Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Joint Operations Typhoon Rising - Tech Beta 2
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
boski *PL*
po prostu boski

Exclamation Joint Operations Typhoon Rising - Tech Beta 2

Joint Operations Typhoon Rising - Tech Beta 2

dziala do 17.05.2004
obsluguje PunkBuster'a
ftp://jobeta:[email protected]_040804_XX.exe 374MB
i oczywiscie update:
ftp://getbeta:[email protected]_042204.exe 137MB

pozdrawiam wszystkich zainteresowanych

"I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo sam jestem największym s*****synem w tej dolinie"

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 25-04-2004 12:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil boski *PL* Znajdź więcej post'ów przez  boski *PL* Dodaj boski *PL* do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać boski *PL* prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

nono

Old Post 25-04-2004 15:36
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

Re: Joint Operations Typhoon Rising - Tech Beta 2

quote:
Napisane oryginalnie przez boski *PL*
Joint Operations Typhoon Rising - Tech Beta 2

dziala do 17.05.2004
obsluguje PunkBuster'a
ftp://jobeta:[email protected]_040804_XX.exe 374MB
i oczywiscie update:
ftp://getbeta:[email protected]_042204.exe 137MB

pozdrawiam wszystkich zainteresowanych

Wszystko fajnie, ale wymagany jest CD-Key ! ! !

Ciekawe skąd go wziąć?

Old Post 25-04-2004 20:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rufus
Veteran (Ogre)

Unhappy

Jaki cd key ,mi sie brocha ze potrzeba mu jakas aktualizacje zrobic.

To jakis LOL chyba.

Old Post 25-04-2004 22:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rufus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rufus Znajdź więcej post'ów przez  Rufus Dodaj Rufus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rufus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

...

następnym razie zapiszcie się w Novie na beta testy to dostaniecie grę wcześniej i jeszcze do tego koszulkę w prezencie

Old Post 26-04-2004 01:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Szkoda tylko że na ogół za małą

Old Post 26-04-2004 08:48
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Szkoda tylko że na ogół za małą

mój ty turze

Old Post 26-04-2004 08:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Old Post 26-04-2004 09:22
wulfgar[GAL]
Combat Medic

quote:
Napisane oryginalnie przez lame
...

następnym razie zapiszcie się w Novie na beta testy to dostaniecie grę wcześniej i jeszcze do tego koszulkę w prezencie

Ja się zapisałem i nic nie dostałem

Old Post 26-04-2004 12:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil wulfgar[GAL] Kliknij tutaj by wysłać e-maila do wulfgar[GAL] Znajdź więcej post'ów przez  wulfgar[GAL] Dodaj wulfgar[GAL] do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać wulfgar[GAL] prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
Napisane oryginalnie przez wulfgar[GAL]
Ja się zapisałem i nic nie dostałem

Niestety nie wszystkim dają, ja się kiedyś zapisałem do microsoftu w nadziei, że będę dostawał bety fajnych produktów i też d...

cóż, kwestia szczęścia...

Old Post 26-04-2004 12:21
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Rufus
Jaki cd key ,mi sie brocha ze potrzeba mu jakas aktualizacje zrobic.

To jakis LOL chyba.

Robisz normalnie update z gry, ale cały problem pokazuje sie dalej. Musisz sie zarejestrować, a potem wpisać CD-Keya(którego nie ma)

Old Post 26-04-2004 15:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rufus
Veteran (Ogre)

No to du.. . Ale niedlugo bedzie pelna wersja ,wiec olac ta bete.

Old Post 26-04-2004 18:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rufus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rufus Znajdź więcej post'ów przez  Rufus Dodaj Rufus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rufus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Rufus
No to du.. . Ale niedlugo bedzie pelna wersja ,wiec olac ta bete.

Taka prawda

Old Post 26-04-2004 19:07
ulwefa
Skilled (Knight)

Thumbs down

Witam,

w takim razie nie wiem jak, ale zainstalowałem Betę, dokonałem uaktualnienia i poszło. Nie wymagała żadnego klucza, za to mam inny problem. Jak DFBHD chodziła na najlepszych ustawieniach, to to cholerstwo straszliwie się tnie, nawet na ustawieniach LOW. Może to kwestia pingu? Osobiście nie sądzę, by to był ping, bardziej grafa, ale dlaczego? co wy na to?

Old Post 27-04-2004 01:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ulwefa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ulwefa Znajdź więcej post'ów przez  ulwefa Dodaj ulwefa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ulwefa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
asterix[GAL]
Veteran (Ogre)

quote:
Napisane oryginalnie przez ulwefa
Witam,

w takim razie nie wiem jak, ale zainstalowałem Betę, dokonałem uaktualnienia i poszło. Nie wymagała żadnego klucza, za to mam inny problem. Jak DFBHD chodziła na najlepszych ustawieniach, to to cholerstwo straszliwie się tnie, nawet na ustawieniach LOW. Może to kwestia pingu? Osobiście nie sądzę, by to był ping, bardziej grafa, ale dlaczego? co wy na to?

ave
directX nieteges, mały bajzel na kompie . załóż gre na lanie i obadaj czy bedzie tak samo

Old Post 27-04-2004 04:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil asterix[GAL] Kliknij tutaj by wysłać e-maila do asterix[GAL] Znajdź więcej post'ów przez  asterix[GAL] Dodaj asterix[GAL] do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sileo
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Yogas
Robisz normalnie update z gry, ale cały problem pokazuje sie dalej. Musisz sie zarejestrować, a potem wpisać CD-Keya(którego nie ma)

A login z Delty Ci nie dziala?

Old Post 27-04-2004 20:12
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez sileo

nie

Old Post 27-04-2004 20:42
boski *PL*
po prostu boski

quote:
nie

a rejestrowales kiedys DF:BHD na NovaWorld?

"I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo sam jestem największym s*****synem w tej dolinie"

Old Post 28-04-2004 00:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil boski *PL* Znajdź więcej post'ów przez  boski *PL* Dodaj boski *PL* do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać boski *PL* prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:

quote:

normalnie *SAS* komisja śledcza , krzyżowy ogień pytań
P.S.
Pouczcie kolegę o prawie do odmowy składania wyjaśnień/zeznań*
* niepotrzebne skreślić

Old Post 28-04-2004 07:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ulwefa
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)

normalnie *SAS* komisja śledcza , krzyżowy ogień pytań
P.S.
Pouczcie kolegę o prawie do odmowy składania wyjaśnień/zeznań*
* niepotrzebne skreślić

Ale niestety to może być prawda, moja wersja DFBHD była rejestrowana w Novalogic. Pewnie dlatego JO nie wymaga ode mnie klucza. Tak to możliwe.

Old Post 28-04-2004 11:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ulwefa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ulwefa Znajdź więcej post'ów przez  ulwefa Dodaj ulwefa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ulwefa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

dochodzenie w toku

Old Post 28-04-2004 11:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

quote:

tak

Old Post 28-04-2004 17:03
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez ulwefa
Ale niestety to może być prawda, moja wersja DFBHD była rejestrowana w Novalogic. Pewnie dlatego JO nie wymaga ode mnie klucza. Tak to możliwe.

Gówno prawda! Też mam BHD zarejestrowane w NovaLogic i nic to nie dało.

Old Post 28-04-2004 17:05
sileo
Guest

quote:
nie

Ja probowalem najpierw zalozyc nowe konto o nazwie sileo i okazalo sie, ze jest zajete. Zmienilem login, ale zostawilem swoj adres e-mail i napisalo mi, ze na ten adres jest juz konto. Wpadlem wiec na pomysl, zeby zalogowac sie na NovaWorld normalnie jak DFBHD i okazalo sie, ze konto dziala, ale wymaga wlasnie klucza z plyty - jak w przypadku Team Sabre.
Reasumujac konto mi dziala, ale nie mam klucza

Old Post 28-04-2004 17:44
sileo
Guest

Aaaaa i moze ktos mi wyjasni jak to jest, ze ulwefa zainstalowal i dziala beta bez niczego, mi dziala konto ale do zakonczenia rejestracji wymaga CDkey'a a Yogasiowi nawet konto nie dziala :-? Czy w tej grze maczal palce Microsoft?

Old Post 29-04-2004 07:41
dżery
Elite (Fiend)

Nie narzekajcie, mi przy samej instalacji wywala bląd, który sam się określa jako "katastrofalny"

Old Post 29-04-2004 07:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Aaaaa i moze ktos mi wyjasni jak to jest, ze ulwefa zainstalowal i dziala beta bez niczego, mi dziala konto ale do zakonczenia rejestracji wymaga CDkey'a a Yogasiowi nawet konto nie dziala :-? Czy w tej grze maczal palce Microsoft?

Tobie za nożowanie, Yogasowi za staty, Dżeremu to nie wiem za co , a ulwefa ma czyste konto i on może sobie pograć

Old Post 29-04-2004 08:25
Marko
Combat (Death Knight)

quote:
Tobie za nożowanie, Yogasowi za staty, Dżeremu to nie wiem za co , a ulwefa ma czyste konto i on może sobie pograć

I wszystko jasne!! Madrego to czssem dobrze poczytac i posluchac

Old Post 29-04-2004 17:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Marko Znajdź więcej post'ów przez  Marko Dodaj Marko do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Marko prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sileo
Guest

quote:
Dżeremu to nie wiem za co

"Szanuj Ludzi Spawnująch" i wszystko jasne ;D

Old Post 29-04-2004 20:09
dżery
Elite (Fiend)

quote:
Yogasowi za staty, Dżeremu to nie wiem za co

A żeby i dla mnie było za staty to jakie ratio musiałbym mieć?

Old Post 29-04-2004 21:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 03:59.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions