Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Wcielo mi savy
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
kuba1989
Guest

Angry Wcielo mi savy

Gralem chyba z 6 godzin potem wylaczylem kompa, teraz go zalaczylem, chcialem zagrac w kolejna misje a tu zonk! Na liscie widze tylko 3 pierwsze misje jakie byly do przejscia zaraz po zainstalowaniu giery. Co jest? Tyle grania a tu nagle takie cos ? Savy mam na dysku, sprawdzalem a wiec łat de fak?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 19-12-2004 22:11
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Prawdopodobnie grasz w spolszczoną wersję. Jeśli tak to musisz zainstalować patcha.

Old Post 19-12-2004 22:43
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kuba1989
Guest

tak, mam polska wersje. Zainstalowalem tego patcha co ma 11 MB ale teraz jakims dziwnym trafem jak wkladam plytke nadal pisze "No disc inserted" lol, cracka potrzebny <rotfl>

Old Post 20-12-2004 16:05
Radzioo(PL)
Guest

Patch poprawiający problemy z zapisem dla ścisłości ma "tylko" 111 MB

Old Post 20-12-2004 16:14
MacieX >> -ABU-
Guest

nie lepiej se w multi pograć ?? przynajmniej savy ci nie zniknią

Old Post 20-12-2004 16:25
kuba1989
Guest

łosz ty, 111 MB to 1/8 calej gry hehe :-) ale chyba dzwiekow PL nie ma ?

Old Post 20-12-2004 18:25
Jaro(PL)
Goldmember

Thumbs up

quote:
Napisane oryginalnie przez kuba1989
(...)ale chyba dzwiekow PL nie ma ?

paszczowych szczególnie, ale jeśli tęsknisz za dźwiękami PL polecam grę w klanie na TS, tam dopiero są dźwięki PL
(esmeraldy czasami też)

Old Post 20-12-2004 19:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kuba1989
Guest

k u f a , zainstalowalem ten drugi patch (111 MB) (a wlasciwie probowalem) i wyskoczyl blad: bla bla, zainstaluj najpierw gre, ze nie znaleziono delty force black hawk down. O co chodzi? wrzucilem to nawet do glownego katalogu z gra i odpalilem :p i to samo

Old Post 20-12-2004 21:44
M1 Abrams Tank
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez kuba1989
k u f a , zainstalowalem ten drugi patch (111 MB) (a wlasciwie probowalem) i wyskoczyl blad: bla bla, zainstaluj najpierw gre, ze nie znaleziono delty force black hawk down. O co chodzi? wrzucilem to nawet do glownego katalogu z gra i odpalilem :p i to samo
Cholera, a mnie działa bez zarzutu...

Old Post 22-12-2004 00:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil M1 Abrams Tank Kliknij tutaj by wysłać e-maila do M1 Abrams Tank Znajdź więcej post'ów przez  M1 Abrams Tank Dodaj M1 Abrams Tank do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać M1 Abrams Tank prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez M1 Abrams Tank
Cholera, a mnie działa bez zarzutu...

Bo masz pewnie oryginał.

Old Post 22-12-2004 07:54
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Bo masz pewnie oryginał.

to akurat bez znaczenia jak grałem na kopii zapasowej to wszystko było w porządeczku

Old Post 22-12-2004 17:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
M1 Abrams Tank
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Bo masz pewnie oryginał.
To nie wina tego. Ja mam z timsoftu i mam tak:
Najpierw instaluję BHD ANG. Potem dogrywam płytkę PL.
P.S: Czemu nie chce mi się włączyć instalka???? Pokazuje się "The installation of Delta Force Black Hawk Down is preparing the InstallShield(r) which will guide you through the rest of setup process." A jak dojdzie do setki, to się wyłacza. Żadnych errorów, nic ((

Old Post 23-12-2004 17:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil M1 Abrams Tank Kliknij tutaj by wysłać e-maila do M1 Abrams Tank Znajdź więcej post'ów przez  M1 Abrams Tank Dodaj M1 Abrams Tank do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać M1 Abrams Tank prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:24.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions