quote: Napisane oryginalnie przez *CQF*Darek
Dodatek Team Sabre to nie jedyny problem (chętnie uścisnę dłoń każdemu grającemu na oryginalem TS), jest wiele innych problemów z tym pomysłem.
- trzeba wgryść sie w anaconde aby ta po śmierci wywalała z servera, albo respown time ustawic na 1800 sekund, bo tyle trwa mecz.
No to to już masz z głowy. Ustawiasz i masz
- co zrobić z medykiem? , przecie nie wolno mu leczyć
To kwestia umówienia się. Przecież każdy widzi, czy medyk podniósł, czy też nie.
- obawiam sie ze mapa z 1200 elementami bedzie sie potwornie cięła.
No tu masz racje, ale o ile sobie przypominam, Cin mówił, że mu nie tnie. W sumie można zrobić to edytorem BHD i zmiejszyć liczbe detali. Przecież może to być normalny las, a nie dżungla.
Jak narazie tylko narzekanie słyszę.
Ja nie narzekam, tylko zwracam uwage i wyrażam swoje opinie O to tu chyba chodzi? Jak najbardziej jestem za! Tylko fajnie będzie, jak Ci co nie mają TS, a mają BHD, też będą mogli zagrać
P.S. Co prawda to jeszcze nie ustalone do końca, ale jest plan aby turnije byl międzynarodowy. alby powstała stronka w 2 językach i aby wszystko ruszyło 1.09.2004.
Ambitne przedsięwzięcie i ma duże szanse powodzenia Możliwe, że jest szansa umieszczenia info na stronie CB. Jak nie, to jest tam mase adresów klanów, które grają w BHD. Wystarczy przesłać info