Pozwolę sobie ustosunkować się do wypowiedzi moich szanownych kolegów.
Na początku chce podpisać się obiema rękami pod postem Rufusa. Moja działalność w klanie PFT nie miała i nie ma nic wspólnego z moją działalnością w serwisie fpp i PLK. To są dwie różne sprawy, których nigdy nie łączyłem i łączył nie będę.
Kapitano, co to tematu tego topiku i treści wypowiedzi pragnę powiedzieć tylko jedno. Chyba nie za bardzo orientujesz się w tym, co dzieje się na polskiej scenie BHD. Od jakiegoś czasu istnieje nieformalna grupa ludzi, której zależy na czystej grze. Jedną z osób, która w znacznym stopniu uczestniczy w tym przedsięwzięciu jest przecież admin Waszego klanu Adam zwany Yogasem. Przecież to Yogas wychwycił na moście oszusta, zrelacjonował mi całe zajście i na ten temat po konsultacji z Miłym zamieściłem Newsa na stronie... Fpp. Mogę Cię i wszystkich zainteresowanych (m.in. boski.pl) zapewnić, iż wszystkie newsy czy inne informacje, które umieszczam na stronie fpp a dotyczą one nieuczciwych zachowań graczy polskiej sceny BHD są konsultowane z tymi osobami. Mit, który próbujesz tu wytworzyć o pozaserwerowej rywalizacji klanów SLS i PFT pozostaje wiec bezzasadny. Pokusiłbym się raczej o stwierdzenie o wzorowej współpracy ludzi wywodzących się z tych klanów w celu poradzenia sobie z problemem oszustów. Żałuje tylko że większa ilość osób w tym nie uczestniczy.
Boski, nie mam aspiracji na admina Mostu, a jedyne aspiracje, a może raczej życzenie jakie mam to czysta gra. Strona bhd.fpp jest serwisem miedzy innymi poświeconym polskiej scenie bhd, i myślę, że walka z oszustwem w każdym wydaniu jest odpowiednim miejscem na taka działalność. Przecież na całym świecie cheaterów wytyka sie palcami, a czy Twoim zdaniem jest to naganne ? A czy serwer most, czy sie on komuś podoba czy nie, nie jest częścią polskiej sceny bhd ?
Na koniec moja osobista (nie konsultowałem tego ani z Yogasem, ani z Miłym, których współprace sobie niezwykle cenie) dygresja. Słowa Ivana to święte słowa, ale dodałbym do nich jeszcze jedno; uderz w stół a nożyce się odezwą.
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|