Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > happy birthday oxygen!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
deathcrush
łobuz

happy birthday oxygen!

Dzisiaj Urodziny obchodzą: oxygen (19), krzyqus (16), [DUNE]Ziggie (22), gr33n (22), LaGranda [Qnet] (24)

wszystkiego najlepszego, ze szczegolnym wskazaniem na fajnego oxygena
oto lista zyczen, prosze dopiywac swoje:

z powyzszymi prosze nie przesadzac

natomiast tego ile wlezie

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 08-10-2001 01:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

Thumbs up

ojej dziekuje tramwajku....jestem wzruszony...thx

Old Post 08-10-2001 05:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

wiem tylko kto to oxygen ale zyce wszystkim duzo lodek i wyborow co tydzien

hmm... why sie nie chce wyswietlic???

no nic... http://www.alienlab.cad.pl/board/wyborowa.gif

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 08-10-2001 07:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA LAGRANDY I OXIEGO
P.S. Prześlijcie demka z imprezek

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Edytowane przez killertowa dnia 08-10-2001 o godz. 10:38

Old Post 08-10-2001 08:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

ja powiem krotko, oxy wszystkiego najlepszego

Old Post 08-10-2001 08:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Vodeczka jest to i zagryche trza skołować :

Niech ktoś jeszcze skoczy po śledzika i popite =]

oxy - nalepszaściejszego majster. Czym sie brahu mocno i aby takich jak najwięcej było okazji do picia =]]

Edytowane przez OGO dnia 08-10-2001 o godz. 17:04

Old Post 08-10-2001 08:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

jako clanleader tC skladam mojemu kumplowi najserdeczniejsze zyczenia dobrego aima , genialnego skilla , niskiego pinga i swietnego transferu, do wodki i ogoreczkow dolaczam wierszyk :

To był strzał w dziesiatkę
tworzymy team na piątkę,
Obyśmy o tym pamiętali
i dalej namiętnie fragowali !

Old Post 08-10-2001 16:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

Chociarz Was nie znam, rownierz sie podpisuje pod zyczeniami (a ja taki, zapomniany 2,10, ;(

Old Post 08-10-2001 18:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Talking

OXY-SAN - jako kolezanka z klanu zycze Ci wszystkiego NAJ NAJ NAJ, zeby Ci sie wszystko w zyciu ukladalo, by spelnily Ci sie wszystkie najskrytsze marzenia, bys kiedys jak bedziesz stary mogl powiedziec " dobrze przezylem swoje zycie..jestem z siebie dumny"

A teraz masz <cmok> a prawy policzek <cmok> w lewy .. i <kick> obiecanego kopniaka w tylek

Old Post 08-10-2001 18:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
OXY-SAN - jako kolezanka z klanu zycze Ci wszystkiego NAJ NAJ NAJ, zeby Ci sie wszystko w zyciu ukladalo, by spelnily Ci sie wszystkie najskrytsze marzenia, bys kiedys jak bedziesz stary mogl powiedziec " dobrze przezylem swoje zycie..jestem z siebie dumny"

A teraz masz <cmok> a prawy policzek <cmok> w lewy .. i <kick> obiecanego kopniaka w tylek

Saari, Ty tez siedzisz na czacie interii ?

Old Post 08-10-2001 18:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

happy birthdady oxy

Old Post 08-10-2001 19:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yazoo
Master (Spawn)

fsystiego nai nai nai!

Old Post 08-10-2001 19:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yazoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yazoo Znajdź więcej post'ów przez  Yazoo Dodaj Yazoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Yazoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Smile

Dopiero teraz ale wczesniej sie na board nie moglem dopchac (ale chyba Saari juz przekazala )

No wiec duzo wszystkiego czego tylko sobie zazyczysz

Old Post 08-10-2001 19:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

Ja też będę się streszczał. Wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia, pomyślności etc. I czego tam jeszcze sobie życzycie... Dużo

Old Post 08-10-2001 19:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Yo masta!
Nie zaluj se ciasta!
Idz se kup Piasta!
I podbij pol miasta!

W tym dniu wspanialym
Nie daj sie byc malym
Wyskocz na ulice
I ukaz swe lice!

Wszystkiego najlepszego oxy!

Old Post 08-10-2001 20:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Wania

Nope Nigdy w zyciu i raczej nie bede

Old Post 08-10-2001 20:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

dziekuje wam wszystkim...nie wiedzialem ze mam tylu przyjaciol na boardzie

szczegolnie pragne jednak podziekowac Saari ktora osobiscie zadzwonila do mnie skladajac mi zyczenia od siebie jak rowniez od Shoolera

dziekuje najserdeczniej Wam wszystkim....kocham ten board

Old Post 08-10-2001 22:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[h4n3k]
Warrior (Scrag)

Sorka Oxy, ze tak pozno, ale powiem szczerze, ze pierwszy raz zagladam na board - o niczym konkretnym... A tu taka niespodzianka... WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!

e-mail --> [email protected]
--------------- gadu-gadu: 1230396 -----------

Old Post 08-10-2001 22:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [h4n3k] Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [h4n3k] Znajdź więcej post'ów przez  [h4n3k] Dodaj [h4n3k] do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [h4n3k] prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

farcik...zdazyles minytke przed koncem moich urodzin

Old Post 09-10-2001 06:07
gazi
podróżnik

oxy no wiesz, w dniu urodzin o 23:13 juz na boardzie? czyzby imprezka sie skrocila a moze dopiero bedzie
Ja po moich urodzinach nie bylem na boardzie z 2 dni

Old Post 09-10-2001 10:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Cool

O siak!!!

Dopiero dzis zajzalem!!!

OXY!! Najlepszego nie w dniu urodzin. Zycze CI bys choc raz ze mna w Q3 przegral...

Innym panom również skladam zyczonka!!!

Old Post 09-10-2001 11:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

ja dalej proponuje zorbic spotkanie krakowskiej ekipy borda w jakiejs knajpce, oxygen, Saari, Wania co wy na to? i kto tam jeszcze z Kraka stuka

Old Post 10-10-2001 22:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:
Napisane oryginalnie przez tramwaj
ja dalej proponuje zorbic spotkanie krakowskiej ekipy borda w jakiejs knajpce, oxygen, Saari, Wania co wy na to? i kto tam jeszcze z Kraka stuka

skolujcie ekipe i jezdzcie do centrum Polski

Old Post 11-10-2001 10:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZimZum
skolujcie ekipe i jezdzcie do centrum Polski

alez nie ma sprawy. jak nas przenocujesz tomoge jechac chocby w ten weekend

quote:
napisane przez [FPP]Wania :

mielismy kiedys taka akcje z ZimZum'em. www.polchat.pl, pokoj towarzyski. wlaze tam, mialem z qmplem pogadac, za chwile patrze, a tu:
DeathoZum wszedl do pokoju... zaczelo mnie skrecac, a tutaj:
DeathoZum : <banan> + <dziura> ! ( )

chwile pozniej zauwazyl MNIE

potem przez pol godziny tlumaczylismy sobie na icq 'ale ja tam bylem przypadkowo, pierwszy raz!'

Old Post 11-10-2001 18:30
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:
Napisane oryginalnie przez tramwaj

potem przez pol godziny tlumaczylismy sobie na icq 'ale ja tam bylem przypadkowo, pierwszy raz!'

bo ja tam bylem pierwszy raz, ale przyznam sie, ze siedze na jednym polchatowym chacie
chat.never.com.pl

a co przenocowania- ehm, chyba starsi na to nie pojda
co najwyzej moge sie postarac znalezc cos taniego.
Zreszta nei tylko ja jestem z Lodzi z board'a.
Jeszcze sA:
Kacorek
Yazoo
C3rde

Old Post 11-10-2001 18:34
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:17.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions