Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > PANOWIE!!!! Poważna sprawa...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
FABIOS
Training (Enforcer)

PANOWIE!!!! Poważna sprawa...

Czy ktoś jest taki mądry (mądrzejszy ode mnie) i może mi podać informacje jak zmienic port z którego korzysta gra BHD?? No i czy się w ogóle da i gdzie? I sorki za tak poważne ujęcie tematu... ale dla mnie to jest ważne!!!
Z góry dziękuję !!!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 31-05-2004 09:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FABIOS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FABIOS Znajdź więcej post'ów przez  FABIOS Dodaj FABIOS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FABIOS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*CQF*Darek
Warrior (Scrag)

Re: PANOWIE!!!! Poważna sprawa...

quote:
Napisane oryginalnie przez FABIOS
Czy ktoś jest taki mądry (mądrzejszy ode mnie) i może mi podać informacje jak zmienic port z którego korzysta gra BHD?? No i czy się w ogóle da i gdzie? I sorki za tak poważne ujęcie tematu... ale dla mnie to jest ważne!!!
Z góry dziękuję !!!

Mniemam ze chcesz postawic server BHD. Standartowy port servera to 17479, mozesz wymusić takze inny, BHD.PL często stoi na 17480. Możliwe ze da sie tez na innym, tylko pytanie czy świat sie zobaczy)).

Old Post 01-06-2004 16:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *CQF*Darek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *CQF*Darek Znajdź więcej post'ów przez  *CQF*Darek Dodaj *CQF*Darek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *CQF*Darek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

Re: Re: PANOWIE!!!! Poważna sprawa...

quote:
Napisane oryginalnie przez *CQF*Darek
Mniemam ze chcesz postawic server BHD. Standartowy port servera to 17479, mozesz wymusić takze inny, BHD.PL często stoi na 17480. Możliwe ze da sie tez na innym, tylko pytanie czy świat sie zobaczy)).

możesz zmienić port używająć Anacondy na przykład do stawiania serva

Old Post 01-06-2004 16:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FABIOS
Training (Enforcer)

Dzięki za zainteresowanie tematem... Już wiem, że nie bardzo mi to pomoże... Problem tkwi w czym innym

Załącznik: fabios1.jpg
Załącznik został 96 razy przeglądany.

Old Post 02-06-2004 14:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FABIOS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FABIOS Znajdź więcej post'ów przez  FABIOS Dodaj FABIOS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FABIOS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
Napisane oryginalnie przez FABIOS
Dzięki za zainteresowanie tematem... Już wiem, że nie bardzo mi to pomoże... Problem tkwi w czym innym

wstaw to sobie jako sygnaturę

Old Post 02-06-2004 14:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FABIOS
Training (Enforcer)

Wink

:-)

Załącznik: fabios1.jpg
Załącznik został 89 razy przeglądany.

Old Post 03-06-2004 00:14
FABIOS
Training (Enforcer)

Red face

:

Old Post 08-06-2004 18:34
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 01:37.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions