Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Tribes2 > Problem
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Ulraunt
Guest

Exclamation Problem

Zrobiłem przesiadke z Win2k na WinXP. Po zainstalowaniu trybików pojawiły się problemy:
- Dźwięk ma na stałe włączony efekt echa (menusy, podczas gry... nie wiem czemu) Co trzeba zmienić, aby było normalnie?
- Nie moge jednocześnie używać jetpacka i chodzenia do przodu... gdy naciskam oba klawisze jetpack sie blokuje Sprawdziłem wszystkie ustawienia klawiszy... nic sie nie pokrywa i powinno być ok.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 15-08-2004 22:23
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt
Guest

Zrobiłem reinstalke i dalej do samo kuźwa...

Old Post 16-08-2004 00:11
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DiSiNi
Training (Enforcer)

W ustawieniach sound jest opcja 3D provider. Moze masz wlaczony jakis EAX czy cos...

Kiedy ja mam wlaczone co innego niz Miles 2D audio, tez mam dziwny dzwiek.

Co do drugiego problemu nie wiem. Moze jakis skrypt? Od czasu kiedy zainstalowalem skrypt MaxThrow grenade, nie moge jednoczesnie naciskac jet i wyrzucac granatow. Co ciekawe, problem ten mam tylko w DuelModzie.

Old Post 16-08-2004 00:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DiSiNi Znajdź więcej post'ów przez  DiSiNi Dodaj DiSiNi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DiSiNi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt
Guest

To samo... bede szukal nowych sterownikow dla XP, moze bedzie lepiej.
Z klawiszami takze to samo. Na czysto bez skryptow tez tak jest

Old Post 16-08-2004 00:49
Ulraunt
Guest

Dobra, z dźwiękiem już sobie poradziłem, idiotyczny program do obsługi AC97 zmieniał ustawienia jak odpalałem gre.

Ale klawiatura dalej sie blokuje

Old Post 16-08-2004 12:54
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:40.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions