Z tego co wiem to ten plik sporo zajmuje to po pierwsze. A po drugie jak sama nazwa wskazuje jest to plik od wersji angielskiej wiec skad ktos kto ma wersje polska mialby miec ten plik?
Kurcze, wiem ze ktorys plik ma polskie dodatki a gdy firma LEM spolszczala gre mysle ze porpawiali wlasnie ten plik, a zajmuje on nieiwiele. On ma koncowke 01 anie 00
Przypuszczam ze chodzi Ci o plik localized_polish_pakuo01.pk3. W polskich wersjach zamiast english jest polish ale i tak nie sadze zeby podmiana tego jednego pliku gwarantowala spolszczenie. To by bylo zbyt proste:> Ale probujcie moze sie uda Ja niestety nie posiadam tego pliku wiec nie moge Ci pomoc:/
Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik. Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik. Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik. Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów. Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.