quote: Napisane oryginalnie przez weirdo
...tylko fallouta 3 ani widu ani slychu
Podobno zrezygnowali? ale chyba to tylko plotka. Anyway mial byc jakies 2-3 lata temu.
BTW, widze nikt nie wymienia starszych gierek, a mam je w oryginalach na puleczce, bo miazdza pyte [taki zwyczaj ze jak gierka miazdzy pyte to kupuje oryginal]
QW - no wiadomo, 8 lat juz ma, wonzi niemilosiernie
Heroes 1/2/3 - nie wiem gdzie mam czworke, rowniez wiadomo ze miazga, juz nie mowiac o hotseatach. Przy 4 graczach wciaz mielismy nadzieje ze skonczymy do rana zaczynajac o 17, a tu **** :>
Dungeon Keeper 1/2/ - Zdecydowanie moja ulubiona strategia single player, nowatorska i kozacka :> :*
Freespace 2 - najlepszy symulator kosmiczny ze wzgledu na fabule. Po prostu za kazdym razem ma sie ochote przejsc od nowa, powalczyc inaczej etc.
Quake 2 - bardzo fajnie sie gra w sp, muzyka jest genialna, dodatki tez calkiem own, mp imho slabiej, ale nic nie mowie bomnie zaraz zlinczuja :J
Quake 3 - w chwili kiedy zostal wydany wyprzedzal konkurencje i w ogole wszystko o dobre kilka lat. Made by mistrzowie po prostu :J
Betrayal at Krondor + Return to Krondor - moje ulubione rpgi. Pierwszy z 93 roku z dosowa grafika 3d, pierwsza gra, w ktora gralem wiecej niz 24h non stop :J. Seria srednich sequeli, no i RTK po prostu super :> Przeszedlem tyle razy co
Fallout 1/2 - pure ownage.
Postal - zalozenia + klimat :J
Starcraft - lezka :*
GTA 1/2 - multiplayer! sp nigdy mnie za nadto nie wciagnal. MP to jest dopiero...
X beyond the frontier - polecam kazdemu, kto lubi polaczenie rtsa, sima i strzelanki kosmicznej
Diablo 1/2 - druga gra, w ktora gralem wiecej niz 24h na raz :>
No a ostatnio dziamgam w ADOM. Lubcie to, mam juz 50 lvl :J