Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Wady, zalety i pytania do CS 1.3
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
nemesis.kt
KT m3mb3r :)

Exclamation Wady, zalety i pytania do CS 1.3

Jak narazie musze powiedziec ze CS mnie sie bardzo podoba )))
Ale przejdzmy do tego co chialem spytac. CZY KTOS WIE JAK UROCHOMIC TRYB MULTICAST ??? Probowalem juz kilka sposobow ale nic. Oczywiscie probowalem na serwach gdzie MC jest wlaczony. HELP !

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 20-09-2001 19:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nemesis.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nemesis.kt Znajdź więcej post'ów przez  nemesis.kt Dodaj nemesis.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nemesis.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SUN]Lis3n
-=[SUN] POWER !!=-

wlasnie tez nie wiem jak uruchomic MC
i pytanie co oni zrbili z ak ???

nie ma to jak panienki z Bulowic

mail me : [email protected]
give me a sign GG : 1454393

Old Post 20-09-2001 20:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SUN]Lis3n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SUN]Lis3n Znajdź więcej post'ów przez  [SUN]Lis3n Dodaj [SUN]Lis3n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SUN]Lis3n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nemesis.kt
KT m3mb3r :)

Juz wiem jak , ufff. Nameczylem sie ale udalo sie. A wiec tak odpalasz normalnie CS ..> Play CS >> Potem zamiast na INTERNET GAMES czy jakos tam wchodzisz na VIEW GAME. Robisz Update , lista serwowo sie pokazuje i walisz connecta ). TADA to wszystko )

Bronie w CS ie nie zsotaly ruszane. Po prostu jest poprawiony blad HITBOX tak ze dokladniej sie celuje. HS r00lzZZz

Old Post 20-09-2001 21:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nemesis.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nemesis.kt Znajdź więcej post'ów przez  nemesis.kt Dodaj nemesis.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nemesis.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
RapTuS
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez -[KT]- NEMESIS
Bronie w CS ie nie zsotaly ruszane. Po prostu jest poprawiony blad HITBOX tak ze dokladniej sie celuje. HS r00lzZZz

no da sie to zauwazyc.. po ilosci headow jakie dzis walnalem to poprawili i to sporo

a co z BH? lugo dzis walil BH dalej podobno.. nie widzialem ale ktos go opierniczal zeby nie robil BH.. czyzby nie usuneli ?

Old Post 20-09-2001 21:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil RapTuS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do RapTuS Znajdź więcej post'ów przez  RapTuS Dodaj RapTuS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać RapTuS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
=34=
I Shot the Sheriff

Nie wiem czy to tpsa czy...

Zagrałem już sobie w CS1.3 + HL1108 i okazało się że oprócz wbudowanej komunikacji głosowej mam teraz wbudowane lagi (loss około 10 i troche czołka no i ping jakby wyższy niż przy 1.1 )

Co do komunikacji głosowej to całe szczęście że samemu można wyłączyć pojedyńczych graczy bo część mamrota bez większego składu a inni klną jak prostacy. Mam nadzieję że to się niedługo zmieni wszak to rzecz dosyć nowa (sam jeszcze nie mam mikrofonu).

Kolejna sprawa ko komendy radiowe, w skrócie - LIPA.
W końcu mamy czasy nowoczesnej techniki (radio, laryngofony) a w wer.1.3 średniowiecze, przeciwnicy drą sie jak banda oszołomów. Rzuć HE i już pół mapy wie że rzuciłeś i gdzie jesteś no i często powstaje niemiły efekt echa.

No i jeszcze nowy "spectator mode" czy ktoś wie jak i gdzie się to uruchamia???ok, a jak rozpoznac taki serwer?

Aha, czy nie macie wrażenia że w AK jeszcze bardziej pokrzywili lufe? i CZY MACIE WIĘKSZE LAGI????

Old Post 20-09-2001 22:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil =34= Kliknij tutaj by wysłać e-maila do =34= Znajdź więcej post'ów przez  =34= Dodaj =34= do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać =34= prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[F|S|G] Fruit
[F|S|G] member

Celnosc sie zwiekszyla i to bardzo... dzisiaj jak ze stalinem sobie pykalem to z ak47 cala druzyne wymiotlem ... kekeke, co mi sie raczej zadko zdaza...

[F|S|G] member

Old Post 20-09-2001 22:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [F|S|G] Fruit Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [F|S|G] Fruit Znajdź więcej post'ów przez  [F|S|G] Fruit Dodaj [F|S|G] Fruit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [F|S|G] Fruit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
RapTuS
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez =34=
Nie wiem czy to tpsa czy...

Zagrałem już sobie w CS1.3 + HL1108 i okazało się że oprócz wbudowanej komunikacji głosowej mam teraz wbudowane lagi (loss około 10 i troche czołka no i ping jakby wyższy niż przy 1.1 )

oj nie marudz
jak gralismy razem dzis to mialem calkiem przyzwoity ping... to ze laguje nie jest wina 1.3... mi sie wydaje ze wrecz przeciwnie ze w 1.3 jest poprawiona plynosc... w nocy mialem ping 25 co sie wczesniej nie zdarzalo a gralismy w 20 osob na TOP

to ze czasem sa takie lagi to pewnie wina tego ze ludzie sciagaja teraz nowe patche i nowe mapy.. i to minie za kilka dni...

co do komunikacji glosowej to kolesie w valve na prawde sie postrali i nie sadze zeby miala ona duzy wplyw na lagi... wg. nich mozna spoko nawet grac na modemie (oczywiscie nie na laczach tepsy) poza tym jak dalo sie juz zauwazyc jakosc glosu jest zmniejszona na maxa... no i cale szczescie ze mozna wyciszyc wybrane osoby - oszczedzi to nam troche nerwow... dzis jak gralem to przez mic szalalo jakies 10 letnie dziecko chyba... no po prostu wszyscy padali ze smiechu teksty typu "czemu mi nie pomogles?", "jak rozbraja sie bombe?"

co do trybu spectator nowego to wejdz w cs na internet games/spectate w game - wybierz serwer i gotowe... chodzi na kazdym na ktorym jest nowy patch.

do uslyszenia

Old Post 20-09-2001 22:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil RapTuS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do RapTuS Znajdź więcej post'ów przez  RapTuS Dodaj RapTuS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać RapTuS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rolin
here to stay

Mam pytanie czy cs1.3 chodzi bez 1108? bo mi nawet na lan games nie chce ruszyc!!!

Old Post 20-09-2001 22:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rolin Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rolin Znajdź więcej post'ów przez  Rolin Dodaj Rolin do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rolin prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[F|S|G] Fruit
[F|S|G] member

Unhappy

Chyba nie chodzi... nie wiem za bardzo jak Ci moge pomoc Rolin... ale Ty mi mozesz...: jak zrobic ten obrazek co Ty masz pod podpisem? bardzo mi to by sie przydalo

[F|S|G] member

Old Post 20-09-2001 23:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [F|S|G] Fruit Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [F|S|G] Fruit Znajdź więcej post'ów przez  [F|S|G] Fruit Dodaj [F|S|G] Fruit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [F|S|G] Fruit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
RapTuS
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPEC]Rolin
Mam pytanie czy cs1.3 chodzi bez 1108? bo mi nawet na lan games nie chce ruszyc!!!

chodzi chyba ale sie nie wbijesz na serwer bez hl 1108.. aj mialem niezle przerabane z hl generation... musialem hl zainstalowac... zrobic kilka updatow... hl, potem cs, potem znow hl.. w miedzyczasie incorrect language version ale sie udalo...

Old Post 20-09-2001 23:02
=34=
I Shot the Sheriff

Talking

Ja mam HL Game of the year edition i też przy instalce musze ładować chyba ze 3 pacze, ale chyba teraz wypuścili pacz do 1108 z każdej wersji ten co waży 60Mb (?).

Btw. rozbawiła mnie wczoraj sytuacja na dust2, a było tak:
...gram jako T... cisza, biegnącego CT nigdzie nie słychać, no poprostu pełna konspira... dopuki jeden z CT nie rzucił hasła "Wiżu Praciwnika" i czterech mu odpowiedziało Roger That.....

I jak tu się odezwać ...te komendy są głośniejsze od tupania, jak dla mnie do troche przegięcie. Moim zdaniem komendy radiowe wydawane przez przeciwnika powinny być dożo cichsze.

A czy wam też się zćisza ogólny dźwięk otoczenia jak ktoś nadaje przez komunikację głosową???

Pewnie że marudze, ktoś w końcu musi dla równowagi

Old Post 21-09-2001 08:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil =34= Kliknij tutaj by wysłać e-maila do =34= Znajdź więcej post'ów przez  =34= Dodaj =34= do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać =34= prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Red
Master (Spawn)

mco do 1.3 musze powiedziec ze mi pasuje .. chociaz celnosc poprawiona i duzo latwiej trafia sie przeciwnika łebszotem to mysle ze obnizy to mocno poprzeczke trudnosci gry ..

co do laguf .. mi tez wydaje sie ze sa wikesze niz na 1.2 no ale u mnie to moze byc wina lacza ..

multicast --> zayebista rzecz ..

voicechat ... hmmmm gralem wczoraj z Anetgusem .. zwala ludzi z Krakowa slyszalem tylko po ostatnich gloskach

Old Post 21-09-2001 10:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Red Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Red Znajdź więcej post'ów przez  Red Dodaj Red do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Red prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SUN]Lis3n
-=[SUN] POWER !!=-

jedyna rzecz ktora mniw qrwia to jak ktos gada do microfonu to mu sie pokozaju takie cos and glowka i tu mozna sie wkurzyc
powinno to byc widoczne dla teamu w ktorym sie znajduje

Old Post 21-09-2001 14:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SUN]Lis3n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SUN]Lis3n Znajdź więcej post'ów przez  [SUN]Lis3n Dodaj [SUN]Lis3n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SUN]Lis3n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Johnny
Mad Guy

Mi sie CS 1.3 podoba, ale bylo zdziwko z tymi HB .

Ahha mam nowe lacze wiec sie bujcie, bo bede czesciej gral

What is the death percentage here?

One per person

Old Post 21-09-2001 14:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Johnny Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Johnny Znajdź więcej post'ów przez  Johnny Dodaj Johnny do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Johnny prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
x301
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Johnny
Mi sie CS 1.3 podoba, ale bylo zdziwko z tymi HB .

Ahha mam nowe lacze wiec sie bujcie, bo bede czesciej gral

I tak najlepsza moim zdaniem jest beta 7

Old Post 21-09-2001 14:50
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Johnny
Mad Guy

6.5 byla lepsza!!!!!!!!!!!!

One per person

Old Post 21-09-2001 15:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Johnny Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Johnny Znajdź więcej post'ów przez  Johnny Dodaj Johnny do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Johnny prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Jam mam natomiast ultraproblem podczas włączania programu voice_tweak wyskakuje mi następujące infoo - "can't create waveln device (16-bit signed mono at 8 k)". I dupa nie mogę gadać . Ktoś wie jak rozwiązać problem !!!!?????

Old Post 21-09-2001 17:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SUN]Lis3n
-=[SUN] POWER !!=-

ja nie wiem bo narazie mam zlewke z glosu Scorpiona

Old Post 21-09-2001 17:32
[SUN]SnipeR
axe IvaN

ehh pojebvalo mi sie nie zauwazylem ze jestem zalogowany jako lisen

no dla wyjesniena ja napisalem poprzedniego posta

Old Post 21-09-2001 17:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SUN]SnipeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SUN]SnipeR Znajdź więcej post'ów przez  [SUN]SnipeR Dodaj [SUN]SnipeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SUN]SnipeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Johnny
Mad Guy

Wink

Moze masz stara karte muzyczna?

One per person

Old Post 21-09-2001 17:39
Mantis
OBI (-o-)

Ehh a ja informuje ze za 15 min dokonam oficjalnego upadetu mojego hl na 1108 i CSa na 1.3 i sprawdze czy sie da cos zrobic

Old Post 21-09-2001 18:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mantis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mantis Znajdź więcej post'ów przez  Mantis Dodaj Mantis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mantis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*MagiC*/Tramwaj
Zabojczy Srodek Transport

Dobrze ze nas poinformowales- od razu sie czlowiek lepiej czuje...

-=@^@=- CPA
----===Crazy People Agency===---

Old Post 21-09-2001 22:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *MagiC*/Tramwaj Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *MagiC*/Tramwaj Znajdź więcej post'ów przez  *MagiC*/Tramwaj Dodaj *MagiC*/Tramwaj do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *MagiC*/Tramwaj prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rolin
here to stay

Do fruita

Wejdz w profil i edycja profilu a tam masz signature.
Zamiest swojego ambitnego wierszyku wstaw se obrazek jak chciales .

Old Post 22-09-2001 00:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rolin Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rolin Znajdź więcej post'ów przez  Rolin Dodaj Rolin do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rolin prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[F|S|G] Fruit
[F|S|G] member

Re: Do fruita

Ale wiecz cio Polin? Ja jestem poprostu niepelnosprytny i w dlaszym ciagu nie za bardzo wiem jak wstawic ten obazek ... wiem ze jestem loleq... ale nic na to nie poradze...

[F|S|G] member

Old Post 22-09-2001 09:29
MaslaV
koduję bezwzrokowo

LOLU ty jeden
żeby wtawić obrazek musisz zrobić tak- między zaznacznik "[img.]" a "[/img.]" ( wpisujesz zaznaczniki bez tych kropek po literce g) wpisujesz adres obraska http://adresobraska
oczywiście wpisujesz to tam gdzie ustalasz podpis... thats all folks...

Old Post 22-09-2001 10:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ShizO
[ov>ada]ShiZos

quote:
Napisane oryginalnie przez [CS]MaslaV
Jam mam natomiast ultraproblem podczas włączania programu voice_tweak wyskakuje mi następujące infoo - "can't create waveln device (16-bit signed mono at 8 k)". I dupa nie mogę gadać . Ktoś wie jak rozwiązać problem !!!!?????

Wydaje mi sie, ze wiem. Wejdz w panel\multimedia i pokonbinuj z preferwoanym urzadzeniem nagrywania... ja tak mialem bo bylo tam ustawione urzadzenie wave modemu...(i co sie smiejecie?)... ogolnie karta musi miec 16 bitowy sampler na wejsciu mikrofonu stad maly cyrk...

Old Post 22-09-2001 13:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ShizO Znajdź więcej post'ów przez  ShizO Dodaj ShizO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ShizO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Red
Master (Spawn)

Exclamation

a ja mam pytanko :

co sadzicie o giwerach w 1.3 ...
ja przynajmniej zauwazylem ze np. m3 juz nie jest tak smiercionosne jak zawsze .. w 1.2 bardzo czesto z tym biegalem i na mapach z malymi zaulkami nie bylo mocnych .. za to TMP co dla mnie jest nieporozumnieniem to w 1.3 siewca łebszotów ...

aha (dobrze ze jest edycja postuf ) jest problem .. widzialem to juz u kilku osob ... po instalacji pacza 1.3 wchodza na serwer i po minucie ich wywala z komunikatem chyba player overflowed ... whatz da fuck is thiz ?????

Edytowane przez Red dnia 22-09-2001 o godz. 15:23

Old Post 22-09-2001 13:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Red Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Red Znajdź więcej post'ów przez  Red Dodaj Red do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Red prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
=34=
I Shot the Sheriff

Angry

A ja mam inny problem ,

HL nie wyświetla mi listy serwerów w internet games i view game, jak wpisuje IP i daje OK to nic się nie pojawia (pusto, czarny ekran). Do gry wchodze przez GameSpy więc to nie problem ale nie moge zobaczyć tego całego Multicast Spectator przez to bo nie wiem czy inaczej niż z HL można To włączyć .
POMOCY

Old Post 22-09-2001 15:34
szefow3®
szczery do bolu

Po pierwsze serwer musi miec wlaczone HLTV czy tam multicasta, a po drugie jesli chcesz obserwowac w tym trybie to serwer spectatora stoi na innym porcie niz serwer do gry czyli np port gry to :27015 a do specta bedzie (defaultowo, ale roznie to bywa z adminami jak tam sobie ustawia) 27020.

Old Post 22-09-2001 19:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil szefow3® Kliknij tutaj by wysłać e-maila do szefow3® Znajdź więcej post'ów przez  szefow3® Dodaj szefow3® do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać szefow3® prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Red
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez szefow3®
Po pierwsze serwer musi miec wlaczone HLTV czy tam multicasta, a po drugie jesli chcesz obserwowac w tym trybie to serwer spectatora stoi na innym porcie niz serwer do gry czyli np port gry to :27015 a do specta bedzie (defaultowo, ale roznie to bywa z adminami jak tam sobie ustawia) 27020.

nie rozwiazales problemu ....

czyli co mam robic laczyc sie na innym porcie klienta ?

Old Post 22-09-2001 23:59
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:12.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions