Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > ZonK Marszałakiem Wielkim :D
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

Thumbs up ZonK Marszałakiem Wielkim :D

Mamy wielką szansę na to by jeden z nas w realu zaliczył max. stata http://bhd.fpp.pl/
Trzymaj się chłopie, komandziocha nie pęka, a jakby co to na skrzydłach Black Hawk przylecimy i jako psy wojny sami zrobimy z ciebie Marszałka Wielkiego Koronnego , Howk!!!!
Powodzenia

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 02-05-2004 19:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

te, a to ja mialem napisac pozegnalny topic na boardzie, no ale ok
ciesz sie malo brakowalo a wybralbym sie do Desantu w Bielsko-Bialej

Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37

Old Post 02-05-2004 19:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ZonK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ZonK Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ZonK Dodaj [FPP]ZonK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ZonK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZonK

przyjedź Jaro na przysiegę, zaproszenia wysłał ZonK

Old Post 02-05-2004 20:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

quote:

Powodzenia

Old Post 02-05-2004 21:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
boski *PL*
po prostu boski

quote:

powodzenia... trzymaj forme!

"I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo sam jestem największym s*****synem w tej dolinie"

Old Post 02-05-2004 23:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil boski *PL* Znajdź więcej post'ów przez  boski *PL* Dodaj boski *PL* do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać boski *PL* prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

No to i ja pomagam chusteczką (batystową oczywiście)

Old Post 03-05-2004 09:28
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Marko
Combat (Death Knight)

Zonk szykuj grunt jak pojdzie zgodnie z planem to na jesieni do ciebie dolacze!!!!Nie robie piania prawdopodobnie na jesien ja rowniez rozpoczne sluzbe wojskowo w Tomaszowie wiec do zobaczenia w kamaszach!!

Old Post 03-05-2004 15:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Marko Znajdź więcej post'ów przez  Marko Dodaj Marko do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Marko prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Marko
Zonk szykuj grunt jak pojdzie zgodnie z planem to na jesieni do ciebie dolacze!!!!Nie robie piania prawdopodobnie na jesien ja rowniez rozpoczne sluzbe wojskowo w Tomaszowie wiec do zobaczenia w kamaszach!!

nie chcem krakac, ale chyba cie lekko rozczaruje... z tego co sie dowiedzialem od kolegi (ktory sluzy w 7PUL w Tomaszowie) pobor maj 04 (czyli moj) jest ostatnim poborem do 25BKpow, pozniej juz sie przeksztalca w armie zawodowa... (?) chyba ze ochotnikow beda przyjmowac, nie wiem...

Old Post 03-05-2004 16:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ZonK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ZonK Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ZonK Dodaj [FPP]ZonK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ZonK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Marko
Combat (Death Knight)

zgadza sie ma powstac korpus zolnierzy zawodowych, prawdopodobnie w lipcu powstanie zalazek tej formacji sa nawet juz ustawy, ja mialem isc w maju lecz nie ukaczyl bym szkoly wiec musialem se odposcic, ale jesli bede startowal jako zawodowy to mam spore szanse wlasnie tam trafic. Szkoda tylko ze czeka mnie dluga droga do tej wlasnie wysnionej jednostki........ale moze sie uda.

Old Post 03-05-2004 17:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Marko Znajdź więcej post'ów przez  Marko Dodaj Marko do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Marko prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

powodzenia

Old Post 03-05-2004 19:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

no to co... dzis wyjezdzam wieczorem, wiec Tmat pilnuj porzadku
nara

Old Post 05-05-2004 09:49
tmat
Elite (Fiend)

quote:
nara

Ok Zonku. Powodzenia i wróć do nas w jednym kawałku
Do zobaczenia na zlocie.

Old Post 05-05-2004 12:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
nara

papa

Old Post 05-05-2004 14:53
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 16:34.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions