Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Call of Duty > Pirat, ale jak się podłaczyć?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
nowy_gracz_mp
Guest

Question Pirat, ale jak się podłaczyć?

Witam wszystkich!
Jak na pirackim Call of Duty podłaczyć się do jakiegoś serweru, ażeby pograć w multiplayer'ze?
Wiem, że jest taka możliwość bo jakiś czas temu czytałem na jakimś bodajże forum tejże gry, ale nie mogę znaleść tego ponownie, ażeby spytać się kolesia jak i co dokładnie mam zrobić, dlatego zwracam się z ogromną prośbą do Was!
Moglibyście mi pomóć?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 26-05-2005 13:25
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sgt. Chaos
Training (Enforcer)

jestes pewien, ze da sie grac na normalnych serverach za pomoca pirackiej wersji?? moi kumple tez maja piraty, ale oni graja na specjalnych serverach, zkrakowanych. Ale skoro da sie grac piracka wersja na orginalnych serverach, jak powiadasz, to poszukam. W ciagu kilku dniu powinienem napisac odpowiedz. (zajety lekcjami jestesm bez przerwy)

POZDRAWIAM

Old Post 29-05-2005 18:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sgt. Chaos Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Sgt. Chaos Znajdź więcej post'ów przez  Sgt. Chaos Dodaj Sgt. Chaos do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sgt. Chaos prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Stafu
Training (Enforcer)

witam z tego co ja wiem i z wlasnych doswiadczen to na piratach nie mozna grac w sieci no chyba ze masz CD KEY z orginalnej plytki ale to tez nieraz nie mozna wejsc na serwer ale watpie czy mozna grac na piracie nie slyszalem o tym przynajmniej ja pozdrawiam

Old Post 05-06-2005 21:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Stafu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Stafu Znajdź więcej post'ów przez  Stafu Dodaj Stafu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Stafu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cano
Training (Enforcer)

Wnioskuję za zamknięciem tego i wszystkich tego typu tematów. Na wszystkie jest tylko jedna odpowiedź: Kup oryginalną grę i nie zawracaj głowy innym.

Old Post 19-09-2005 19:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cano Znajdź więcej post'ów przez  Cano Dodaj Cano do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cano prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
hojrak
Training (Enforcer)

!!PIRATOM MÓWIMY STOP!!

---===STOP PIRATOM KOMPUTEROWYM===---

Old Post 25-09-2005 08:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil hojrak Kliknij tutaj by wysłać e-maila do hojrak Znajdź więcej post'ów przez  hojrak Dodaj hojrak do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać hojrak prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kimon
Guest

Hojrak nie wierze że nie masz na komputerze ani jednej nielegalnej mp3 albo może masz oryginalnego windowsa i wydałes na zakup jego kilkaset złotych... każdy ma na swoim komputerze coś pirackiego i każdy wtedy jest piratem ... więc prosze innych nie wyzywac...

Old Post 27-09-2005 20:01
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wareczka
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Cano
Wnioskuję za zamknięciem tego i wszystkich tego typu tematów. Na wszystkie jest tylko jedna odpowiedź: Kup oryginalną grę i nie zawracaj głowy innym.

Zgadzam sie.

Old Post 28-09-2005 21:13
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 10:24.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions