nie moge zaladowac gry po jej opuszczeniu i ponownym uruchomieniu. Nie dzialaja autosave ani moje zapisy pojawia się komunikat: Error G_LoadGame: the bsp file has changed since the game was saved. Grę instalowalem już parokrotnie i nic ciągle to samo. Nie jest to wina plyt na innych kompach chodzi
no właśnie, ale czy to może być spowodowane tym, że moj system zapisuje pliki z rozszerzeniem svg w internet explorer, a jak widzialem u innych te same pliki nie sa podporządkowane do rzadnego programu
Zarejestrowany: Jan 2005 Lokalizacja: Jeszcze mnie okradniecie i co. :D hahaha lol
ja mialem taki blad jak zainstalowalem spolszczenie do cod'a to ten save na ang wersji tak niewczytywal sie
a pewnie z patchami tez tak jest jak tu Kolega Shooler pisze
Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik. Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik. Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik. Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów. Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.