Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Call of Duty > Singleplayer > mam problem z save'ami
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
jedrej
Guest

mam problem z save'ami

nie moge zaladowac gry po jej opuszczeniu i ponownym uruchomieniu. Nie dzialaja autosave ani moje zapisy pojawia się komunikat: Error G_LoadGame: the bsp file has changed since the game was saved. Grę instalowalem już parokrotnie i nic ciągle to samo. Nie jest to wina plyt na innych kompach chodzi

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 10-01-2005 17:57
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-=ES=-Jasiek
Training (Enforcer)

Najlepiej na nowo zainstaluj gre!!!

Old Post 10-01-2005 19:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -=ES=-Jasiek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -=ES=-Jasiek Znajdź więcej post'ów przez  -=ES=-Jasiek Dodaj -=ES=-Jasiek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -=ES=-Jasiek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LoLo
RifleMan (Donkey)

quote:
Napisane oryginalnie przez -=ES=-Jasiek
Najlepiej na nowo zainstaluj gre!!!

naprawde jesteś ślepy czy robisz se jaja?
pisze.....gre intalowalem parokrotnie...omg co za ludz

Old Post 12-01-2005 17:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LoLo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LoLo Znajdź więcej post'ów przez  LoLo Dodaj LoLo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LoLo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

"the bsp file has changed since the game was saved"

To zaczy, ze save jest zrobiony na innej wersji mapy. Nie wiem czym to jest spowodowane (byc moze patch'e cos zmieniaja w niektorych mapach).

Old Post 12-01-2005 19:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
jedrej
Guest

no właśnie, ale czy to może być spowodowane tym, że moj system zapisuje pliki z rozszerzeniem svg w internet explorer, a jak widzialem u innych te same pliki nie sa podporządkowane do rzadnego programu

Old Post 13-01-2005 17:02
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LoLo
RifleMan (Donkey)

ja mialem taki blad jak zainstalowalem spolszczenie do cod'a to ten save na ang wersji tak niewczytywal sie
a pewnie z patchami tez tak jest jak tu Kolega Shooler pisze

Old Post 13-01-2005 17:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LoLo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LoLo Znajdź więcej post'ów przez  LoLo Dodaj LoLo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LoLo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 16:34.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions