sie domyslac ze specyfikacji to ja nazwalbym to oficjalnym czitem. Osoba uzywajaca tego mialaby bardzo duza przewage (szybkosc, PSG1 ze swoimi zaletami + 18x zoom + tlumik, med z M203, G3 z celownikiem snajperskim, 4 miny) i na pewno wkurzylbym sie na takiego typa. Jesli zas kazdy mialby tego MODa to wystarczy tylko dolozyc pare "opcji" i juz mamy zmasowane potyczki "supermanow". Uwazam, ze MOD nie powinien zalamywac rownowagi miedzy jego uzytkownikiem a graczem nie korzystajacym z niego. Co innego jesli MOD doklada ciekawe ciuchy albo gnaty (nowinki ale bez nadmiernego tuningu)

Old Post 22-03-2004 17:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez RCM Projekt PL
pane se ne da czyli 100% mod

Mod jest wtedy modem jak działa globalnie a nie dla pojedyńczego gracza.

Old Post 22-03-2004 17:54
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
RCM Projekt PL

quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
Jesli rzeczywiscie ten MOD daje takiego kopa jak mozna sie domyslac ze specyfikacji to ja nazwalbym to oficjalnym czitem.

5+ za nazwę

quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
...Co innego jesli MOD doklada ciekawe ciuchy albo gnaty (nowinki ale bez nadmiernego tuningu)

fakt, nowa moda by się przydała... albo przynajmniej łysa pała, dresik i adidaski... i beemka w turboodieslu....
szkoda że .50tka nie ma lunetki i że medykowi nie dodali skrzydeł

Old Post 22-03-2004 17:54
RCM Projekt PL

quote:
Mod jest wtedy modem jak działa globalnie a nie dla pojedyńczego gracza.

właśnie sprawdziłem - wyszukiwarka Novy pokazuje server postawiony na tym modzie i jak na razie 4 gości na nim "biega".
W pingerze ani śladu.

Old Post 22-03-2004 18:00
Radzioo(PL)
Guest

A można wejść z takim modem np. na MOST ? Jeśli tak to kicha ale jeśli musi być do tego odpowiedni serwer to wszystko jest w porządku

Old Post 22-03-2004 18:13
RCM Projekt PL

quote:
A można wejść z takim modem np. na MOST ? Jeśli tak to kicha ale jeśli musi być do tego odpowiedni serwer to wszystko jest w porządku

Radzioo aleś dał przykład. Przecież na Moście wszyscy stoją za rogiem ukryci z radarami... (hmmm... czy to nie czit na taki ekwipunek?)
Nie - nie można, sprawdzałem (ale nie na Mekkce polskich graczy) nie chciałem dostać bana za testy, mój IP jest bezcenny

Old Post 22-03-2004 18:23
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez RCM Projekt PL
Radzioo aleś dał przykład. Przecież na Moście wszyscy stoją za rogiem ukryci z radarami... (hmmm... czy to nie czit na taki ekwipunek?)
Nie - nie można, sprawdzałem (ale nie na Mekkce polskich graczy) nie chciałem dostać bana za testy, mój IP jest bezcenny

looooooooooooool owszem niezły przykład ale tu ten serwer każdy zna a moda sprawdziłem i rzeczywiście wymagany jest dedykowany serw więc jest to mod pełną gębą ( no może półgębkiem).

Old Post 22-03-2004 18:53
RCM Projekt PL

quote:
looooooooooooool owszem niezły przykład ale tu ten serwer każdy zna a moda sprawdziłem i rzeczywiście wymagany jest dedykowany serw więc jest to mod pełną gębą ( no może półgębkiem).

loool żeby tylko nie umarł śmiercią naturalną jak poprzednie...

Swoją drogą mam mały problem - nie mogę wejść z wyszukiwarki Novy na ŻADEN server postawiony pod BHD:TS (w oryginale i z modem). Pisze mi że mam uaktualnić do TS. Dziwne - jak niby mam to zrobić? Najpierw zainstalowałem oryginał BHD, po tem patcha 1.5.., później oryginał BHD:TS z patchem 1.5.. i dup... Szukam update'ów- nie ma nic nowego. Co jest grane? Pomocy, pls...
Acha, przez pinger no problem (poza oficjalnymi Novy)
pozdro

Old Post 22-03-2004 19:16
boski *PL*
po prostu boski

Medyk z CAR15+granatnik+miny - chyba lekkie przegiecie

szkoda, ze sam sie nie moze "uzdrowic" (tak powiedzmy ma 10s od zgonu)

"I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo sam jestem największym s*****synem w tej dolinie"

Old Post 22-03-2004 20:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil boski *PL* Znajdź więcej post'ów przez  boski *PL* Dodaj boski *PL* do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać boski *PL* prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
Napisane oryginalnie przez boski *PL*
Medyk z CAR15+granatnik+miny - chyba lekkie przegiecie

szkoda, ze sam sie nie moze "uzdrowic" (tak powiedzmy ma 10s od zgonu)

musiałby wbić takiego kombosa z klawy jak były w mortal kombat II

Old Post 23-03-2004 17:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 01:23.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions