Re: Re: Re: Test PROVECTOR'a
quote: Napisane oryginalnie przez Kris o poranq
Jutro (Sobota) o godzinie 19.00 podłączam maszyne nalezy dac mi jakieś 10 min poślizgu i powinien serwer stać jeden kole drugiego. I zapraszam do testowania. Nazwy bedą Provector 1 i Provector 2. Nie powiem, którym jest który sami powiecie na który gra się lepiej Jak macie zyczenia co do map to dajcie cyne
Nie uważam tego za dobry pomysł. Dlaczego? Bo nie ma nas, aż tak dużo, żeby przemielić dwa serwery równocześnie. Po drugie, jeśli chodzi o Provector, to gramy na nim dzień w dzień i mamy pojęcie jak chodzi. Niestety, powyżej 16 osób zaczynaja sie cuda(i czasami przy mniejszej ilości graczy).
Ja mam nadziaje, że mimo wszystko stanie jeden serwer i to na Twojej maszynie Kris, a my wszyscy(zobaczymy ile osób będzie ), będziemy widzieć co sie dzieje. Licze na to, że na Provectorze zagra dziś 40 osób. Nie zamiarzam Cię okłamywać, a tym bardziej siebie i jeśli będzie lipa, pierwszy sie o tym dowiesz ja mimo wszystko mam nadzieje, że to sprawa maszyny, bo to jescze można zmienić, ale jeśli powodem "cudów" będzie łącze...to niestety ciemno to widzę
Pozdrawiam
ps. mapy polecam;
- AAS Kecoa Crossraods
- AAS Kubong Island Bridge
- AAS Kutu Arms Market
- AAS Cold Water Gap
- AAS Karo Highlands