Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Co w tym złego, że używasz M203:(
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

Cool Co w tym złego, że używasz M203:(

Wczoraj rozegraliśmy rewanżowe spotkanie w PSBHD, z najstarszym klanem w Polsce grającym w Delte. Bardzo fajni ludzie, posiadający super serwer. W czasie gry, zwrócili nam uwage, że zbyt często używamy granatników Porównując z innymi meczami np. w ClanBase, granatnik był używany bardzo rzadko. Było to też spowodowane tym, że jak już powiedziałem na wstępie, klan Team.PL dysponuje super łaczem. W/w klan gra na serwerach NovaLogic i tam podobno używanie granatnika jest (nazwijmy to) wysoce nietolerowane przez innych graczy. Nie wiem, czy tak faktycznie jest, bo tam nawet nie zaglądam. Jeśli jednak tak jest, to po co w grze umieszczono M203??? Broń, która przy lagach jest jedyną skuteczną(i to niezawsze). Mi osobiście humor psują snajperki wszelkiego typu. Niestety, mamy ich kilka rodzajów w grze i gości strzelających z dużych odległości sie nie uniknie jestem ciekaw Waszych opinii.

Pozdrawiam

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 29-06-2004 13:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kris o poranq
Pamparampam

Witka Yogas i dzieki za pochwały Wy tez jesteście fajni Co do granatników. Tak to przez te lata grania weszło w krew, że dla nas jest to poprostu pujść na łatwizne (snajperka też jest swego rodzaju ułatwieniem grania , a w BHD już totalnie). Co do Was nie mamy apsolutnie jakis żali o nadowanie to my raczej się do tego nie przekonamy. Na NowaWorld też oczywiście ludzie tego używają ale jak już ktoś nie wytrzyma to zaczyna flugać na nich i to bardzo mocno. Tak się jakoś na tej NovaWorld utarło juz i to nie tylko z widzimisie ale i z faktów, że ci naprawde besciacy z nadowniem maja bardzo mało wspulnego. I podejżewam że będzie to tak jak z AMD vs Intel Nie do rozstrzygnięcia czy nady be czy cacy. A w czasie meczu to adrenalinka skacze i czasami się wymkine małe "urwał". No mam nadzieje że sie nie poobrażacie A po co w grze M203. Hmmm granie w delte to nie tylko NovaWorld, więc nasze zdanie jest tylko nasze i każdy gra jak umie. Wg mnie zabicie przeciwnika granatnikiem nie wymaga większych umiejetności, kwestia wprawy jesli idzie o broń "normalną" (której to wprawy większości z Was naprawde nie brakuje !!). Lag zawsze będzie nie ma haka A granatniki jeszcze go powiększają (przy słabszych parametrach komputera). I ja na laga staram się nie narzekać bo to też kolejne próby tłumaczenia się. Lag może być i zmorą i pomocnikiem. Znam takich co przy niskim pingu nie grają bo nie umieją !! No i wkońcu lag może i pomagac i przeszkadzać. Zresztą nie o to chodzi. Mu tu rozpentaliśmy zadyme o te granatniki i nichcielibysmy aby to jakoś psuło Wam szyki. Grajcie tak jak umiecie najlepiej a my postaramy się Wam tego nieuprzykrzać

Old Post 29-06-2004 13:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kris o poranq Znajdź więcej post'ów przez  Kris o poranq Dodaj Kris o poranq do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kris o poranq prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*CQF*Darek
Warrior (Scrag)

Re: Co w tym złego, że używasz M203:(

............ to po co w grze umieszczono M203???...

Jestem za używaniem wszystkich broni dostępnych w grze. Uważam ze gra robiona jest po to aby jak najbardziej odzwierciedlić rzeczywistość. Jednym udaje sie to lepiej a innym gorzej, ale skoro Novalogic robi gre z broniami używanymi przed oddziały Delty w tamtym okresie, określa również ich odzwierciedlenie w grze. Uważam ze snajper w BHD ma " za dużo luzu", w JO naszczęście to porawili i juz nie ma tak wesoło
( po każdym strzale "wybija" broń w górę, więc mierzenie zaczyna sie od nowa), można by przytaczać wiele spekulacji np czy medyk z G36 napewno odpiwednio szybko biega, a moze powinien szybciej a może wolniej. Uważam ze zaczynając grę w BHD przyjmujemy ze świadomością co zaoferował nam producent gry i już. Koniec dyskusji. Zupełnie inna sprawa lagowania, ale nie można mieć pretensji do nikogo (ustawić max ping 400 i po sprawie). Jeśli M203 jest skuteczna na lag to należy ją wykożystywać na laga ( każdy orze jak może), i głupie tlumaczenie ze to odbiega od realizmu jest nie na miejscu, bo w której wojnie żołnierz ginie 24 razy, a zabija 56 ?)))))))

Old Post 29-06-2004 13:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *CQF*Darek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *CQF*Darek Znajdź więcej post'ów przez  *CQF*Darek Dodaj *CQF*Darek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *CQF*Darek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Kris o poranq
My tu rozpentaliśmy zadyme o te granatniki i nie chcielibysmy aby to jakoś psuło Wam szyki. Grajcie tak jak umiecie najlepiej a my postaramy się Wam tego nieuprzykrzać

Rozumiem, ale szkoda mi poprostu, że juz na samym początku ligi PSBHD, pierwszy klan opuszcza jego szeregi z takiej czy innej przyczyny. Może jednak sie dacie przekonać na dalszą rywalizacje? Przemyśl jeszcze raz z kolegami sprawe i do boju

Old Post 29-06-2004 14:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zeo
Combat (Death Knight)

Co w tym złego, że używasz M203:(

Ja osobiście od pewnego czasu jestem wielkim zwolennikiem M203. Broń jak każda inna . I nie uważam że jej urzywanie jest czymś łatwiejszym niż granie np m60. Każda broń służy do troche innego rodzaju walki i tak np jak ja mam granatnik i spotykam kolesia na 3 metry odemnie z m60 to nie mam szans nawet nie zdąże strzelic ba nawet medyk z nożem mnie zabije jak uda mu się podejść blisko. Ja gram M203 nie dlatego że łatwiej trafić tylko dlatego że przeciwnik nie wie skąd dostał i moge zabić kilku zanim się zoriętują gdzie ja jestem. M203 ma tylko 6 naboi to bardzo mało i przez większą część gry biega się praktycznie z carem czy m16. Dużo więcej fragów miałem gdy grałem m60 bo zabicie tą bronią 80 ludzi na jednej mapie nie stanowi problemu a jakoś nie widziałem aby ktoś z granatnikiem kiedykolwiek tylu ubił na jednej mapie. Tylko że zabicie z M203 jest bardzo frustrujące dla przeciwnika tak samo jak np zabicie przy pomocy miny. I jak zabijesz takiego kilka razy to nie wytrzymuje i na ciebie krzyczy . Zauważyłem za to że jak gram M203 to raptem nikt mnie od lagów nie wyzywa hehe co jak gram gunnerem czy medykiem to się dość często zdarza . Każdy niech gra czym lubi i pozwoli grać innym i troche więcej kultury by się polskim graczom w bhd przydało bo zamiast wyzywać od nadów czy lagów to można się ugryść w więzcyk i ginąć w milczeniu.

Old Post 29-06-2004 14:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zeo Znajdź więcej post'ów przez  Zeo Dodaj Zeo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zeo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Zeo
... można się ugryść w więzcyk i ginąć w milczeniu.

I to jest niestety najcięższe...

Old Post 29-06-2004 14:25
Kris o poranq
Pamparampam

Czy ja kogoś wyzwałem ? jak tak to sorki ale nie chciałem... mysle że trzeba czytać dokładnie to co jest napisane...

Old Post 29-06-2004 15:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kris o poranq Znajdź więcej post'ów przez  Kris o poranq Dodaj Kris o poranq do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kris o poranq prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
RCM Projekt PL
od niechcenia lager :D

quote:
Napisane oryginalnie przez Yogas
Wczoraj rozegraliśmy rewanżowe spotkanie w PSBHD, z najstarszym klanem w Polsce grającym w Delte. Bardzo fajni ludzie, posiadający super serwer. W czasie gry, zwrócili nam uwage, że zbyt często używamy granatników Porównując z innymi meczami np. w ClanBase, granatnik był używany bardzo rzadko. Było to też spowodowane tym, że jak już powiedziałem na wstępie, klan Team.PL dysponuje super łaczem. W/w klan gra na serwerach NovaLogic i tam podobno używanie granatnika jest (nazwijmy to) wysoce nietolerowane przez innych graczy. Nie wiem, czy tak faktycznie jest, bo tam nawet nie zaglądam. Jeśli jednak tak jest, to po co w grze umieszczono M203??? Broń, która przy lagach jest jedyną skuteczną(i to niezawsze). Mi osobiście humor psują snajperki wszelkiego typu. Niestety, mamy ich kilka rodzajów w grze i gości strzelających z dużych odległości sie nie uniknie jestem ciekaw Waszych opinii.

Pozdrawiam

Witam, skoro juz taki temat na tapecie to wcisnę swoje 5 groszy jako zapalony snajper
Osobiście jestem za używaniem wszystkich możliwych broni dostępnych w grze. Był przecież kiedyś temat o walce na noże i "ekstrawagancka" liga kol. Apama na noże i shotguna. Jakoś bez echa
Ze względu na jakość swojego łącza - jaką mam taką mam- najczęsciej kiepską - z reguły chwytam za snajperkę. Nauczyłem się walczyć z kiepskim pingiem, myślę że nawet dobrze mi idzie. Ale przeciez są mapki na których snajper jest bezużyteczny. Nie pozostaje nic innego jak chwycić za cara albo M16 (oczywiście z granatnikiem) i jazda. M60 z reguły używam tylko w ostateczności - jakiś tunelik - czemu nie. I nigdy nie skarżę się na rodzaj broni z jakiej zostałem zabity. Tym bardziej w kwestii lubie nie lubię... Dla mnie nie lubię znaczy tyle co nie umiem.
Co do nożowników - owszem wkurzam się za każdym przegranym pojedynkiem ale nie dlatego że przegrałem tylko na swoje łącze.
Co do granatnika - całkiem niezła broń - jedyne co mnie wkurza to fakt że w przypadku śmierci odradza się z "wlączonym " granatnikiem. No i może jeszcze fakt że strzelając w jakimś pomieszczeniu granat nie wybucha tylko przelatuje przez ściane i leci sobie bóg wie gdzie (ewidentny błąd samej gry).
Co do gunnerów - jak wspomniałem gram tylko w ostateczności (niestety), gdybym miał lepsze łącze być może zmieniłbym profesję w grze
Co do snajperki - no tutaj mógłbym godzinami - może niekoniecznie pisać ale grać. Sporo czasu zajęła mi nauka zdejmowania przeciwnika na większych dystanasach, aż w końcu przez przypadek odkryłem możliwość korygowania celownika z klawiatury (czego oczywiście w tutorialu do gry nie było). I możecie wierzyć - nigdy nie baserapuję - uważam że gra powinna być fair - w tym przypadku przeciwnik zepchnięty do bazy nie ma szans z dobrze ukrytym snajpem 800- 1000m od bazy. Co mnie denerwuje w snajowaniu - chyba tylko brak ammo kilometr od armory
A każdemu snajpowi któremu uda się mnie zdjąć z większej odległości odpowiadam :ns - w końcu to gra dla przyjemności a nie od wyzywania.
Pozdrawiam z kilometra

Old Post 29-06-2004 15:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil RCM Projekt PL Znajdź więcej post'ów przez  RCM Projekt PL Dodaj RCM Projekt PL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać RCM Projekt PL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

Re: Re: Co w tym złego, że używasz M203:(

quote:
Napisane oryginalnie przez RCM Projekt PL

A każdemu snajpowi któremu uda się mnie zdjąć z większej odległości odpowiadam :ns - w końcu to gra dla przyjemności a nie od wyzywania.
Pozdrawiam z kilometra

Co to znaczy "ns"? Czasem ludzie piszą a ja gupi nie wiem o co chodzi. I jeszcze zapytam o IMAO i odmiany, tego też załapać nie mogę :/

Old Post 29-06-2004 15:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
RCM Projekt PL

Re: Re: Re: Co w tym złego, że używasz M203:(

quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
Co to znaczy "ns"? Czasem ludzie piszą a ja gupi nie wiem o co chodzi. I jeszcze zapytam o IMAO i odmiany, tego też załapać nie mogę :/

ns = Nice Shooting = niezły strzał
IMAO = In My Arrogant Opinion = Moim Agoranckim (bezczelnym) zdaniem

i przy okazji inne:

AFAIK = As Far As I Know = z tego co wiem
B4N = Bye for Now = Narazie
BRB = Be Right Back = Zaraz wracam
BTW = By The Way = Przy okazji
CU = See you = Do zobaczenia
CUL = See you Later = Do zobaczenia potem
CUL8R = See you Later = Do zobaczenia potem
EOT = End Of Thread = Koniec wątku = Nie odpowiadaj na tą wiadomosć
IMHO = In My Humble Opinion = Moim skromnym zdaniem
IMNSHO = In My Not-So Humble Opinion = Moim nie takim skromnym zdaniem
IMO = In My Opinion = Moim zdaniem
LOL = Laughing Out Loud = Smieję się głosno
OTOH = On The Other Hand = Z drugiej strony...
ROTFL = Rolling On The Floor Laughing = Tarzam się po podłodze ze smiechem
ROTFLAHMS = Rolling On The Floor Laughing And Holding My Side = Tarzam się po podłodze ze smiechem i trzymam się za bok
RTFM = Read The F- Manual = Poczytaj p... instrukcje
TAFN = That's All For Now = To wszystko na razie
TIA = Thanks In Advance = Dzieki z góry

no to cya

Old Post 29-06-2004 16:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil RCM Projekt PL Znajdź więcej post'ów przez  RCM Projekt PL Dodaj RCM Projekt PL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać RCM Projekt PL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cierń
Combat (Death Knight)

Re: Re: Re: Co w tym złego, że używasz M203:(

quote:
Napisane oryginalnie przez dżery

ns=nice shot chyba a IMAO ,nie mam pojecia tez mnie to zastanawia a ciagle powtarza sie ten wyraz na zachodnich serwerach,moze ktos wie??...Co do uzywania róznych rodzajów broni to ja równiez nie mam nic przeciwko,ale gdy na serwerze znajduje sie 40 osób a 80% z nich uzywa snajperek to gry nie ma,niestety taka prawda,podobnie jest z granatnikami,niemniej kazdy w teamie powinien miec okreslona funkcje ,lecz nalezy dobierac profesje z rozsadkiem a nie dlatego bo w danej chwili masz ochote posnajpowac (gdy w tym czasie brakuje graczy na polu) .Pamietajcie ,ze ekipa z przewaga sniperów zazwyczaj jest spawnowana we wlasnej bazie ,gdyz zaden sniper nie ochroni wszystkich PSP i nie odciagnie przeciwnika z bazy(nawet gdyby mialo ich byc z 20,moga troche utrudnic ,ale nic wiecej).Granatniki wg.mnie to najlepszy sposób na laga jak to wczesniej Yogas napisal i zdecydowanie jestem za uzywaniem granatników podczas meczyków,niemniej wiem ze sa ekipy ,które nietego nie robia prawie wogóle(a dlaczego??dlatego ,ze ostrzeliwuja wroga z 200-300 metrów i nie maja takiej potrzeby ),sam wole w "tradycyjny" sposób zabic z cara bo co jak co ,ale nadem jest latwiej to zrobic a nie ma to jak trafic kolesia np: w baniak ...wtedy jest radocha ,niemniej zdaje sobie sprawe z tego,ze granatnik jest niezbedny.

Old Post 29-06-2004 16:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cierń Znajdź więcej post'ów przez  Cierń Dodaj Cierń do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cierń prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rufus
Veteran (Ogre)

DELTA to DELTA ,duzo przyjemnosci ,tyle samo nerwow. Uzyawac sie powinno wszystkiego ,co dozwolone w grze ,aby wynik byl dobry (na tym to polega) i pozwolil wygrac. Natomias nie zgodze sie nigdy z kims kto probuje z tej gry robic gre realistyczna ,ta gra to zwykly schoter typu Unreal czy Quake tylko "w innym opakowaniu", i ma dac satysfakcje z jak najwiekszej liczby kilsow ,a 1kils z M203 = 1 kils z m16 itp. itd. Dla fanow bardziej realistycznych gier polecam AAO sam wyprobowalem i jestem zadowolony, polecam chociaz na poczatku bylo ciezko.

Old Post 29-06-2004 16:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rufus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rufus Znajdź więcej post'ów przez  Rufus Dodaj Rufus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rufus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rufus
Veteran (Ogre)

DELTA to DELTA ,duzo przyjemnosci ,tyle samo nerwow. Uzyawac sie powinno wszystkiego ,co dozwolone w grze ,aby wynik byl dobry (na tym to polega) i pozwolil wygrac. Natomias nie zgodze sie nigdy z kims kto probuje z tej gry robic gre realistyczna ,ta gra to zwykly schoter typu Unreal czy Quake tylko "w innym opakowaniu", i ma dac satysfakcje z jak najwiekszej liczby kilsow ,a 1kils z M203 = 1 kils z m16 itp. itd. Dla fanow bardziej realistycznych gier polecam AAO sam wyprobowalem i jestem zadowolony, polecam chociaz na poczatku bylo ciezko.

Old Post 29-06-2004 16:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rufus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rufus Znajdź więcej post'ów przez  Rufus Dodaj Rufus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rufus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Olo .PL.
Guest

Thumbs up Re: Co w tym złego, że używasz M203:(

quote:
Napisane oryginalnie przez Zeo
Dużo więcej fragów miałem gdy grałem m60 bo zabicie tą bronią 80 ludzi na jednej mapie nie stanowi problemu a jakoś nie widziałem aby ktoś z granatnikiem kiedykolwiek tylu ubił na jednej mapie.

nie trzeba m60 zeby zrobic ponad 80 na mapie ... a zeszta co ja bede pisal ... gga i tyle kazdy gra jak chce .. a my chcemy no nade :> co nie znaczy ze odrazu bedziemy wszystko wygrywac ... ale zbawa przynajmniej jest nawet z przegranej

Old Post 29-06-2004 22:01
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
amok
Combat (Death Knight)

co kraj to obyczaj... bodajrze wczoraj zostalem zbrukany przez hosta na jakims niemieckim serwerze za to ze smiałem zainstalowac sie za 50 w hamerze

Old Post 30-06-2004 11:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil amok Kliknij tutaj by wysłać e-maila do amok Znajdź więcej post'ów przez  amok Dodaj amok do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez amok
co kraj to obyczaj... bodajrze wczoraj zostalem zbrukany przez hosta na jakims niemieckim serwerze za to ze smiałem zainstalowac sie za 50 w hamerze

a nie przyniosłeś jej tam wcześniej własnoręcznie

Old Post 30-06-2004 11:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez Rufus
DELTA to DELTA ,(...). Dla fanow bardziej realistycznych gier polecam AAO sam wyprobowalem i jestem zadowolony, polecam chociaz na poczatku bylo ciezko.

co fakt to fakt, a ile emocji budzi szkolenie snajperskie bez pomocy podnóżka:d

Old Post 30-06-2004 11:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
~sfora~ ABU
Guest

Lightbulb

Ćóż mogę powiedzieć... używanie granatników w BHD a przynajmniej na MOST-PL jest mocno zakożenione. Nie jest tego 100 procentowym powodem lag, poprostu używając granatnika jesteśmy w stanie zabić dwóch-trzech przeciwników za jednym zamachem.
Ja nie przepadam za tego typu rozwiązaniami. Prawie nigdy nie używam granatów (gram tylko M240) jaśli ich używam to ręcznych albo poprostu jestem bardzo zdesperowany tym że ciągle ginę. Weźmy pod uwagę inne gry np. w MOHAA prawie nikt nie używa bazooki, bardzo zaś preferowane jest używanie ręcznych granatów. Od tego ja też używam ręcznych a nie M203.

Old Post 30-06-2004 11:40
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

Problem nie polega na używaniu bądź nie . Dobra Bronia nie jest zła. Problem tkwi w mapach. Są zbyt małe co pozwala broni masowego rażenia np. M60 na takiej mapie jak Panick Attack razić bez umiaru. Co ciekawe z własnych i subiektywnych obserwacji wyciągam wniosek że np. M60 jest ( lub była, bo na MOST juz wieki nie grałem) tak popularna chyba na naszym własnym podwórku. Za tzw. granicą gunnerów aż tylu się nie spotyka.

Old Post 30-06-2004 11:41
herun[GAL]
Skilled (Knight)

Thumbs up Re: Re: Re: Re: Co w tym złego, że używasz M203:(

quote:

... CIACH ...

no to cya

Jestem Ci bardzo wdzieczny za ta liste!

Old Post 01-07-2004 11:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil herun[GAL] Znajdź więcej post'ów przez  herun[GAL] Dodaj herun[GAL] do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać herun[GAL] prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
RCM Projekt PL

Re: Re: Re: Re: Re: Co w tym złego, że używasz M203:(

quote:
Napisane oryginalnie przez herun[GAL]
Jestem Ci bardzo wdzieczny za ta liste!

n.p.

Old Post 01-07-2004 15:01
Jokos
Training (Enforcer)

Talking Re: Re: Re: Re: Co w tym złego, że używasz M203:(

quote:
IMAO = In My Arrogant Opinion = Moim Agoranckim (bezczelnym) zdaniem

i przy okazji inne:

AFAIK = As Far As I Know = z tego co wiem
B4N = Bye for Now = Narazie
BRB = Be Right Back = Zaraz wracam
BTW = By The Way = Przy okazji
CU = See you = Do zobaczenia
CUL = See you Later = Do zobaczenia potem
CUL8R = See you Later = Do zobaczenia potem
EOT = End Of Thread = Koniec wątku = Nie odpowiadaj na tą wiadomosć
IMHO = In My Humble Opinion = Moim skromnym zdaniem
IMNSHO = In My Not-So Humble Opinion = Moim nie takim skromnym zdaniem
IMO = In My Opinion = Moim zdaniem
LOL = Laughing Out Loud = Smieję się głosno
OTOH = On The Other Hand = Z drugiej strony...
ROTFL = Rolling On The Floor Laughing = Tarzam się po podłodze ze smiechem
ROTFLAHMS = Rolling On The Floor Laughing And Holding My Side = Tarzam się po podłodze ze smiechem i trzymam się za bok
RTFM = Read The F- Manual = Poczytaj p... instrukcje
TAFN = That's All For Now = To wszystko na razie

no to cya

zapomniales o:
LMAO-Louthing My Ass Out- tak sie smieje ze mi dupa odpada

a co do M203 to zgadzam sie wkuzrajace to jest Novalogic zrobli te gre i jest tam M203 czyli mzna tej broni uzywac i tyle jak ja uzywam jej na moscie i kogos z niej zabije to on wola ze umiem tylko z granatnika i jestem glupi

Old Post 02-07-2004 13:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jokos Znajdź więcej post'ów przez  Jokos Dodaj Jokos do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jokos prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
RCM Projekt PL

Re: Re: Re: Re: Re: Co w tym złego, że używasz M203:(

quote:
Napisane oryginalnie przez Jokos
zapomniales o:
LMAO-Louthing My Ass Out- tak sie smieje ze mi dupa odpada

a co do M203 to zgadzam sie wkuzrajace to jest Novalogic zrobli te gre i jest tam M203 czyli mzna tej broni uzywac i tyle jak ja uzywam jej na moscie i kogos z niej zabije to on wola ze umiem tylko z granatnika i jestem glupi

Wkurzające to jest to że gunner lata z M60 jak nakręcony i wogóle mu łapska nie odpadają a reszta jest spox.

Old Post 02-07-2004 18:42
*operator*delta
Guest

Ja gram sniperem, kiedy mamy bronić bazy, gunnerem podczas ataku, CQB podczas ataku po cichu, lub bombardowania granatami.

Old Post 28-08-2004 18:17
*operator*delta
Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co w tym złego, że używasz M203:(

quote:
Wkurzające to jest to że gunner lata z M60 jak nakręcony i wogóle mu łapska nie odpadają a reszta jest spox.

Ja nielubie M60, wole SAW

Old Post 28-08-2004 18:18
RCM Projekt PL

chyba tylko różnica słuchowa melomanem jesteś?

Old Post 28-08-2004 19:28
Radzioo(PL)
Guest

Bombardowanie granatami ?

Old Post 28-08-2004 20:20
*operator*delta
Guest

quote:
chyba tylko różnica słuchowa melomanem jesteś?

Różnica jest, SAW ma większą szybkostrzelność, ale mniejszy kaliber

Old Post 29-08-2004 00:19
*operator*delta
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Bombardowanie granatami ?

Reszta drużyny atakuje, a ja udzielam jej wsparcia granatami
Na wroga spada 6-kroplowy deszcz granatów

Old Post 29-08-2004 00:21
*BSP*Sigano
title

Oni są najstarszym polskim klanem w delte ale zabardzo co do bhd to oni są niebardzo granatnik jest to trzeba używac a jak sie komuś nie podoba to niech nie gra co za problem ja pykam czasami w df1 i df2 po necie i tam nikt nie używa granatników bo one są poprostu zroąbane oni morze z przyzwyczajenia bo granatkików dano nie widzieli a servery nova logic czy nova world to tam to by CKMami grali takie jakies śmieszne ludki

Old Post 29-08-2004 09:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *BSP*Sigano Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *BSP*Sigano Znajdź więcej post'ów przez  *BSP*Sigano Dodaj *BSP*Sigano do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *BSP*Sigano prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:08.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions