Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > ostatnie ostrzezenie
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

ostatnie ostrzezenie

Tomek, jesli nie przestaniesz pisac bezsensownych postow w celu zrobienia z tego boarda jednego wielkiego zoo, to infirmuje cie ze to twoje nowe konto zostanie zablokowane, a cale ip z zakresu 83.28.**.** zostanie zablokowane. Wiec prosze cie bys zaczal pisac normalne, tematyczne nie obrazajace nikogo posty, topici i ankiety. Jesli sytuacja sie powtorzy to do widzenia.
Dotyczy sie to wszystkich, ktorzy beda probowac rozwalic tego boarda.
Po prosbie jaka wyslalem do Yogasa, widze ze dal sobie spokuj dyskutujac na niskim poziomie. ale tmat jak zauwazylem nic sobie z tego nie robi. Od dzis beda leciec konta, oraz bedziecie banowani na dlugi okres.
Prosilem o spokoj, nie wszyscy do konca widac posluchali, jak tak to zaczynamy probe silowa.

Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 07-06-2004 08:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ZonK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ZonK Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ZonK Dodaj [FPP]ZonK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ZonK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

Re: Re: ostatnie ostrzezenie

quote:
Napisane oryginalnie przez tmat1
Sprecyzuj tylko co to jest bezsensowny post.
Jeżeli sprecyzujesz to sie oczywiście dostosuje.

glupi, nie na temat, wyzywajacy innych w ktorym jest wiele bluzgow, oiraz taki ktory ponawiasz 20 razy dziennie (patrz ankiety)

Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37

Old Post 07-06-2004 08:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ZonK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ZonK Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ZonK Dodaj [FPP]ZonK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ZonK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Re: Re: Re: ostatnie ostrzezenie

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZonK
glupi, nie na temat, wyzywajacy innych w ktorym jest wiele bluzgow, oiraz taki ktory ponawiasz 20 razy dziennie (patrz ankiety)

Nie wdawaj się z nim w puste dyskusje. nawet 7 latek zrozumiałby o co Ci chodzi.

Old Post 07-06-2004 08:45
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
legolas
Warrior (Scrag)

Facet wyluzuj.
Nie brałem udziału w tych "dyskusjach" bo były żenujące, tyczy się to większości userów. Nie dziwię się Yogasowi, że nie wytrzymał i nawrzucał Ci, chociaż w 100% nie popieram jego sposobu odpowiedzi na Twoje posty.

Old Post 07-06-2004 09:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil legolas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do legolas Znajdź więcej post'ów przez  legolas Dodaj legolas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać legolas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

quote:

Zonku, myślę że każdy z nas doskonale wie o co chodzi na boardzie. Tmat jest miłośnikiem znajdowania kruczków i wykrętów, myślę że nie da się mu powiedzieć wprost co wolno a czego nie. Bedzie siedział i kombinował całą noc jak obejść zasadę. Ma parę lat na karku, więc wie jak powinien się zachować bez żadnych wskazówek. Krótkie odchyły mogą zdarzyć się każdemu ale takie zachowanie jakie prezentuje tmat czy też tmat1 powinno być kwitowane prostym ultimatum: wrzuć na luz albo BYWAJ ZDRÓW!!!

PS. moja osobista prośba do tmat, wybierz opcję luzu, może znajdziesz spokój ducha. Kiedyś chętnie Cię czytywałem, teraz patrzę z odrazą na Twoje teksty.

Old Post 07-06-2004 09:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

udzielmy kol.Hydrze pomocy i nie odpowiadajmy na posty, z braku pożywki sam zamilknie

Old Post 07-06-2004 09:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
VAV
Combat (Death Knight)

Fakt chyba najleprzym wyjściem bendzie ignor dla pana który za wszelką cenę stara się pozostać w "centrum zainteresowania"

Old Post 07-06-2004 14:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil VAV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do VAV Znajdź więcej post'ów przez  VAV Dodaj VAV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać VAV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
RCM Projekt PL
od niechcenia lager :D

Re: ostatnie ostrzezenie

quote:
Tomek, jesli nie przestaniesz pisac bezsensownych postow w celu zrobienia z tego boarda jednego wielkiego zoo, to infirmuje cie ze to twoje nowe konto zostanie zablokowane, a cale ip z zakresu 83.28.**.** zostanie zablokowane. ....

witam po dłuższej przerwie
nie wiem dlaczego ale mam dziką satysfakcję
pamiętacie to :
http://board.fpp.pl/showthread.php?threadid=12682
a w szczególności to:

quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
A za co kolego miałbyś tego bana niby dostać? Nie pamiętam, aby ktoś kiedykolwiek dostał bana za mało udaną próbę sarkastycznej wypowiedzi…

pozdro dla koalicji 4fun ""

Old Post 07-06-2004 20:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil RCM Projekt PL Znajdź więcej post'ów przez  RCM Projekt PL Dodaj RCM Projekt PL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać RCM Projekt PL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

Re: Re: ostatnie ostrzezenie

quote:
Napisane oryginalnie przez RCM Projekt PL
witam po dłuższej przerwie
nie wiem dlaczego ale mam dziką satysfakcję
pamiętacie to :
http://board.fpp.pl/showthread.php?threadid=12682
a w szczególności to:

pozdro dla koalicji 4fun ""

Aleś pamiętliwy
Przyznam że były momenty gdy i ja odczuwałem tutaj dziką satysfakcję, ogromną radość ze zmian na lepsze.

Old Post 07-06-2004 22:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
RCM Projekt PL
od niechcenia lager :D

quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
Aleś pamiętliwy
Przyznam że były momenty gdy i ja odczuwałem tutaj dziką satysfakcję, ogromną radość ze zmian na lepsze.

Jak to mówią? nie mów hop ""

Old Post 08-06-2004 01:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil RCM Projekt PL Znajdź więcej post'ów przez  RCM Projekt PL Dodaj RCM Projekt PL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać RCM Projekt PL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:13.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions