Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Medal of Honor: Allied Assault > Wambot 2.1
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
profseb1
Training (Enforcer)

Wambot 2.1

Niewiem jak to dziala mam instrkce ale nic z niej nie kapuje:/ (nie jestem cheaterem tylko chciałbym zobaczyć jak to jest a pozatym napewno się nie spotkamy na serwach bo nie gram na polskich i gram tylko w nocy kiedy wy sobie już śnicie) Proszę o pomoc!!!!!
Version 2.1

Clienthook for "Medal of Honor: Allied Assault v 1.11"
written by codinGanimal (C) 2003 - an elitecoding production

features:
-wallhack
-aimbot
-autoshoot
-name esp
-weapon esp
-distance esp
-radar
-enemy-aiming-at-you warning
-enemy-behind-you warning
-cham skin models
-flashlight
-zoom on all weapons
-draw time
-aimhelp
-aura around models
-winamp control
-auto-pause winamp when alive/dead
-forced screenshot bypass

USAGE:
1. copy wambot.exe to your MOHAA directory (eg. CGames\MOHAA)
2. run wambot.exe to start the game (command line support)
NOTE:
MOHAA.EXE file size should be 1.540.096 Bytes
CGAMEX86.DLL file size should be 634.938 Bytes
3. start a game or join a server, then use the following console cvars/cmds:

> wbmenu to show up the menu

> for panic key, bind "wambot 0" to a key
> setcvar CVAR VALUE (set cheat protected cvars)
> setglow ally/axis/default shadername
> setfont FONTNAME (set the ESP font)
> setaura ally/axis/default
> setlight axis/ally R G B (rgb 0 - 255 integer)
> +zoom (bind it to a key)
> toggleerror localization/vertex
(disables localization/vertex shader messages)
> playSound FILE 1 /0 to stop ( accepts mp3 and wav files placed in "main" or "main\*" dir

possible fonts:
-facfont-20 (standard)
-courier-16
-courier-18
-courier-20
-handle-16
-handle-18
-handle-22
-handle-23
-marlett
-verdana-12
-verdana-14

changes 2.1:
- aimbot
- autoshoot is available now
- wambot sign smaller, menu visible on low-res
- time drawn on screen so you know when its time to go
- players' glow shaders change if they are aiming at you
- +zoom can be bound to mouse2, it will automatically either
zoom or use +attacksecondary

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 29-03-2004 09:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil profseb1 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do profseb1 Znajdź więcej post'ów przez  profseb1 Dodaj profseb1 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać profseb1 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KoTi12
=<TSA>=KoTi=<F/x Cafe>=

Wiesz co... Wstyd... Teraz każdy wchodzi na google.pl i wpisuje w wyszukiwarce wambot 2.1
No ale jak to działa... hm... Otóż jeżeli zagrasz to i tak Cię wyczają , jeżeli masz stałe IP to ban... Zeby Cie nie wyczaili sie nie rozglądasz po ścianach , podłodze ale wtedy to ****a zobaczysz
Pozdrooooo
I życze żeby Ci sie nie udało tego uruchomić

Old Post 29-03-2004 14:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KoTi12 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KoTi12 Znajdź więcej post'ów przez  KoTi12 Dodaj KoTi12 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KoTi12 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mr.salieri
Skilled (Knight)

Nie no koles jest bezczelny. Nikt mu nie odpowiedzial na www.forum.moh.pl i malo tego dostal tam bana to przyszedl tu lol...

Old Post 29-03-2004 16:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mr.salieri Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mr.salieri Znajdź więcej post'ów przez  mr.salieri Dodaj mr.salieri do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mr.salieri prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlKaGeN:gRaF
Skilled (Knight)

Eh nie radziłbym ci mnie spotkać na serverkach z tym gównem ... eh szkoda gadac za takie coś to powinni ci jaja obciąć !

Old Post 31-03-2004 00:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlKaGeN:gRaF Znajdź więcej post'ów przez  AlKaGeN:gRaF Dodaj AlKaGeN:gRaF do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlKaGeN:gRaF prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
profseb1
Training (Enforcer)

hahaahha

Osz wy głupki! jestem od was 100000razy lepszy!! a chciałem tylko zobaczyć jak to wygląda! napewno nie zagram z wami bo wy jesteści ciotami i tak gracie! Ja gram z prawdziwymi graczami i tylko $najperką raz u was zagrałęm i zeście mnie wszyscy wyzwali od cheatera:/ bo nie rozumiecie co ludzie potrafią robić takim cudeńkiem jak: Springield '03 czy też Kar 98:/ nie znacie takich ludzi jak <SBV>J1mb0 czy też $w[x][x]p$t4^ ? z takimi ludzmi się gra! SBV i NK^ rządzą ale wy nie macie pojęcia o czym jest mowa!
P.S
Tu już byłem dawno temu zerejestrowany zobaczcie sobie starsze posty! wy jeszcze nie mieliście pojęcia co to jest Forum!

Old Post 31-03-2004 15:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil profseb1 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do profseb1 Znajdź więcej post'ów przez  profseb1 Dodaj profseb1 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać profseb1 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mr.salieri
Skilled (Knight)

<ziewa>

Old Post 31-03-2004 16:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mr.salieri Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mr.salieri Znajdź więcej post'ów przez  mr.salieri Dodaj mr.salieri do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mr.salieri prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
profseb1
Training (Enforcer)

:/

Nie mam do was pytań

Old Post 31-03-2004 17:49
AlKaGeN:gRaF
Skilled (Knight)

Buhahaha gosciu mnie rozśmieszył nie mam słów , zieFF

Old Post 02-04-2004 14:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlKaGeN:gRaF Znajdź więcej post'ów przez  AlKaGeN:gRaF Dodaj AlKaGeN:gRaF do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlKaGeN:gRaF prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KoTi12
=<TSA>=KoTi=<F/x Cafe>=

Teraz żeś dorąbał...
Mało mnie to obchodzi co to za lama Dumbo ( ) , bo nie trzeba długo szuklać żeby znaleźć kogoś z zajebistym skillem w Polsce... Pustaku Polska trzyma wysoki poziom w MoH , niemal zawsze jak startują klany z Polski w pierwszej 10 jest co najmniej 5 klanów z Polski... Moze i sie myle , ale to moje zdanie... Ty jesteś 1000 razy lepszy ?? Ty jesteś zwykły noskill a nie 1000 razy lepszy :/ Nawet @Mr.Salieri gra w klanie który coś odniósł , zwyciężyli z wtedy niepokonanym FF (Podobno nieczysto ale mysle ze to była uczciwa gra...) A ty jesteś po prostu ciota...Na jakim servie grałeś ?? Chyba na ciupakabra czy coś takiego :/

Old Post 02-04-2004 19:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KoTi12 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KoTi12 Znajdź więcej post'ów przez  KoTi12 Dodaj KoTi12 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KoTi12 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
profseb1
Training (Enforcer)

Ja gram Only $niper:/ czasami zagram na serwie co są wszystkie bronie ale od 1.5 roku gram tylko snajperką:/ chcieli mnie nie raz do klanu ale ja nie moge bo mam za słabe łącze(1mbit na 300kompów) więc nie da rady tylko czasami mam zajebisty ping (50-100):/ a co do OBJ to nie gram tego:/ (tylko czasem) ale najchętniej gram FFA a oto serwy na których się najwięcej nauczyłem:
#|R->| ReLoaDeD server - www.Clan-Reloaded.com|362ms|62.221.212.173:12203

Stalingrad 24/7 - Mohaa Public - Visit us: www.related.nl - Team Related|385ms|83.98.133.81:12203

~ www.kodler.com ~ Stalingrad Sniper only by clanserver.de|429ms|213.146.191.41:27030

OneStop.net::Stalingrad::SniperOnly::All-Wellcome|433ms|213.160.112.144:12200

|SSTK| Snipers Only - www.sstk-snipers.com|495ms|63.218.48.121:12203

[NAG]{Sniper only} Public www.needagun.de|520ms|217.20.116.139:27010

QHOSTS.NET -:|MAD DOG|:- Sniper Only Server -> DMW 2.7d|539ms|82.192.78.182:12203 (mój najlepszy nanim gram najczęściej)

Multiplay.co.uk :: =[BART]= StalinGrad Sniper Only|559ms|212.42.10.166:27449

*^*[BSS]*^*Sniper Only >|Tournament|<|578ms|66.135.33.69:12203

-=OMEGA=- Stalingrad 24/7 SNIPER ONLY|645ms|69.28.236.111:12203

[MC] Gamers Clan Server # 4 - Sniper Only|668ms|69.93.67.252:12203

Directgameservers.nl | [=Xda=] v2 Sniperonly Ckr Ff of|681ms|213.201.226.240:12260

*|>|[P(s)C]|<|* >|[Sniper Only]|<|702ms|66.165.90.198:12203

tdb[reloaded] FFA Stalingrad only|716ms|62.93.201.110:27300

*DyNa$tY*Clan Sniper Only#2|814ms|66.98.158.12:12205

*|>The Immortals<|* Sniper Only||Now Recruiting|867ms|69.93.108.242:12204

5thMSS Marine Scout Snipers Server #2|929ms|66.98.131.170:12203

I nie żaden Dumbo!! Tylko J1mb0!!! z klanu SBV wieć szacunek dla niego bo bardzo dobrze gra i moge go nazwać n1
A co do polskich graczy to wy tylko umiecie wjebać w gościa cały magazynek a to nie na tym polega;/ myśle że na tym forum rozjebał bym wszystkich na snaipy na FFA $talingrad:/ Tak myśle nei chce nikogo poniżać:/ sorka ale nie lubie jak ktoś mi odpowiada na pytanie w ten sposób bo moim zdaniem forum jest po to żeby pomagać:/ a ja tylko chciałem zobaczyć jak to wygląda ale juz umiem to obsłużyć i musze powiedzieć że dużo mi ten cheat nie daje:/ co gorsza czuje że starciłem nie co forme jak pograłem z tym gównem 1 dzień ale będzie lepiej
To narka i jak byscie mogli to napiszcie cos (jeśli wiecie) w moim drugim temacie "LAN" bo ja nie mam pojęcia

Old Post 02-04-2004 21:01
X-ray_Cat
Skilled (Knight)

Co nas interesuje twoj lan, twoja snajpa, twoje serverki, z kim grasz zkim sypiasz itd... ? jedno jest pewne - jestes burak
Ktos kto ma skilla nie chwali sie tym na lewo i prawo tak jak ty.

Jesli jestes taki hej do przodu to sobie sam z tym daj rade...

Pewnie medala dostales pod ostatnia choinke i sie wozisz...

Old Post 03-04-2004 18:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil X-ray_Cat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do X-ray_Cat Znajdź więcej post'ów przez  X-ray_Cat Dodaj X-ray_Cat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać X-ray_Cat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KoTi12
=<TSA>=KoTi=<F/x Cafe>=

Myślisz że polacy są słabi ??
Ok , zobaczmy na drabinkę europejską 1 on 1...
Miejsca polaków... Patrzę tylko na 1 stronkę...
Po kolei
5.[GrEaT][POLAND]
6.IceBear ^ =PL=
7.Logan
11.Biga
13.Wilma
14.Fan
15.Security |PL|
18.Router
21.SirMaster
24.Chmielu
27.Moskit
28.Diablo |PL|
29.Rulez
32.Donald
37.*Em1xT*
38.Cradle Of Filth

I widzisz , na 40 osób z pierwszej listy 16 to polacy , a teraz poszukamy twojego Jimbo... Bym szukał polaków po wszystkich listach to bym może za 12 godzin skończył wypisywać...

Ok , nie mogę go znaleźć , chociaż 20 stron przegrzebałem...
Zarąbisty z niego skillor widać
Być może się do ligi nie zapisał , ale zapisują sie tam najlepsi , więc czemu go tam nie ma ? Pozdro

Old Post 04-04-2004 09:32
profseb1
Training (Enforcer)

:|

Przecież J1mb0 jest z klanu <SBV> i on gra only snips:/ reszta graczy z tego klanu to cioty tylko on tam dobrze gra

Old Post 04-04-2004 13:29
KoTi12
=<TSA>=KoTi=<F/x Cafe>=

No i co z tego :/ Tam mogą startować pojedyncze osoby , nawet bez klanu i grający shotgunami :/

Old Post 04-04-2004 14:43
profseb1
Training (Enforcer)

A może on nie chce grać 1on1:/

Old Post 05-04-2004 13:54
[5pkAK]Juri
Skilled (Knight)

jak mozna ci pomoc skoro nikt tu niejest cziterem,w ogole powinienes dostac bana za takie checi

Old Post 06-04-2004 06:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [5pkAK]Juri Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [5pkAK]Juri Znajdź więcej post'ów przez  [5pkAK]Juri Dodaj [5pkAK]Juri do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [5pkAK]Juri prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:33.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions