Re: Re: Re: Co w tym złego, że używasz M203:(
quote: Napisane oryginalnie przez dżery
Co to znaczy "ns"? Czasem ludzie piszą a ja gupi nie wiem o co chodzi. I jeszcze zapytam o IMAO i odmiany, tego też załapać nie mogę :/
ns=nice shot chyba a IMAO ,nie mam pojecia tez mnie to zastanawia a ciagle powtarza sie ten wyraz na zachodnich serwerach,moze ktos wie??...Co do uzywania róznych rodzajów broni to ja równiez nie mam nic przeciwko,ale gdy na serwerze znajduje sie 40 osób a 80% z nich uzywa snajperek to gry nie ma,niestety taka prawda,podobnie jest z granatnikami,niemniej kazdy w teamie powinien miec okreslona funkcje ,lecz nalezy dobierac profesje z rozsadkiem a nie dlatego bo w danej chwili masz ochote posnajpowac (gdy w tym czasie brakuje graczy na polu) .Pamietajcie ,ze ekipa z przewaga sniperów zazwyczaj jest spawnowana we wlasnej bazie ,gdyz zaden sniper nie ochroni wszystkich PSP i nie odciagnie przeciwnika z bazy(nawet gdyby mialo ich byc z 20,moga troche utrudnic ,ale nic wiecej).Granatniki wg.mnie to najlepszy sposób na laga jak to wczesniej Yogas napisal i zdecydowanie jestem za uzywaniem granatników podczas meczyków,niemniej wiem ze sa ekipy ,które nietego nie robia prawie wogóle(a dlaczego??dlatego ,ze ostrzeliwuja wroga z 200-300 metrów i nie maja takiej potrzeby ),sam wole w "tradycyjny" sposób zabic z cara bo co jak co ,ale nadem jest latwiej to zrobic a nie ma to jak trafic kolesia np: w baniak ...wtedy jest radocha ,niemniej zdaje sobie sprawe z tego,ze granatnik jest niezbedny.
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|