Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Call of Duty > Multiplayer > Problem z "167 sound file(s) are missing or in a bad format"
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
fabianp
Guest

Angry Problem z "167 sound file(s) are missing or in a bad format"

Problem z "167 sound file(s) are missing or in a bad format". Czy ktos moze mi powiedziec w czym jest problem. Pokazuje mi sie taki komunikat w połowie wgrywania planszy w COD UO. Oczywi�cie odinstalowałem ją i ponownie ją zaistalowanel i NIC. Dodam, ze pierwsza czę�ć jest w wersji angielskiej, a CoD UO jest w wersji polskiej. Czekam na odpowiedz.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 09-04-2005 14:32
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LoLo
RifleMan (Donkey)

Cool z tego co mi wiadomo....

z tego co mi wiadomo to COD [ANGIELSKIE] musi miec zeby dzialało CODUO [ANGIELSKIE] sam kiedys zamowilem ale w ostatniej chwili zrezygnowalem......więc jesli chcesz pograc w coduo to kup sobie angielska wersje....albo poczekaj na COD2....

Old Post 23-04-2005 16:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LoLo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LoLo Znajdź więcej post'ów przez  LoLo Dodaj LoLo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LoLo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
majan
#ZTP|majAN*VcL

jesli chodzi o wersje jezykowe gry to nie ma wiekszej roznicy, wazne zeby byly oryginalne mozliwe ze wchodzac kiedys na jakis zagraniczny serwer pobrales jakis glupi plik, przez ktorego mozesz grac tylko na ich serwie (tez tak mialem), najlepszym sposobem jest wykasowac <b>obie</b> wersje, a nastepnie usunac caly katalog od call of duty (zostana tam tylko rzeczy od patcha typu pb), a pozniej wgrac od nowa

Old Post 02-05-2005 23:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil majan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do majan Znajdź więcej post'ów przez  majan Dodaj majan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać majan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:10.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions