Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co z nagrodami z PLK
quote: Napisane oryginalnie przez tmat
Oczywiście teraz nie musisz płakać, ale po rozegranym w pełnym składzie meczu pewnie by do tego doszło. Oczywiście że chciałem wygrać z Wami mecz w TKOTH, ponieważ nie było żadnych przesłanek aby takowy mecz z Wami przegrać.
Ślepy jesteś, czy aż tak zadufany w sobie? Zobacz w tabele wyników z drugiej sesji i tam zobaczysz przesłanki. Uważam, że PFT jak i w starym, tak i w obecnym składzie, jest najmocniejszym klanem w trybie TDM, ale jeśli o TKOTH, to czeka Go jeszcze dużo pracy.
Wszystkie wcześniejsze zwycięstwa nad Wami o tym świadczyły. Bez urazy ale zawsze trudniej walczyło nam sie z pixcomem niz z SLS. Jedyną niewiadoma w meczu z Wami było to czy wygramy 4:0 czy 3:1. Biorąc pod uwagę dwie Wasze porażki z nami w 1 sesji oraz Waszą porażkę w meczu towarzyskim rozegranym pomiędzy sesja 1 a 2 oraz czynniki które opisywałeś przed meczem na tsie to oczywistym jest że drżałeś o wynik.
Nie rób za głupka osiedlowego. Marzenia zostaw poza forum. O wynik, to ja akurat byłem spokojny, widząc jakim składem dysponuje w dniu meczu , ale w twoim przypadku, było zupełnie inaczej . Niekorzystny wynik stawiał Twój zespół w kłopotliwej sytuacji przed trzecią sesją. Nie mogłeś się pogodzić z porażką.
Co do sms-a to nawet jeżeli takowy był(ja takiego nie przeczytałem) to wybacz, ale jestem zapracowanym człowiekiem nie mam czasu na pozowanie do zdjęc z samochodami kolegów i wiekszości sms-ów nie czytam i dlatego wszelkie ustalenia dokonywane były za pomoca maila, bądz gg równiez z tego powodu że tam jest archiwum i da sie wszystko sprawdzić.
Hehe, oczywiście, Badyl wysłał do kogoś innego, albo żona ci wykasowała Pech chciał, że telefon ma też archiwum i jest tam dokładny tekst i godzina dostarczenia na twoją komórke A jak tak bardzo odwołujesz się do maila czy gg, to proszę o przytoczenie rozmowy w której to jesteś poinformowany o meczu SLS vs PFT, od kogokolwiek z SLS.
O walkowera wołałes Ty drogi kolego jak Młody po rozmowie telefonicznej ze mną prosił Cię o wstrzymanie się z decyzjami do mojego powrotu z pracy,...
Trzymaj się faktów!!! Nie prosił, tylko wszedł na końcówce trzeciej mapy(którą przegrywał PFT, a dwie wcześniejsze były już przez SLS wygrane) i zakomunikował, że mecz jest nieważny, na co admin PFT, poinformował go, że jest ważny!!! Ale oczywiście, ty sie nie liczysz ze słowem swoich kolegów, bo ty jesteś jesteś najważniejszy.
Można było mniej wiecej poczytać w komentarzach na stronie fpp.bhd.pl, ale oczywiście usunołeś komentarze, moim zdaniem zacierając ślady, bo w czym one ci przeszkadzały? Przecież nie były obraźliwe, ani wulgarne.
...gdyby był to plan, to kolego nie wydzwaniałbym co chwila do młodego aby ten interweniował.
Inna sprawa to to że zaraz po mojej rozmowie telefonicznej z Badylem w której informowałem go iz najwcześniejsza godzina meczu to 21 ten ustalił mecz na 17. Nie mnie to oceniac ale coś tu jest nie tak. Nie chce mi sie teraz analizowac tej Waszej rozmowy na gg, ale stwierdzenie że "najwyżej Tomek zamknie wcześniej sklep" jest dalece nieodpowiedzialne i pozbawione jakiejkolwiek logiki i zdrowego rozsądku.
No jasne. Mecz po to był ustalony tydzień wcześniej, aby dac czas graczom na załatwienie sobie wolnego w danych godzinach. To ty powiedziałeś, że byś postawił za kasą pracownice, a sam grał. Ale oczywiście nie przeczytałeś SMS-a, bo jesteś zalatany. Te banialuki wciskaj głupszemu od siebie. Jeszcze raz odsyłam do tabeli PLK sprzed meczu. Jestem pewny w 100%, że jeśli w/w mecz o godz 17-tej byśmy przegrywali, to Młody, by nie "interwaniował" i wszystko byłoby korekt, a na stronie PLK w "cudowny" sposób godzina, wróciłaby do takiej, jaka była ustalona.
... i to jest kolejne Twoje dziwne, kłamliwe, podłe i oszczercze stwierdzenie. Skąd możesz wiedzieć że u mnie z umiarem jest gorzej i jakie masz prawo do osądzania tego czy 2 piwa w tygodniu to umiar czy 20 tylko w weekend. Nie pierwszy to i nie ostatni raz gdzie z buciorami ładujesz sie w tematy o których nie masz zielonego pojęcia.
A jednak coś na ten temat wiem. Ale nie interesuj sie skąd i przypomnij sobie swój "wjazd" na TS-ie, jak ledwo mówiłeś...
I nie mi osądzać kto ma racje, ale ja uważam że dobry browar nigdy nie jest zły.
Zapomniałeś dodac "zimny".