Re: Re: Re: Re: Re: Regulamin nowej ligi - dyskusja
quote: Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
No dokładnie.
NOOO to naprawdę perwersyjna moralność!! :-D :-D :-D :-D Gódźmy się na coś co nas nie boli, ale jak zaboli to RABAN i dyskusje po boardzie i wyzywania, rwanie kolejnej ligi i totalny bałagan. Skąd ta moralność wynika? Bo sami chcecie z gliczy korzystać!
Uważam, że należy dokładnie rozsądzić, czy godzimy się na wpływ jaki mają glicze na wyniki i grę, zdernerwowanie, próby przeciwdziałania, które prowadzą do zastosowania programów pomocniczych, z harrypoterrowska mówiąc "których nazw się nie wymienia", jak to już miało miejsce. A że miało miejsce, więc wniosek, że nie są one korzystne dla naszej społeczności.
Pomijam już osobisty niesmak, gdy z czymś takim się spotkałem. Reakcje innych są bardziej "nerwowe", podobnie jak na lagi, czy przypuszczalne czity. Miesza to i niszczy zabawę, jest formą oszustwa, ale czy zabraniać, skoro wiodący gracze mają TAKIE PODEJŚCIE? He, he, to jak zastosowanie prawa o zakazie korzystania z komórek podczas jazdy samochodem - NIKT TEGO NIE SPRAWDZA, A JUŻ WIDZIAŁEM GLINIARZY CO TAK SOBIE UPRZYJEMNIALI PODRÓŻ. KOLEJNE PRAWO DO ZŁAMANIA. W przypadku czitów, już prawie sprawa załatwiona, prawie, bo jeszcze serwer musi być w trybie AO i użytkownik musi mieć A na pokładzie, a nie ma bo "nie uznaję takich programów, nie mam nic do ukrycia".
Osobiście do cziterów, lagerów (tych z typa kazzowskego i jak ostatnio odkryłem defragmentacyjnego o dziwo), gliczerów mam obojętny stosunek z lekkim zabarwieniem pogardy. Poradzę sobie za pomocą mojego CAR z tym i z każdym innym przypadkiem chorej zabawy. Jestem ponad to i to jest dla mnie niczym. 
Pozdrawiam!
Edytowane przez herun[GAL] dnia 09-06-2004 o godz. 12:28
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|