Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Regulamin nowej ligi - dyskusja
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Regulamin nowej ligi - dyskusja

Zapewne takowa dyskusja się przyda na "wolnym powietrzu"

Moje pierwsze pytanie (nie mogłem wczoraj uczesniczyć w zebraniu):
Kto i dlaczego przegłosował że używanie błędów na mapach jest dopuszczalne ?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 09-06-2004 09:00
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

Re: Regulamin nowej ligi - dyskusja

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Moje pierwsze pytanie (nie mogłem wczoraj uczesniczyć w zebraniu):
Kto i dlaczego przegłosował że używanie błędów na mapach jest dopuszczalne ?

Ja się przysłuchiwałem. Generalnie jestem przeciwko używaniu takich błędów ale padające argumenty były dość przekonujące. Ogólny zarys argumentacji: błędy te zna każdy i nie da się do końca zabronić ludziom wykorzystywania tych błędów. Gdy nikt nie będzie patrzył to można przejść sobie po niewidzialnej drabinie, przez fałszywą ścianę czy co tam kto jeszcze znalazł. Skoro nie można całkowicie wyegzekwować zakazu używania tego to lepiej pozwolić, żeby nie był to martwy przepis bez autorytetu.
Inna sprawa że śmiesznie brzmi zapis że liga zezwala na używanie błędów map.

Old Post 09-06-2004 09:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Re: Re: Regulamin nowej ligi - dyskusja

quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
Ja się przysłuchiwałem. Generalnie jestem przeciwko używaniu takich błędów ale padające argumenty były dość przekonujące. Ogólny zarys argumentacji: błędy te zna każdy i nie da się do końca zabronić ludziom wykorzystywania tych błędów. Gdy nikt nie będzie patrzył to można przejść sobie po niewidzialnej drabinie, przez fałszywą ścianę czy co tam kto jeszcze znalazł. Skoro nie można całkowicie wyegzekwować zakazu używania tego to lepiej pozwolić, żeby nie był to martwy przepis bez autorytetu.
Inna sprawa że śmiesznie brzmi zapis że liga zezwala na używanie błędów map

Nie każdy zna wszystkie takie błędy. Jeżeli dany bug pozwala na przechylenie szali zwycięstwa (przeciwnik miota się po ekranie i nie może np. znaleźć zglitchowanego gracza w strefie) to jest to nie w porządku. Co innego przejść przez "dziurę" w ścianie a co innego wygrać w ten sposób czy to leżąc w dziwnym miejscu strefy czy wykaszając hordy przeciwnika z "kryjówki". To że klany znają błędy może właśnie się przydać aby tego nie stosowano.

Old Post 09-06-2004 09:31
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Regulamin nowej ligi - dyskusja

quote:
Nie każdy zna wszystkie takie błędy. Jeżeli dany bug pozwala na przechylenie szali zwycięstwa (przeciwnik miota się po ekranie i nie może np. znaleźć zglitchowanego gracza w strefie) to jest to nie w porządku. Co innego przejść przez "dziurę" w ścianie a co innego wygrać w ten sposób czy to leżąc w dziwnym miejscu strefy czy wykaszając hordy przeciwnika z "kryjówki". To że klany znają błędy może właśnie się przydać aby tego nie stosowano.

Prawda, ja też jestem przeciwko używaniu błędów podczas meczu, jeśli nikt nie widzi to można sobie glicznąć (jeśli ktoś chce) ale nie chciał bym żeby ktoś to robił na moich oczach albo tam gdzie zaraz go przyłapię.

Old Post 09-06-2004 09:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Re: Re: Re: Re: Regulamin nowej ligi - dyskusja

quote:
Prawda, ja też jestem przeciwko używaniu błędów podczas meczu, jeśli nikt nie widzi to można sobie glicznąć (jeśli ktoś chce) ale nie chciał bym żeby ktoś to robił na moich oczach albo tam gdzie zaraz go przyłapię.

No dokładnie.

Old Post 09-06-2004 10:00
herun[GAL]
Skilled (Knight)

Talking Re: Re: Re: Re: Re: Regulamin nowej ligi - dyskusja

quote:
No dokładnie.

NOOO to naprawdę perwersyjna moralność!! :-D :-D :-D :-D Gódźmy się na coś co nas nie boli, ale jak zaboli to RABAN i dyskusje po boardzie i wyzywania, rwanie kolejnej ligi i totalny bałagan. Skąd ta moralność wynika? Bo sami chcecie z gliczy korzystać!

Uważam, że należy dokładnie rozsądzić, czy godzimy się na wpływ jaki mają glicze na wyniki i grę, zdernerwowanie, próby przeciwdziałania, które prowadzą do zastosowania programów pomocniczych, z harrypoterrowska mówiąc "których nazw się nie wymienia", jak to już miało miejsce. A że miało miejsce, więc wniosek, że nie są one korzystne dla naszej społeczności.

Pomijam już osobisty niesmak, gdy z czymś takim się spotkałem. Reakcje innych są bardziej "nerwowe", podobnie jak na lagi, czy przypuszczalne czity. Miesza to i niszczy zabawę, jest formą oszustwa, ale czy zabraniać, skoro wiodący gracze mają TAKIE PODEJŚCIE? He, he, to jak zastosowanie prawa o zakazie korzystania z komórek podczas jazdy samochodem - NIKT TEGO NIE SPRAWDZA, A JUŻ WIDZIAŁEM GLINIARZY CO TAK SOBIE UPRZYJEMNIALI PODRÓŻ. KOLEJNE PRAWO DO ZŁAMANIA. W przypadku czitów, już prawie sprawa załatwiona, prawie, bo jeszcze serwer musi być w trybie AO i użytkownik musi mieć A na pokładzie, a nie ma bo "nie uznaję takich programów, nie mam nic do ukrycia".

Osobiście do cziterów, lagerów (tych z typa kazzowskego i jak ostatnio odkryłem defragmentacyjnego o dziwo), gliczerów mam obojętny stosunek z lekkim zabarwieniem pogardy. Poradzę sobie za pomocą mojego CAR z tym i z każdym innym przypadkiem chorej zabawy. Jestem ponad to i to jest dla mnie niczym.

Pozdrawiam!

Edytowane przez herun[GAL] dnia 09-06-2004 o godz. 12:28

Old Post 09-06-2004 11:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil herun[GAL] Znajdź więcej post'ów przez  herun[GAL] Dodaj herun[GAL] do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać herun[GAL] prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Premier
Skilled (Knight)

Niby przepis o glichach zapobiegnie pretensjom i oskarzeniom ale tak naprawde moze doprowadzic do dziwnych i nienaturalnych (tym samym nerwowych) sytulacji. Mysle tu np o Tunel Trouble i nieznanym dla mnie glichu zapadania sie pod ziemie aby dostac sie szybko do strefy lub zastopowac atak przeciwnika do niej. Ktos moze powiedziec, ze to poprostu nastepne wejscie do tunelu, ktorego trzeba bronic ale jak na ta mape to juz chyba troche za duzo. Generalnie, wydaje sie, ze niektore gliche ubarwiaja gre(wchodzenie na ciekawe miejscowki, przeskakiwanie przez mury) ale sa ponoc i takie, ktore uniemozliwiaja zabicie przeciwnika (czytalem, ze na Stadionie mozna wejsc w kolumne byc niesmiertelnym i obserwowac co sie wokol dzieje). Wiem, ze jest strona o wszystkich wylapanych glichach jak ja znajde to zamieszcze.

Ciekawe z tym lagiem wywolanym defragmentacja.Zawsze twierdzilem, ze problemy sprzetowe moga byc przyczyna niezlego lagu.
pozdrawiam
Marek

Old Post 09-06-2004 11:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Premier Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Premier Znajdź więcej post'ów przez  Premier Dodaj Premier do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Premier prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Regulamin nowej ligi - dyskusja

quote:
Napisane oryginalnie przez herun[GAL]
NOOO to naprawdę perwersyjna moralność!! Gódźmy się na coś co nas nie boli, ale jak zaboli to RABAN i dyskusje po boardzie i wyzywania, rwanie kolejnej ligi i totalny bałagan. Skąd ta moralność wynika? Bo sami chcecie z gliczy korzystać!

(...)Osobiście do cziterów, lagerów (tych z typa kazzowskego i jak ostatnio odkryłem defragmentacyjnego o dziwo), gliczerów mam obojętny stosunek z lekkim zabarwieniem pogardy. Poradzę sobie za pomocą mojego CAR z tym i z każdym innym przypadkiem chorej zabawy. Jestem ponad to i to jest dla mnie niczym.

Pozdrawiam!

Problemy emocjonalne ? Przeczytaj jeszce raz uważnie ( ) co napisaliśmy i w jakiej formie. Topik powstał między innymi dlatego że ja nie toleruje np. glitchy (glitchów?) i jestem za tym aby nie można było ich stosować. Jeżeli jest zakaz używania to gracz się dostosuje i np. nie będzie leżał za "barem" na House" w znanym miejscu bo jak zostanie przydybany to lipa. Ale człowiek jest tak z natury skonstruowany że lubi łamać wszelkie zakazy więc np. ktoś by się trafił że gdzieś mu tam "glicz niechcący wyjdzie" . Jeżeli zostanei przyłapany to wiadomo, jeśli nie to jego fart.

Old Post 09-06-2004 11:51
dżery
Elite (Fiend)

W clanbase gliczowanie jest zabronione lecz czasem się zdarza że ktoś z tego skorzysta; po zwróceniu uwagi zawsze problem znikał. Nikt nikogo nie skarżył z tego powodu, po prostu mała uwaga i już ten ktoś rozumie i przestaje.

A kiedyś byłem na takiej stronie, jaką wspomina premier, było tam mnóstwo gliczy. Zacząłem czytać o Culture Clash i po kilku miejscach, gdzie można się położyć ze snajperką i nikt Cię nie widzi, dałem sobie spokój z czytaniem. Było tego mnóstwo, przed ligą trzeba będzie przestudiować tą stronkę

Old Post 09-06-2004 12:00
Radzioo(PL)
Guest

quote:
(...) Było tego mnóstwo, przed ligą trzeba będzie przestudiować tą stronkę

Adresik, adresik ...

Old Post 09-06-2004 12:06
herun[GAL]
Skilled (Knight)

quote:

Ciekawe z tym lagiem wywolanym defragmentacja.Zawsze twierdzilem, ze problemy sprzetowe moga byc przyczyna niezlego lagu.
pozdrawiam
Marek

Te są ciekawe, bo ludzik idzie poklatkowo, a sprawdzenie pingu wykazuje standardowe opóźnienie, czasami rzędu 100ms, co jest super przyzwoite. Raz udało mi się gościa zastrzelić celując mniej wiecej 5 grubości ciała przed nim. Strzelałem przed niego, nie mając go na muszce a na granicy celownika, a ten padł i zaliczyło MI trafienie! Po sprawdzeniu pingów (z miejsca!) okazało się, że miał wartości niższe niż ja, ok. 150ms, ja 200ms.

Pozdrawiam!

Old Post 09-06-2004 12:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil herun[GAL] Znajdź więcej post'ów przez  herun[GAL] Dodaj herun[GAL] do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać herun[GAL] prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Te są ciekawe, bo ludzik idzie poklatkowo, a sprawdzenie pingu wykazuje standardowe opóźnienie, czasami rzędu 100ms, co jest super przyzwoite. Raz udało mi się gościa zastrzelić celując mniej wiecej 5 grubości ciała przed nim. Strzelałem przed niego, nie mając go na muszce a na granicy celownika, a ten padł i zaliczyło MI trafienie! Po sprawdzeniu pingów (z miejsca!) okazało się, że miał wartości niższe niż ja, ok. 150ms, ja 200ms.

Pozdrawiam!

TO nie defragmentacja tylko raczej czit - nazwy nie pamietam który działa mniej więcej w ten sposób czyli gość jest trudny do ubicia mimo "ludzkiego" pingu

Old Post 09-06-2004 12:17
herun[GAL]
Skilled (Knight)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Regulamin nowej ligi - dyskusja

quote:
Problemy emocjonalne ? Przeczytaj jeszce raz uważnie ( ) co napisaliśmy i w jakiej formie. Topik powstał między innymi dlatego że ja nie toleruje np. glitchy (glitchów?) i jestem za tym aby nie można było ich stosować. Jeżeli jest zakaz używania to gracz się dostosuje i np. nie będzie leżał za "barem" na House" w znanym miejscu bo jak zostanie przydybany to lipa. Ale człowiek jest tak z natury skonstruowany że lubi łamać wszelkie zakazy więc np. ktoś by się trafił że gdzieś mu tam "glicz niechcący wyjdzie" . Jeżeli zostanei przyłapany to wiadomo, jeśli nie to jego fart.

Spoko, żadnych odnosząc się do pierwszej części wypowiedzi. :-D Nie chciałem zawężać dyskusji, więc poddałem temat dość ogólnikowo i w sposób, który miał trafić bardziej do odczuć niż do logiki (stąd te "ponad to bla bla"). Może troche za dużo... jeśli to przeszkadza w odbiorze właściwej treści to przepraszam.

Jak odniesiesz się do reszty?

Pozdrawiam!

Old Post 09-06-2004 12:22
herun[GAL]
Skilled (Knight)

quote:
TO nie defragmentacja tylko raczej czit - nazwy nie pamietam który działa mniej więcej w ten sposób czyli gość jest trudny do ubicia mimo "ludzkiego" pingu

No to pojawia się kolejny problem bo gościu miał Argusa (to sprawdziłem po pierwszym "spotkaniu").

Old Post 09-06-2004 12:23
Radzioo(PL)
Guest

quote:
No to pojawia się kolejny problem bo gościu miał Argusa (to sprawdziłem po pierwszym "spotkaniu").

A to przepraszam.

Old Post 09-06-2004 12:27
herun[GAL]
Skilled (Knight)

quote:

Poprawiłem nieco posta, może teraz lepiej?

Old Post 09-06-2004 12:29
Radzioo(PL)
Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Regulamin nowej ligi - dyskusja

quote:
Spoko, żadnych odnosząc się do pierwszej części wypowiedzi. :-D Nie chciałem zawężać dyskusji, więc poddałem temat dość ogólnikowo i w sposób, który miał trafić bardziej do odczuć niż do logiki (stąd te "ponad to bla bla"). Może troche za dużo... jeśli to przeszkadza w odbiorze właściwej treści to przepraszam.

Jak odniesiesz się do reszty?

Pozdrawiam!

Do reszty ? Zauważam jedno na razie. Wypowiedziały się 4 osoby które są przeciw "żałosnym praktykom niszczącym dobrą zabawę" a "ustawa" jednak przeszła przez pierwsze sito. hmmmm.......

Old Post 09-06-2004 12:30
Premier
Skilled (Knight)

Wiem ze w/w strona byla publikowana boardzie jakies 3 miesiace temu. Niestety nie moge jej znalezc.
Tak do konca to nie jestem calkowicie przeciwny.Mecze najczesciej odbywaja sie na paru mapach(R,HoP,MG,EoD,TT) i jest sprawa do dogadania co mozna na jakiej mapie.Ewentualnie na jakiej mapie mozna a na jakiej nie. Moze to troche zamieszac ale chyba warto zeby nie byo juz wiecej nieporozumien.

Old Post 09-06-2004 12:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Premier Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Premier Znajdź więcej post'ów przez  Premier Dodaj Premier do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Premier prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Regulamin nowej ligi - dyskusja

quote:
NOOO to naprawdę perwersyjna moralność!! :-D :-D :-D :-D Gódźmy się na coś co nas nie boli, ale jak zaboli to RABAN i dyskusje po boardzie i wyzywania, rwanie kolejnej ligi i totalny bałagan. Skąd ta moralność wynika?

A ja tyle o tym mówiłem ,a tu kolega herun zrobił to tak, że sam bym tego nigdy lepiej nie zrobił

ps.
przepraszam, ale to taka mała satysfakcja z tego że ktos zauważył to o czym od dawna pisałem.

Old Post 09-06-2004 12:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
herun[GAL]
Skilled (Knight)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Regulamin nowej ligi - dyskusja

quote:
Do reszty ? Zauważam jedno na razie. Wypowiedziały się 4 osoby które są przeciw "żałosnym praktykom niszczącym dobrą zabawę" a "ustawa" jednak przeszła przez pierwsze sito. hmmmm.......

No i tutaj jest cała dyskusja. Zabronić, czy nie. Jak to egzekwować? Jakie będą konsekwencje decyzji na t/n?
Bardzo wiele zależy od samych graczy. Czy używają WSZELKICH możliwych sposobów by wygrać, czy rzeczywiście cenią dobrą fair grę. Zwracanie uwagi komuś czasami jedynie pomaga. Większość interwencji to początek agresywnego dialogu.
Musimy znaleźć naprawdę złoty środek inaczej kolejna klapa legislacyjna w naszym kraju.

Old Post 09-06-2004 12:52
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

kurde, głupia lama nie zna ani jednego glicza

Old Post 09-06-2004 12:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
herun[GAL]
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
A ja tyle o tym mówiłem ,a tu kolega herun zrobił to tak, że sam bym tego nigdy lepiej nie zrobił

ps.
przepraszam taka mała satysfakcja z tego że ktos zauważył to o czym od dawna pisałem.

Tomku! Ogromna prośba - z całym szacunkiem dla Ciebie nie wykorzystuj mojego pociętego posta do demagogicznych wywodów. Przecież ty w żaden sposób nie odniosłeś się do sprawy regulaminu, a jeśli nawet, to nie wiem, czy twój głos w tej sprawie byłby wiążący. Jednak chętnie poczytam KONSTRUKTYWNE Twoje wypowiedzi na temat regulaminu. Uważam, że masz doświadczenie w tym zakresie. Z drugiej strony Twój regulamin nie zopobiegł rozwaleniu ligi PLK.

Pozdrawiam!

P.S. Doceniłbym, gdybyś skasował swojego posta.

Old Post 09-06-2004 12:58
herun[GAL]
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez lame
kurde, głupia lama nie zna ani jednego glicza

Ja znam jeden trik. Jak zrobisz 20000 pompek swoją postacią, to:
1) z postaci leje się pot
2) boli cię palec
3) następuje koniec gry!

Sprawdzisz?

Old Post 09-06-2004 12:59
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Regulamin nowej ligi - dyskusja

quote:
(...)P.S. Doceniłbym, gdybyś skasował swojego posta.

not supported by forum engine

Old Post 09-06-2004 13:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
Ja znam jeden trik. Jak zrobisz 20000 pompek swoją postacią, to:
1) z postaci leje się pot
2) boli cię palec
3) następuje koniec gry!

Sprawdzisz?

e to wolę już czit piwo=1+n stosować (albo każdą inną "wodę celowniczą")

Old Post 09-06-2004 13:01
tmat
Elite (Fiend)

Musze niestety iśc do pracy, ale widze że dyskusja jest bardzo ciekawa. Po powrocie z pracy podziele sie z Wami moimi spotrzeżeniami w tym temacie i podpowiem kilka możliwych rozwiązań, które są wynikiem moich przemyśleń na podstawie popełnionych błedów i osiągnietych sukcesów. To będzie tylko mała podpowiedz, więc nie przyjmujcie tego jako wtrącania sie w nie swoje sprawy.
Pozdrawiam.

Old Post 09-06-2004 13:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
herun[GAL]
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez lame
e to wolę już czit piwo=1+n stosować (albo każdą inną "wodę celowniczą")

do skasowania - sprawdziłem, rzeczywiście, ale zawsze można poprosić admina o pomoc, a z tego co czytałem ON POTRAFI. Poza tym można wyedytować treść do zera z uwagą co się zrobiło. Chcieć to móc.

[GAL]owie wiedzą i lubią ogólniej powiem "płyny celownicze" lub "smary celownicze"

i kolejne

Old Post 09-06-2004 13:10
Premier
Skilled (Knight)

cos znalazlem. nie jestem na 100% pewien czy to ta strona. jest to forum gdzie ludzie publikuja screeny i czasami filmy z gliczami. trzeba sie zapisac. troche to trwa

http://bhd-acc.com/phpBB2/phpglitches.php

Edytowane przez Premier dnia 09-06-2004 o godz. 13:34

Old Post 09-06-2004 13:15
Premier
Skilled (Knight)

cos znalazlem. nie jestem na 100% pewien czy to ta strona. jest to forum gdzie ludzie publikuja screeny i czasami filmy z gliczami. trzeba sie zapisac. troche to trwa

http://bhd-acc.com/phpBB2/phpglitches.php

Old Post 09-06-2004 13:26
Yogas
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re: Regulamin nowej ligi - dyskusja

quote:

Ty hipokryto

Old Post 09-06-2004 14:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:38.    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions