Koordynacja w TDM
Chciałbym poruszyć temat braku jakiejkolwiek organizcji w drużynie podczas TDM. Choć sam pogrywam w Multi niedługo- gra jest O'K , odkąd znikam w necie rodzinka przypięła mi łatkę cyborga- jednak zaczynam odczuwać zmęczenie bałaganem w trakcie gry . Zupełna sieczka, masowe postrzelenia , zupełny brak koordynacji w ataku i totalny brak obrony. Nie mówię tu o klanach, bo to zupełnie inna historia, ale można przecież zorganizować doraźną drużynę z prawdziwego zdarzenia i uzgodnic w miare możliwości jakiś prosty plan działania. Wiem, że wielu z nas to wolni strzelcy i to jest O'K. Jednak czasami mam wielką ochotę krzyknąć , gdy po raz enty, ktoś właduje mi magazynek w plecy lub 2/3 druzyny kosi jeden przyczajony gostek z M60. Mój fonfel tak się raz znerwił ,że podczas gry zmiażdżył myszona . Czasami pogrywam na niemckich serwerach i z przyjemnością obserwuję dwóch kolesiów działających w parze. Zaprawdę powiadam wam są smiertelnie skuteczni, a gra przenosi się na inny wymiar. To już nie tylko bieganie z palcem na spuście, bo kto hałasuje ten szybko przenosi sie do królestwa niebieskiego, ale prawdziwa zabawa z odrobina taktyki. Jeśli macie coś do powiedzenia zapraszam do dyskucji, gdyż sam jestem ciekaw co myślicie na ten temat??!!.
Pozdrowienia dla drużyny niebiskich , gdyż przeważnie gram w jej szeregach , no i szacunek dla czerwonych. narka
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|