Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Zabawa/imprezy/koncerty
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
OGO
niema mnie

Zabawa/imprezy/koncerty

Właśnie słucham sobie Illusion płytę Bolilol Tour czyli zapis z koncertów. W jednym "utworze" 2ch gości zostało wywalonych z koncertu przez ochronę a Lipa powiedział :

Stop stop stop stop.
Yyyy wywalili 2ch naszych kolesi.
Jeżeli oni tu nie wejdą to my nie gramy koncertu porostu.
Pamiętajmy o tym że ta młodzież przyszła się tu bawić i sobie krzywdy nie zrobi.
Co się stało?
Yyy bardzo mi przykro koniec koncertu, na naszych koncertach nie ma przemocy, jeżeli szef klubu tego nie może skumać to dowidzenia.
...
To jest facet, proszę zobacz, facet który poprostu się chciał dobrze bawić na tym koncercie, facet który dostał w ryj na zewnątrz od panów gliniarzy i od panów ochroniaży, oto nam wszystkim, na tym nam wszystkim kur_wa zależy aby było ****_owo.

I tak sobie myślę, bo często jest na koncertach że ludzie są wypraszani czasem słusznie, czasem nie jak w przytoczonym przykładzie. Jaka jest granica dobrej zabawy? Jak się bawić na imprezach lub zabawach aby nie prowokować? Co robić z ludźmi, którzy nie przychodzą się bawić na koncert tylko go "rozwalić", czasem ochrona nie pomaga i co wtedy? Zostajemy sami. Podoba mi się jedna rzecz, byłem na wielu koncertach, tańczyło się ostre pogo =P Wiadomo czasem się człowiek przewróci i co i zawsze znajdował się ktoś kto mi pomógł wstać i bawiliśmy się dalej spokojnie. Dziw mnie bierze też jak na koncert przychodzi wiele "stojaczków" przychodzą, stoją z piwkiem, popatrza, i tyle, szczególnie dużo ich jest na koncertach darmowych. Tylko miejsce zabierają ludziom którzy chcą się bawić pogując chociażby. A jakie macie wspomnienia z koncertów? Oprócz wiadomego bulu wszystkich mięśni następnego dnia po ostrym pogo =]

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 30-09-2001 22:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

POGO RULA!!!
Jak bylismy na koncercie kiedys totaki koles sie co chwile wywalał i co chwile ktos pomagal my wstac. Potem nie chcial wstac to go przenosili pod sciane, a on zaraz wracal i znoow sie wywracal. Hyhy... polazlem na koncert w nowych glanach, a jak z niego wroocilem to nie wygladaly na nowe..

Old Post 30-09-2001 22:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

giB : tylko w ten sposob mozna dobrze ochrzcic glany
btw mnie przypomina sie motif jak skakalem po jakims zegarku, na szczescie nie moim

Old Post 30-09-2001 22:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

quote:
Napisane oryginalnie przez tramwaj
giB : tylko w ten sposob mozna dobrze ochrzcic glany
btw mnie przypomina sie motif jak skakalem po jakims zegarku, na szczescie nie moim

Tak, tylko ze mi sie blacha pogielai wygladalu jakos tak niezrecznie...

Old Post 30-09-2001 22:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

heh
koncerty rox
pamietam ja poszedlem z bratem.
Wzieli go na rece i zaczal plywac.
NIestety jak przerzucali go z brzuchu na plecy zrzucili go na podloge
spadl na nerke i przez tydzien nie mogl sie prawie ruszac
musialem go niesc do domu.
Never again!!!

Najlepsze jest to, ze nawet jak wypijesz o 4-5 piw za duzo
to wyskaczesz je i wracasz do domku trzezwy jak przed biba

Love concerts

Old Post 01-10-2001 08:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ya.
neony oslepiaja mnie

pamietam ze po powrocie z kultu kapiel mialem z glowy...
wyskakac sie mozna normalnie
podobala mi sie natomiast zachowanie kazika
przyniosl sobie krzeselko wyciagnal browar... i pojechal z ballada juz nie pamietam jaka... hardcore

Old Post 01-10-2001 15:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ya. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ya. Znajdź więcej post'ów przez  ya. Dodaj ya. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ya. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Re: Zabawa/imprezy/koncerty

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]OGO
Dziw mnie bierze też jak na koncert przychodzi wiele "stojaczków" przychodzą, stoją z piwkiem, popatrza, i tyle, szczególnie dużo ich jest na koncertach darmowych. Tylko miejsce zabierają ludziom którzy chcą się bawić pogując chociażby

Takie cos czesto mozna zaobserwowac na koncertach metalowych. Takich undergroundowych, gdzie graja nieznane kapele. Ludzie stoja sluchaja, tylko kilka osob poguje. A to metalowe pogo tez jest beznadziejne, bo wszyscy na chama sie naparzaja, etc. Na punkowym koncercie jak ktos sie przewroci, to sie zaraz wszyscy zatrzymuja, a na metalowych tak nie ma...

Old Post 01-10-2001 16:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

sweeper przeszadzsz.
W lodzi jest git, nawet wstac pomoga

Old Post 01-10-2001 18:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

np: Disturbed, Static X, Slipknot - Awake

pamietam ze na koncercie Apocalyptiki "plywacy" dwa razy zahaczyli glanem o moja glowe. potem jak wracalem do domu to ludzi dziwnie sie gapili a ja nie wiedzialem czemu... skumalem dopiero w domu, przed lustrem. pol twarzy mialem w blocie

Old Post 01-10-2001 21:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

Re: np: Disturbed, Static X, Slipknot - Awake

quote:
pamietam ze na koncercie Apocalyptiki "plywacy" dwa razy zahaczyli glanem o moja glowe. potem jak wracalem do domu to ludzi dziwnie sie gapili a ja nie wiedzialem czemu... skumalem dopiero w domu, przed lustrem. pol twarzy mialem w blocie

fajno masz

Old Post 01-10-2001 21:27
KACOREK
Rąbnienty uczeń

Talking Re: np: Disturbed, Static X, Slipknot - Awake

quote:
No to wypas

Old Post 03-10-2001 14:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KACOREK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KACOREK Znajdź więcej post'ów przez  KACOREK Dodaj KACOREK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KACOREK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

Re: np: Disturbed, Static X, Slipknot - Awake

quote:

Darmowa maseczka blotna - mile z pozytecznym, mniej pryszcz`oof na ryjecku

Old Post 03-10-2001 16:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZimZum
sweeper przeszadzsz.
W lodzi jest git, nawet wstac pomoga

W Warszawie zawsze ci pomogą wstac i raczej jest spokojnie. Ja sam lubie poskakac , jakos jeszcze nigdy nie trafilem na podloge, ale jednak czesto zdarzaja sie kontuzje kostki czy nadgarstka, ostatnio nawet dostalem z glana w glowe

Heh po koncercie Apokaliptyki mialem cale spodnie mokre, byla niesamowita turecka łaźnia i nierealny koncert, kolesie wymiatali na strunach i gadali tylko po fińsku

A dla mnie najlepszy koncert na ktorym bylem to : Vader, Decapitated i Trauma rok temu w Proximie w Warszawie
Byl ktos ?

Old Post 03-10-2001 18:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez Gazor

Heh po koncercie Apokaliptyki mialem cale spodnie mokre, byla niesamowita turecka łaźnia i nierealny koncert, kolesie wymiatali na strunach i gadali tylko po fińsku

ee to w Kraku gadali tez po angielsku
ja bylem caly mokry, spodnie to male piwo... fajnie sie wracalo na mrozie do domu

Old Post 03-10-2001 21:09
SweepeR
sweter

Najlepszym koncertem na jakim bylem to byl Sedes we wroclawskim Rockerze. Po prostu zarabioza!

Z tym miejscem jest zwiazana pewna anegdota. Klub znajduje sie w piwnicach zakladu dla gluchoniemych. Zaraz po wyjsciu z klubu jest przejscie dla pieszych a przy nim znak "Uwaga glusi" Heh, doskonale sie to ma do sytuacji, kiedy wychodzi sie o tej polnocy z koncertu, w sumie nic sie nie slyszy, kark ********** jak szalony i tylko taki jeden dlugi przerazliwie glosny pisk w uszach...

Old Post 04-10-2001 17:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:46.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions