Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Tribes2 > A może by tak...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Late
Aww, that's too late!

Question A może by tak...

http://forums.gameshrine.com/genera...pic.php?t=18216

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 24-03-2004 10:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Late Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Late Znajdź więcej post'ów przez  Late Dodaj Late do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Late prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Stawiam sprawe jasno: z mojego punktu widzenia skonczyl sie okres wyrozumialosci dla "kolegow" podjudzajacych atmosfere, dla mentalnej gownarzerii obrazajacej innych graczy czy dla palantow majacych za punkt honoru zrobienie TK na mnie, bo sie szczylkowi wydaje, ze cos juz potrafi.

Na polskiej scenie sa dwa klany. Z klanem Tower i jego graczami nie chce miec NIC wspolnego. Zycze zatem powodzenia, ja w tym udzialu brac nie bede z uwagi na fakt, ze musialbym grac z ludzmi z klanu, ktorego nie darze zadnym szacunkiem.

Old Post 24-03-2004 10:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|StEELhEArT
Czarny Ofiec

@ yavor:
zieeef, nie musiales tego tak pisac...

sklad moglby byc taki:

4DDh
berserker
builder
daveron
demonica
jakus
ke3per
piotrusek
real psycho
silenzo
simonski
sir_lavo
yavor(pewnie bez)

choc jak widac z twojego ulubionego klanu 1 osoba ( ktora pewnie i tak sie uniesie honorem i grac nie bedzie :p )

/edit
oooops simek mi umknal

Edytowane przez sYs|StEELhEArT dnia 24-03-2004 o godz. 17:27

Old Post 24-03-2004 10:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|StEELhEArT Znajdź więcej post'ów przez  sYs|StEELhEArT Dodaj sYs|StEELhEArT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|StEELhEArT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Nie?

Mam dosc tego lamerstwa i tyle. Niech sobie szczuja we wlasnym gronie, niech sobie robia co chca. Definitywnie i nieodwolanie - nie chce miec z Tower i jego pozal sie boze graczami NIC wspolnego. Mam dosc tej obludy, prymitywizmu, zacieklosci, chamstwa skrywanego pod maseczka dobrych checi.

Wczoraj miarka sie przebrala.

Old Post 24-03-2004 10:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
borowies
uber 1337zor

yavor, nie przesadzaj. Wypada zebys najpierw przeczytal topik: 2 druzyny dozwolone z kazdego kraju, wiec tower sie rzucac nie moze ze dyskryminacja nastepuje ani sys.. Osobiscie bardzo chetnie widzialbym team poland w rozgrywkach, mimo ze niktorzy nie chca zebym gral .
Ide sie wyplakac .

Old Post 24-03-2004 16:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil borowies Kliknij tutaj by wysłać e-maila do borowies Znajdź więcej post'ów przez  borowies Dodaj borowies do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać borowies prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
borowies
uber 1337zor

kk, wiec jezeli jestescie zainteresowani, prosze idlujcie w #poland.t2

kanal zalozylem ja, ale ofc sklady beda wybierane obiektywnie itd. Chce w koncu zobaczyc team poland .

Old Post 24-03-2004 16:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil borowies Kliknij tutaj by wysłać e-maila do borowies Znajdź więcej post'ów przez  borowies Dodaj borowies do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać borowies prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez sYs|yavor
Nie?

Mam dosc tego lamerstwa i tyle. Niech sobie szczuja we wlasnym gronie, niech sobie robia co chca. Definitywnie i nieodwolanie - nie chce miec z Tower i jego pozal sie boze graczami NIC wspolnego. Mam dosc tej obludy, prymitywizmu, zacieklosci, chamstwa skrywanego pod maseczka dobrych checi.

Wczoraj miarka sie przebrala.

WTF???

Old Post 24-03-2004 19:16
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
borowies
uber 1337zor

? :o
#poland.t2
jak ktos jest zainteresowany to jest tez kanalik rest of the europe gdzies .

Old Post 24-03-2004 20:41
wayha
Combat (Death Knight)

a co sie stalo ? bom chyba nie w temacie

Old Post 25-03-2004 11:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil wayha Kliknij tutaj by wysłać e-maila do wayha Znajdź więcej post'ów przez  wayha Dodaj wayha do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać wayha prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

W zasadzie nie stalo sie nic nowego, ani tym bardziej nic wartego pisania, skoro wczesniejsze pisanie i tak odnioslo mizerny skutek.

Zatem, precyzujac: klan Tower dla mnie nie istnieje, a jego graczy przestaje uwazac za rownorzednych partnerow. Jest tam pare osob, ktore wciaz darze szacunkiem, ale nie ma to juz zadnego wplywu na moja ocene graczy Tower jako calosci.

Z mojej strony to decyzja nieodwolana, wiec nie ma o czym dyskutowac.

Old Post 25-03-2004 13:19
borowies
uber 1337zor

.. która to decyzja nie ma nic wspolnego z tym tematem. Nie musisz grac z tower jezeli nie chcesz. :/

Old Post 25-03-2004 14:08
sYs|yavor
Elite (Fiend)

No, co nieco ma. Przeformuluje, zeby bylo czytelniej. Informuje, ze nie biore w tym udzialu z uwagi na zachowanie graczy Tower. I to wszystko, co mam do powiedzenia.

Old Post 25-03-2004 14:34
sYs|pio
Warrior (Scrag)

A co maja gracze tower do gry w nations cup yavor?

Old Post 25-03-2004 18:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|pio Znajdź więcej post'ów przez  sYs|pio Dodaj sYs|pio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|pio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Generalnie - maja prawo grac. Wiec ja nie zamierzam grac tam, gdzie oni. Po prostu.

Old Post 25-03-2004 18:36
sYs|StEELhEArT
Czarny Ofiec

quote:
Napisane oryginalnie przez sYs|pio
A co maja gracze tower do gry w nations cup yavor?

niewiele
czesc wspolna zbiorow graczy tower i ew. poland jest zbiorem pustym

Old Post 25-03-2004 19:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|StEELhEArT Znajdź więcej post'ów przez  sYs|StEELhEArT Dodaj sYs|StEELhEArT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|StEELhEArT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
borowies
uber 1337zor

yava, dopuszczone sa 2 albo nawet wiecej teamow z jednego kraju. gracze tower nie maja nic do tego. moga sobie zrobic wlasny klan TOWERpl, we sysPL itd. W kazdym razie, chcialbym wiedziec czy ktokolwiek nosi sie z zamierem wystartowania takiego teamu. jezeli nie to ide do rest of europe team .

Old Post 25-03-2004 20:04
wayha
Combat (Death Knight)

Unhappy

ja bym zagral ze starymi kumplami w jednej druzynie .. ale stella mnie nie wymienil w skladzie wiec nie wiem ;(

Old Post 25-03-2004 22:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil wayha Kliknij tutaj by wysłać e-maila do wayha Znajdź więcej post'ów przez  wayha Dodaj wayha do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać wayha prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|pio
Warrior (Scrag)

No coz czyli chyba pojde do rest of europe

Old Post 26-03-2004 16:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|pio Znajdź więcej post'ów przez  sYs|pio Dodaj sYs|pio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|pio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|StEELhEArT
Czarny Ofiec

quote:
Napisane oryginalnie przez wayha
ja bym zagral ze starymi kumplami w jednej druzynie .. ale stella mnie nie wymienil w skladzie wiec nie wiem ;(

nie wymienialem lamek
( np. siebie )

Old Post 26-03-2004 18:23
borowies
uber 1337zor

pio, rest of europe team:
#celtic.t2

welsch, scotish, isreali, polish, lamish :p

Old Post 26-03-2004 19:43
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:14.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions