Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > TKOTH na Moście?
Mapy TKOTH na MOST-PL
You do not have permission to vote on this poll.
Czemu nie 23 71.88%
Nie mam zdania 0 0%
Nie, niech będzie tak jak jest 9 28.13%
W sumie: 32 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Longbow
The Emperor Sleeping

Question TKOTH na Moście?

hey! jak myślicie, czy warto by było, żeby co kilka map leciała na MOŚCIE jakaś mapa TKOTH?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 06-10-2003 15:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Longbow Znajdź więcej post'ów przez  Longbow Dodaj Longbow do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Longbow prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Owszem, daje to niezłą adrenalinkę

Old Post 06-10-2003 20:05
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

szczerze mówiąc to nie mam zdania na ten temat!

Old Post 06-10-2003 21:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
szczerze mówiąc to nie mam zdania na ten temat!

to wcisnij odpowiedni guzik

Old Post 06-10-2003 21:45
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

Chciałem zauważyć iż most postawił serwer do tego trybu rozgrywki. Jest to serwer Most-Arena a warunki gry na tym serwerze są dostępne na stronie mostu w dziale wiesci.

Old Post 07-10-2003 11:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
Chciałem zauważyć iż most postawił serwer do tego trybu rozgrywki. Jest to serwer Most-Arena a warunki gry na tym serwerze są dostępne na stronie mostu w dziale wiesci.

A i owszem ale wymagana jest zorganizowana spora grupa a z tym może być ciężko

Old Post 08-10-2003 00:43
Rekin
Combat (Death Knight)

NIE!!! MOIM ZDANIEM POWINNO SIE ZLIKWIDOWAC ARENE. TO CO TAM SIE WYCZYNIA TO LUDZKIE POJECIE PRZECHODZI (PFT SZCZEGOLNIE) TRZECH JEST W BLU A JEDEN W RED Z INNYMI GRACZAMI I TEN Z RED SIEDZI Z TYMI W BLU W STREFIE I MU NIC NIE ROBIA A W DODATKU MOWI IM GDZIE SA GRACZE RED PRZEZ JAKIS INNY KOMUNIKATOR.

Old Post 20-10-2003 01:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rekin Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rekin Znajdź więcej post'ów przez  Rekin Dodaj Rekin do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rekin prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Rekin
NIE!!! MOIM ZDANIEM POWINNO SIE ZLIKWIDOWAC ARENE. TO CO TAM SIE WYCZYNIA TO LUDZKIE POJECIE PRZECHODZI (PFT SZCZEGOLNIE) TRZECH JEST W BLU A JEDEN W RED Z INNYMI GRACZAMI I TEN Z RED SIEDZI Z TYMI W BLU W STREFIE I MU NIC NIE ROBIA A W DODATKU MOWI IM GDZIE SA GRACZE RED PRZEZ JAKIS INNY KOMUNIKATOR.

Hmmmm.... ugryzłem się w język ..... to bardzo ciekawe..... już widzę te komentarze i riposty Ciekawe czy ktoś postronny jeszcze to potwierdzi? Drugi komunikator mówisz ? Jeśli pierwszy to chat i klawiatura to drugi TS2 ???
Zaczynam rozumieć sens słów "wspomagamy się jak możemy także przez TS2"

Edytowane przez dnia 20-10-2003 o godz. 05:39

Old Post 20-10-2003 05:17
Jaro(PL)
Goldmember

quote:

Bardzo ale to bardzo ciekawe!

Old Post 20-10-2003 06:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

REKIN.
To bardzo ciekawe o czym mówisz ale są to totalne prostackie oszczercze brednie. Nie będe wchodził w szczegóły powiem tylko tyle że rzeczywiście czasami jeden (lub więcej) z członków naszego klanu gra w przeciwnej drużynie po to aby nie było sytuacji ze w blue gra 5 ludzi z PFT a w czerwonych są tylko 2 osoby.Chętnie gralibyśmy zawsze w jednym zespole, bo po to istnieje klan, ale niestety na arenie nie ma jeszcze aż tylu chetnych więc aby gra miała jakiś sens musimy się dzielić. Ciekawe jak miałbym poznać członka swojego klanu w przeciwnej drużynie, przecież nie widać nicków a na czole też im nic nie pisze. REKIN zanim zaczniesz rzucać jakeś swoje oszczercze brednie pod adresem ludzi którzy próbują cały czas coś zrobić aby gra w Delte była jak najbardziej fair i jak najbardziej interesująca to zastanów się najpierw dwa razy, bądz zachowaj swoje fanaberie dla siebie. Oskarżyć kogoś jest bardzo łatwo, natomiast czasami można kogoś niesłusznie fałszywymi oskarżeniami skrzywdzić.

Old Post 20-10-2003 09:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Nie grałem na Arenie więc wypowiadać się na temat samej gry nie będę Aczkolwiek co do rozpoznania szpiega w drużynie przeciwnej nie jest chyba aż tak trudne jeśli używa się komunikatora typu TS2. Komunikat typu "bięgnę z lewej i kręcę bączki a w ręku targam pistolet" wystarczy chyba do oceny kto jest kim
Zaznaczam jeszcze raz że nic nie zarzucam a jedynie mówię jak to mogłoby się odbywać.

Old Post 20-10-2003 09:33
Rufus
Veteran (Ogre)

Talking

rekin twoj post jest ponizej krytyki!!!!!!!!! a tak wogole co ty reprezentujesz soba nadajesz sie chyba do pchania karuzeli !!!
zreszta wiecej nic nie pisze bo szkoda slow na ciebie a po drugie twoje rozgoryczenie jest podyktowane slabiutka gra w BHD

Old Post 20-10-2003 09:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rufus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rufus Znajdź więcej post'ów przez  Rufus Dodaj Rufus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rufus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:

Następnym razem dla pewności strzel screena lub nawet dwa.

Old Post 20-10-2003 09:53
Rekin
Combat (Death Knight)

?!

Zle mnie zrozumieliscie nikogo nie oskarzam, ja poprostu wyrazam moje zdanie, po prostu tak to wygladalo, jezeli sie myle to sorki, ale to nie jest tylko moje zdanie. Pozdrawiam i do zobaczenia w ARENIE

Old Post 21-10-2003 00:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rekin Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rekin Znajdź więcej post'ów przez  Rekin Dodaj Rekin do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rekin prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

Re: ?!

quote:
Zle mnie zrozumieliscie nikogo nie oskarzam, ja poprostu wyrazam moje zdanie, po prostu tak to wygladalo, jezeli sie myle to sorki, ale to nie jest tylko moje zdanie. Pozdrawiam i do zobaczenia w ARENIE

CZŁOWIEKU CO TY *******ISZ !!!

Jeżeli to "...NIE!!! MOIM ZDANIEM POWINNO SIE ZLIKWIDOWAC ARENE. TO CO TAM SIE WYCZYNIA TO LUDZKIE POJECIE PRZECHODZI (PFT SZCZEGOLNIE) TRZECH JEST W BLU A JEDEN W RED Z INNYMI GRACZAMI I TEN Z RED SIEDZI Z TYMI W BLU W STREFIE I MU NIC NIE ROBIA A W DODATKU MOWI IM GDZIE SA GRACZE RED PRZEZ JAKIS INNY KOMUNIKATOR...." nie brzmiało jak oskarżenie to ty chyba jakiś dziwny jesteś. Człowieku ja moge tu napisać że ty kodujesz (choć nigdy z kodami na BHD się nie spotkałem), że nocami grasz z kolegami których podstawiasz jako mięso armatnie itd itp. bo tak to dla mnie wygląda. I jeszcze na pedała mi wygłądasz więc też "wyraże swoje zdanie" i jeszce mi się wydaje że zbyt mocno dzieci lubisz...
Człowieku jeżeli nie masz o czymś pojęcia to się nie odzywaj jeżeli masz *******ić.

PS. Przepraszam za język ale mnie denerwuje takie bezmyślne gadanie.

Old Post 21-10-2003 10:09
Jaro(PL)
Goldmember

Re: Re: ?!

quote:
CZŁOWIEKU CO TY *******ISZ !!! (...)
PS. Przepraszam za język ale mnie denerwuje takie bezmyślne gadanie.

Przegiąłeś i to bardzo . Gostek przeprosił Was i innych, co dowodzi , że uczucia wyższe nie są mu obce. Tylko nie pisz w odpowiedzi, że Twoje "staty" dają Ci do tego prawo albo coś ************** tam. Pozdrawiam.

Old Post 21-10-2003 11:09
Radzioo(PL)
Guest

Re: Re: Re: ?!

quote:
Przegiąłeś i to bardzo . Gostek przeprosił Was i innych, co dowodzi , że uczucia wyższe nie są mu obce. Tylko nie pisz w odpowiedzi, że Twoje "staty" dają Ci do tego prawo albo coś ************** tam. Pozdrawiam.

A co mają staty do kultury osobistej i dobrego wychowania ??
Nawet jeżeli ktoś coś komuś zarzuca to można takie oszczerstwa w sposób cywilizowany odeprzeć niekoniecznie zniżając się do takiego poziomu.

Old Post 21-10-2003 11:47
tmat
Elite (Fiend)

quote:

Jaro przeginasz to Ty i to od dawna. Robisz z siebie wielkiego znawce w tematyce BHD a tak naprawde Twoje teoretyczne dywagacje nie idą z praktyka pokazywaną prze Ciebie w grze.
"Gostek" jak go nazwałeś wcale nie przeprosił w swojim poście ale wręcz poparł jeszcze swoje oszczerstwa kimś anonimowym( "...ale to nie jest tylko moje zdanie..." ). Jaro widze że nie czytasz postów dokładnie więc radze Ci czytaj je jakieś 5 razy a potem zabieraj głos.

Old Post 21-10-2003 12:06
tmat
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re: ?!

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
A co mają staty do kultury osobistej i dobrego wychowania ??
Nawet jeżeli ktoś coś komuś zarzuca to można takie oszczerstwa w sposób cywilizowany odeprzeć niekoniecznie zniżając się do takiego poziomu.

Radzioo, można ale nie zawsze. Czasami się nóż w kieszeni otwiera.

Old Post 21-10-2003 12:08
tmat
Elite (Fiend)

quote:

Jaro ja też przeprosiłem za swój język i co z tego tak czy inaczej go użyłem.

Old Post 21-10-2003 12:09
Radzioo(PL)
Guest

Re: Re: Re: Re: Re: ?!

quote:
Radzioo, można ale nie zawsze. Czasami się nóż w kieszeni otwiera.

Dlatego trzeba nosić stalowe majty A poważnie to wg mnie zachowanie spokoju najlepiej świadczy o tym że zostało się niesłusznie osądzonym, im bardziej się "zapieniasz" tym mocniej zaciska się pętla... ale masz w sumię rację, czasami "gul" tak skoczy że najpierw się reaguje a potem myśli.

Old Post 21-10-2003 12:16
Jaro(PL)
Goldmember

"Jaro przeginasz to Ty i to od dawna. Robisz z siebie wielkiego znawce w tematyce BHD a tak naprawde Twoje teoretyczne dywagacje nie idą z praktyka pokazywaną prze Ciebie w grze.(...)Jaro widze że nie czytasz postów dokładnie więc radze Ci czytaj je jakieś 5 razy a potem zabieraj głos."

Być może mylę się, ale sformułowanie "sorki" jest proste i wystarczające. Fakt pozostaje faktem, że to Was cyt."(PFT SZCZEGOLNIE)" posądzono, na co odpowiedziałeś mu ( w imieniu PFT?) w podobnym stylu i to z nawiązką. Wasze (Twoje) prawo. Jeśli znasz Rekina osobiście i opisywałeś fakty z jego życia , to co innego?.
Z całym szacunkiem dla Waszej Króleskiej Mości, mógłbym Waszeci odpowiedzieć w stylu i klimacie Twojej incriminowanej odpowiedzi udzielonej Rekinowi , ale wybacz nie dam się sprowokować.
Widzę też, że nie przebolałeś porzedniej dyskusji. Co do jednego masz niewątpliwie rację (czuję się zaszczycony, że w tym gronie postrzegasz mnie jako teoretyka ) teoria to teoria. Co do praktyki też masz rację muszę się podciągnąć, nabijąc staty w bazie przeciwnika
Czytam posty ( może nie 5 razy) ale powoli -szczególnie Twoje -bo wiem że piszesz powoli. Jeśli już musisz zabrać głos, przemyśl to 5 razy jak to wyrazić. Reszta O'K. Pozdrawiam.

Old Post 21-10-2003 13:48
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez Rufus
rekin (...) nadajesz sie chyba do pchania karuzeli !!!(...)".

A co, masz jakieś złe wspomnienia zwiazane z karuzelą?
Pozdrawiam.

Old Post 21-10-2003 14:04
Rekin
Combat (Death Knight)

OJ tmat

Dobrze pisze Jaro jezeli to nie prawda to co sie tak burzysz, nie zejde do twojego poziomu i nie dam sie sprowokowac rozmowa na bardzo niskim poziomie jaki prezentujesz.

Old Post 21-10-2003 14:13
Jaro(PL)
Goldmember

Re: OJ tmat

quote:
Dobrze pisze Jaro jezeli to nie prawda to co sie tak burzysz, nie zejde do twojego poziomu i nie dam sie sprowokowac rozmowa na bardzo niskim poziomie jaki prezentujesz.

Chyba masz defekt alt na klawiaturze

Old Post 21-10-2003 14:54
Radzioo(PL)
Guest

Ale masz dziś wenę

Old Post 21-10-2003 15:02
Longbow
The Emperor Sleeping

trochę mnie zniesmacza poziom dyskusji... wycieczki osobiste, jakieś nieciekawe wrzuty...
może nie na forum... chyba są podane jakieś maile/GG czy cokolwiek innego (jak nie to sobie podajcie) i podyskutujcie prywatnie...
to taka moja skromna opinia, o ile mogę się wtrącić...

$doSth -> kill($him);
$doSth -> find_next($enemy);
}

Old Post 21-10-2003 15:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Longbow Znajdź więcej post'ów przez  Longbow Dodaj Longbow do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Longbow prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Longbow
trochę mnie zniesmacza poziom dyskusji... wycieczki osobiste, jakieś nieciekawe wrzuty...
może nie na forum... chyba są podane jakieś maile/GG czy cokolwiek innego (jak nie to sobie podajcie) i podyskutujcie prywatnie...
to taka moja skromna opinia, o ile mogę się wtrącić...

I tym oto rozsądnym podsumowaniem kończymy tą dysputę. Longbow ma rację, na priv ewentualnie na udeptanym polu ....

Old Post 21-10-2003 15:43
Rufus
Veteran (Ogre)

Talking

A jednak dalej nic sie nie zmienilo!!!!! Dalej znajduja sie ludzie ktorzy zawsze szukaja dziury w calym. Kiedys na poczatku jak serwer Most zostal udostepniony wszystkim graczom BHD niektorzy (a moze wiekszosc???) pisali na nas "DELTA TO KODZIARZE " ,dzis gdy juz prawie wszyscy wiedza ze na DFBHD kodow nie ma probuje sie wyciagac dziwne rzeczy jak podpowiadanie przez TS ,atakowanie przeciwnika w bazie itp itd zeby staty sobie podbic .smieszy mnie to bardzo i dlatego gram na mostach coraz mniej ,wole sobie pograc na innych serwerach niz czytac w kolko kasliwych komentarz. A co do ciebie Rekin z calym szacunkiem dla twoich wyczynow na mostach mysle ze zeby cie pokonac nie trzeba sie uciekac az do takich skrajnych pomyslow.(moze podasz nika pod jakim grasz, skoro zostalismy oskarzeni przez ciebie?)

Old Post 21-10-2003 17:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rufus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rufus Znajdź więcej post'ów przez  Rufus Dodaj Rufus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rufus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Wypowiem się w swoim imieniu.
Ja akurat dopuki kogoś nie złapię na gorącym uczynku to nie twierdzę że jest oszustem bo tego nie wiem. Temat oszustw stał się tabu ? Dobrze wiesz dlaczego, to po ostatnich "numerach" na Moscie - one tyko podgrzały i tak już niezdrową atmosferę. Kwestia nabijania statów (ataki w bazie na "wykluwaczy" itp) to też się już chyba wyjasniło - każdy gra tak jak lubi i/lub potrafi.
Swoja drogą przyznasz chyba że pogoń za wynikami w statach niektórym przesłoniła sens i przyjemność z gry?

Old Post 21-10-2003 17:59
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:44.    Strony (4): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions