Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Call of Duty > Punk Buster
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Helldraco
Guest

Punk Buster

Mam wersje 1.4 i na niektórych serwerach mnie kickuje PB z powodu starej wersji nie gry tylko własnie PB. Gdzie moge ściągnąć aktualke do PunkBustera???

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 05-12-2004 11:30
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

http://www.evenbalance.com/index.php

na googlach juz nie idzie poszukac?

Old Post 05-12-2004 13:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
biskup78
shapshapnahoowapnana

First Person Perspective

A ja myslalem, ze forum jest po to zeby pomagac ludziom, ktorzy maja problem, nie kazdy jest tak doswiadczony i obeznany jak zaloga FPP, ale mylic sie jest rzecza ludzka

Old Post 05-12-2004 18:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil biskup78 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do biskup78 Znajdź więcej post'ów przez  biskup78 Dodaj biskup78 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać biskup78 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

ale ogolnie sa jakies zasady w zyciu przyjete ze najpierw samemu sie szuka a potem dopiero pyta ... zadaj jakiekolwiek normalne pytanie np. gdzie moge znalesc to i to? np na #pomoc na ircnecie... ban gotowy. poprostu teraz wyrasta pokolenie ludzi ktorzy wszystko od razu chca miec na gwalt zrobione i niczego sami nie moga znalesc... ;/

Old Post 05-12-2004 19:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
biskup78
shapshapnahoowapnana

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
poprostu teraz wyrasta pokolenie ludzi ktorzy wszystko od razu chca miec na gwalt zrobione i niczego sami nie moga znalesc... ;/

sensowna odp postaram sie o tym nie zapominac

Old Post 05-12-2004 20:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil biskup78 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do biskup78 Znajdź więcej post'ów przez  biskup78 Dodaj biskup78 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać biskup78 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Gajos.pl
Combat (Death Knight)

Biskup nie grałeś czasem ze mną na mapie beach w sobote? Bo grałem z gościem o nicku bishop PL czy jakoś tak. Pytał się czy filmach też grywamale miałem kłopot z klawiaturą i nie odpowiedziałem.

A co do ludzi nie szukających samodzielnie odpowiedzi to jest plaga i wyrastaz nich banda baranów która bez czyjejś pomocy palcem nie potrafi ruszyć.

Old Post 06-12-2004 07:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Gajos.pl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Gajos.pl Znajdź więcej post'ów przez  Gajos.pl Dodaj Gajos.pl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Gajos.pl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Helldraco
Guest

no cóż leniuszek ze mnie ale lekka przesada z tym baranem.
pS. dzięki za linka

Old Post 06-12-2004 10:06
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Gajos.pl
Combat (Death Knight)

Ja cię za barana nie uważam tylko ludzi którzy permanentnie zamiast poszukać rozwiązania walą posta na forum bo takie zachowanie powoduje zanik kreatywności

Old Post 06-12-2004 14:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Gajos.pl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Gajos.pl Znajdź więcej post'ów przez  Gajos.pl Dodaj Gajos.pl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Gajos.pl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
biskup78
shapshapnahoowapnana

Gajos.pl to z pewnoscia nie bylem ja, ale zawsze mozemy sie dogadac i pograc no ale Janka Kosa zagrales rewelacyjnie

Old Post 06-12-2004 19:17
Gajos.pl
Combat (Death Knight)

biskup 78- chętnie z tobą popykam w necie, to jest moje gg 5313063 (praca) bo domowego nie pamiętam lub pisz na [email protected]. Tyle że na granie mam czas tylko w weekendy. Wiesz jak to jest praca , studia , dziewczyna

Old Post 07-12-2004 09:42
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:37.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions