Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Wkur*** mnie POLSAT
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
OGO
niema mnie

Angry Wkur*** mnie POLSAT

Nie da się tam normalnie filmu żadnego obejrzeć do ciężkiej cholery. Przerwy reklamowe co chwile i nie po 3 min, tylko po 15!!! i jak się skończy paczka reklam proszków do prania i innych pierdół to jeszcze zapodadzą reklamę polsatu cyfrowego, i filmów które przez najbliższy rok będą puszczać i spokojnie do 20 min dojdą. Potem 5 min filmu i .... losowanie pierdolonego srotolotka.

Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 14-09-2004 00:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]krzysiek
w's'kendo

inaczej bys spiewal jakbys trafil szostke w duzego. offcorz j/k.

Old Post 14-09-2004 00:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]krzysiek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]krzysiek Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]krzysiek Dodaj [FPP]krzysiek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]krzysiek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

telewizja kłamie...

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 14-09-2004 00:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

No Polsat smierdzi. Strasznie biedna telewizja, puszczaja w kolko te same filmy : Speed, Dzien Niepodleglosci, Ksiaze Nowego Yorku, jakis hit z segalem , seriale powtarzaja itd itp a reklam maja najwiecej

Zostala im tylko LM (glownie Polsat Sport)

Old Post 14-09-2004 06:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

ogo to ty ogladasz polsta?

Old Post 14-09-2004 07:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rombi
Jah is rEaL!!!

No to wystarczy włączyc TVN/HBO/CANAL+ i mozna oglądac filmy...

Właśnie słucham:

Old Post 14-09-2004 08:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rombi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rombi Znajdź więcej post'ów przez  Rombi Dodaj Rombi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rombi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Rombi
No to wystarczy włączyc TVN/HBO/CANAL+ i mozna oglądac filmy...

Nie znam, a ogladasz eMule i Torrenta?

Ogladam tylko TVN24 i Discovery Filmy TYLKO w kinie :>

Old Post 14-09-2004 08:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

polsat dostal jakis czas temu spora kare pieniezna od krritv wlasnie za reklamy, jest ich zdecydowanie za duzo

Old Post 14-09-2004 08:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

ja tam TVN wole.
ale ID11 chcialem sobie objerzeć. ale za to odbiłem sobie na starym-nowym decku kasetowym

Old Post 14-09-2004 08:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

No ale dzieki tym reklamom film ktory znamy i ogladamy poraz n-ty nadal potrafi "zaskakiwac" widza

Old Post 14-09-2004 09:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anouaar
Guest

Ja tam wole Torrent'a. Spoko kanal, bez reklam, i wszystkie fajne filmy, jedyny minus, ze czesto napisy sa.

Old Post 14-09-2004 09:57
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Zgodnie z prawem reklamy mogą być pokazywane co 45minut filmu :>
Podobno polsat to olał i dostali siakąś kare... ale to było jakiś czas temu, nie wiem jak teraz.

Old Post 14-09-2004 11:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame

imho ilosc reklam na tvn jest wieksza :< w sensie dluzej potrafia potrwac.

Old Post 14-09-2004 11:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

wedlug nowego prawa jest tak:

film do 90 minut - reklamy max 10 minut co 30 minut
filmy ponad 90 minut - reklamy max 10 minut co 45 minut

polsattlumaczy sie tym, ze nie wygasly jeszcze umowy podpisane przed wprowadzeniem nowego prawa (a jak wiadomo Lex retro non agit - prawo nie dziala wstecz)

najlepszy numer byl w lipcu/sierpniu podczas powtorek Awantury o kase: poczatek, Ibisz powital wszystkich bla bla bla - reklamy (5minut) losowanie kategori - licytacja - reklamy (5minut) - przeczytanie pytania + odpowiedz (jakies 2-3minuty) - reklamy i tak az do konca buahaahahaa

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 14-09-2004 11:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Wczoraj podczas filmu pojawiła się belka reklamująca jakiś nowy program na polsracie 1/4 ekranu, to sobie pomyślałem - no, niedługo przez cały film takie coś będzie lecieć "pasek sponsorów" lub inne badziewie.

Old Post 14-09-2004 12:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MajeS
Guest

jeszcze troche i zrobia "wyslij sesemesa na 7997 o tresci 'ku.rwa ilez mozna!' a dostaniesz od nas POLSAT bez reklam"

Old Post 14-09-2004 15:41
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

telewizja? a co to?

Old Post 14-09-2004 16:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

sprzedawcy marzen.

Old Post 14-09-2004 18:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
driada
Veteran (Ogre)

sprzedawcy iluzji raczej.

Old Post 14-09-2004 18:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil driada Kliknij tutaj by wysłać e-maila do driada Znajdź więcej post'ów przez  driada Dodaj driada do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać driada prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez OGO
Wczoraj podczas filmu pojawiła się belka reklamująca jakiś nowy program na polsracie 1/4 ekranu, to sobie pomyślałem - no, niedługo przez cały film takie coś będzie lecieć "pasek sponsorów" lub inne badziewie.

w hameryce podczas transmisji z wydarzen sportowych caly czas sa reklamy (np obok aktualnego czasu spotkania/meczu/biegu itp po prawej stronie banerek) - takze kto wie

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 14-09-2004 18:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

jak dobrze, ze nawet nie mam telewizora w pokoju...

you accept (reject, respect);

Old Post 14-09-2004 18:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez driada
sprzedawcy iluzji raczej.

marzenia są iluzją która może się spełnić.
jeżeli chcesz o tym porozmawiać wstąp do nas na #fpp.pl w sieci QuakeNet. Intrukcja w języku angielskim dostępna pod tym adresem.

Old Post 14-09-2004 19:03
t0d
Elite (Fiend)

tutaj tez sie bawimy w reklame?

post sponsorowany przez literki R i A oraz cyferke 3

Old Post 14-09-2004 19:08
driada
Veteran (Ogre)

korzystam z kompa, którego właściciel ma awersje do irca. za nic w swiecie nie pozwoliłby mi zainstalować mIRCa. ech. a w sumie lubię sobie tak pogadac .

marzenia można po prostu spełnić, wychodzą od ciebie, to sa twoje dążenia. iluzję podaje ci telewizja. pokazuje swiat, który nie jest prawdziwy. oczywiście, inną rzeczą jest kino - czy tez niektóre filmy w tv - to sztuka, ona musi sie opierac na iluzjach i rzeczach wymyslonych. ale kazdy inny program w v pokazuje swiat z jakiejs perspektywy, dostajesz papkę róznych punktów widzenia i gubisz się, a o zyciu i tak niewiele ci to mówi.

Old Post 14-09-2004 19:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil driada Kliknij tutaj by wysłać e-maila do driada Znajdź więcej post'ów przez  driada Dodaj driada do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać driada prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

sratata... a filmy na kanale torrenta to co? :> nie iluzja?

oglądam TV dla przyjemności, a nie dla marzeń

No i dla informacji

Old Post 14-09-2004 19:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

quote:
korzystam z kompa, którego właściciel ma awersje do irca. za nic w swiecie nie pozwoliłby mi zainstalować mIRCa. ech. a w sumie lubię sobie tak pogadac .

zatem pracuj zdalnie, na ktoryms z uniksowych klientow. konto to nie problem.

Old Post 14-09-2004 19:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
driada
Veteran (Ogre)

a informacje, które ci podają, są już obrobione, przesiane i podane tak, żeby w tobie wyrobic określone nastawienie. oczywiscie, ja tez oglądam tv dla informacji, innych nie będzie, tylko te mi zostają. ale to wszystkotrzeba i tak filtrowac, filtrowac, filtrowac.... to męczace.

zdalnie, aha.... nie wiem co piszesz do mnie jestem absolutnie zielona w te klocki.

Old Post 14-09-2004 19:26
weirdo
kontemplator bytu

dobra, to kto przyuczy driade do pracy po ssh na linuxie? ja moge zalozyc konto

jestem pewien, ze bedzie doskonale sprawdzala sie w roli jedynej kobiety na kanale.

Old Post 14-09-2004 19:35
AlieneK
KOSZ

agh... Driada: nie pisałem, a mogłem to tam napisac

Oglądam dla informacji, którą staram się sam weryfikować. Obejrze sobie Fakty, potem Wiadomości i coś tam na innych kanałach. Widze co mi podają i wiem, ze to tylko kawałek, i że kazdy kanal pokazuje ten kawałek, który mu odpowiada w zależności od preferencji politycznych, seksualnych i róznych innych.
Mnie interesuje sama informacja, a nie podtekst i inne cechy przekazu.
Wiadomo, ze nie jest to jak groch o sciane, że nic do mnie nie dociera - ale mam świadomość tego, że oni chcą mi zrobić pranie mózgu i wcisnąć mi w niego swoje poglądy i dzięki temu moge jakoś odnieść się do tego z dysntasem.

Old Post 14-09-2004 19:35
bizonek
def

quote:
zdalnie, aha.... nie wiem co piszesz do mnie jestem absolutnie zielona w te klocki.
polega to na zalogowaniu się na server z którego można odpalać program ircowy.
podaj mi gg to ciebie naucze.

Old Post 14-09-2004 19:36
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:49.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions