Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Gierki, te lepsze
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (5): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
d4
* d r u n k *

Lightbulb Gierki, te lepsze

Skoro tak się filmy, muzykę ładnie wymienia, to można by i gierki, które zwróciły na siebie uwagę i w które tnie się nocami.

Ja ostatnio naginam w:

The Suffering i powiem, że ciary po plerach przechodzą, wciąga jak kosiarka trawę. Coprawda sam począteczek dopiero, ale giercyś mnie urzekła, tymi z deczka posranymi klimatami. Idę młucić dalej.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 06-07-2004 22:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Swat 3 - stara gra, ale dopiero teraz miałem okazję w nią dłużej pograć. A konkretnie to przejść Bardzo fajna gierka. Jest sie dowodcą druzyny swat i należy odbić zakładników, rozbroić bombe itp. w różnych miejscach. Jakby co jest to FPP. Fajne jest to, że można wydawać rozkazy pozostałym członkom drużyny co mają robić itp. Nie nudzi się szybko :>

Old Post 06-07-2004 23:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Koras
jestem zajebisty

Ground Control 2 : urzeka grafiką i mnogością możliwych do zastosowania taktyk, jest w co grac.
Freedom Fighters : mistrzowska gra, dosyc stara ale odkurzylem ostatnio i zajebiscie wciagnela
Final Fantasy 9 : znow odkurzenie starocia ale najlepszy final ze wszystkich

-edit-

odnosnie tego co napisal insmac : GC2 rzeczywiscie miecie graficznie ale z tego co wiem od pixel shadera 1.4 w gore, no i chodzi zajebiscie plynnie jak na taka grafike, az nie moglem uwierzyc

Edytowane przez [SPECNAZ]Koras dnia 07-07-2004 o godz. 00:11

Old Post 06-07-2004 23:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Koras Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Koras Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Koras Dodaj [SPECNAZ]Koras do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Koras prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
insmac*1337
lump

Ground Control II - absolutny killer w swojej klasie, jedynka byla swietna, sequel jeszcze lepszy. Kickass jesli chodzi o wykorzystywanie terenu, pogody, taktyk do walki. Grafika oczywiscie swietna (woda!). Polecam.

Old Post 07-07-2004 00:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil insmac*1337 Znajdź więcej post'ów przez  insmac*1337 Dodaj insmac*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać insmac*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez insmac*1337
Ground Control II - absolutny killer w swojej klasie, jedynka byla swietna, sequel jeszcze lepszy. Kickass jesli chodzi o wykorzystywanie terenu, pogody, taktyk do walki. Grafika oczywiscie swietna (woda!). Polecam.

Nie no, mnie narazie ta gra mi sie strasznie szybko znudzila Zwykly jak narazie schematyczny rts ... ale narazie zrobilem tylko tutorial
Ja czekam na Soldiers: Heroes of World War II (demko mi sie podobalo) oraz na Codename Panzers . Obie osadzone w II wojnie swiatowej

Painkiller: multiplayer beznadziejny, przy singlu da sie wysiedziec 30 minut dziennie Ale warta tych 20 zeta Najlepsze w tej grze to walka z bosami

Wolfenstein: Enemy Territory: poprostu wyczes zabawa za free

Far Cry: grafika, grafika, grafika i jeszcze raz grafika......
Jak juz przestaniemy podziwiac grafe zauwazymy ze oferuje calkiem sporo miodu. Niestety nie wiem ja sie sprawuje w MP (fuck) ale w SP wciaga... Sa momenty w tej grze o klimacie zblizonym do D3 (laboratoria, napierniczajace do Ciebie potwory w korytarzach). Ogolnie warto zagrac bo gierka sporo oferuje i nawet jest pewna swoboda w poruszaniu sie (choc wyspy nie da sie oplynac ale to szczegol). Oczywiscie ma tez swoje wymagania sprzetowe....

Prince of Persia: The Sands of Time : Stary ksiaze w pieknej grafice 3D. Gierka nie jest dziecinna jak sie na poczatku wydaje. Grafa i fizyka robi wrazenie (kapiaca woda ze spodni po wyjsciu z wody). Jak ktos gral w dwie pierwsze czesci a zwlaszcza w czesc pierwsza (klasyk) to na nowym Prince sie nie rozczaruje
Acha trzeba miec grafe z z minimum ps 1.0 czyli minimum r8500/9100 lub gf3 Na np: gf4mx gierka nie bedzie dzialac. To chyba pierwszy przypadek wymagania ps

Old Post 07-07-2004 08:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
trl
Master (Spawn)

Fallout - niesamowita fabula i klimat postnuklearnego swiata sprawiają, że nie chce się odchodzić od komputera.

Old Post 07-07-2004 08:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil trl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do trl Znajdź więcej post'ów przez  trl Dodaj trl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać trl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

quote:
Napisane oryginalnie przez trl
Fallout - niesamowita fabula i klimat postnuklearnego swiata sprawiają, że nie chce się odchodzić od komputera.

...tylko fallouta 3 ani widu ani slychu

you accept (reject, respect);

Old Post 07-07-2004 08:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
driada
Veteran (Ogre)

eee, tam, chłopoki. nie ma jak heroes3

Old Post 07-07-2004 10:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil driada Kliknij tutaj by wysłać e-maila do driada Znajdź więcej post'ów przez  driada Dodaj driada do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać driada prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

Ja jakis tydzien temu przeszedlem Manhunt. Gierka na poczatku troche prymitywna: lazisz i walisz bejzbolem wszystko co sie rusza. Potem robimy to samo tylko jest ciekawiej, robi sie klimacik. I od pewnej sceny (14 chyba) do samego konca jest juz otwarta walka. Generalnie gra fajna, ale trzeba wytrzymac do 8-9 sceny.

Poza tym jak nic nie sciagam to pocinam w Battlefield 1942 i w Battlefield Vietnam.

Old Post 07-07-2004 11:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Gazdzik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Gazdzik Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Gazdzik Dodaj [FPP]Gazdzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Gazdzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

quote:
Napisane oryginalnie przez driada
eee, tam, chłopoki. nie ma jak heroes3 :P:P

Nie pitol mi tu, tylko w Mafie pograj sobie, a potem postrasz się The Suffering :P

Old Post 07-07-2004 11:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

IcyTowers - wciaga jak chodzenie po bagnach, w grze chodzi o skakanie po platformach, tak by nie spaść

Carmagedon - klasyka, dla osób lubiących jeżdzić samochodem zgodnie z przepisami

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 07-07-2004 12:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez driada
eee, tam, chłopoki. nie ma jak heroes2

Chyba to miałaś na myśli

Ile godzin przy tym spędziłem to nie zlicze...

Old Post 07-07-2004 12:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

Half-Life + Opposing Force + Blue Shift jedna z najlepszych strzelanek w historii
Dungeon Master obowiazkowy dungeonik dla kazdego smakosza rpg

Old Post 07-07-2004 12:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame

quote:
Napisane oryginalnie przez weirdo
...tylko fallouta 3 ani widu ani slychu

Podobno zrezygnowali? ale chyba to tylko plotka. Anyway mial byc jakies 2-3 lata temu.

BTW, widze nikt nie wymienia starszych gierek, a mam je w oryginalach na puleczce, bo miazdza pyte [taki zwyczaj ze jak gierka miazdzy pyte to kupuje oryginal]
QW - no wiadomo, 8 lat juz ma, wonzi niemilosiernie
Heroes 1/2/3 - nie wiem gdzie mam czworke, rowniez wiadomo ze miazga, juz nie mowiac o hotseatach. Przy 4 graczach wciaz mielismy nadzieje ze skonczymy do rana zaczynajac o 17, a tu **** :>
Dungeon Keeper 1/2/ - Zdecydowanie moja ulubiona strategia single player, nowatorska i kozacka :> :*
Freespace 2 - najlepszy symulator kosmiczny ze wzgledu na fabule. Po prostu za kazdym razem ma sie ochote przejsc od nowa, powalczyc inaczej etc.
Quake 2 - bardzo fajnie sie gra w sp, muzyka jest genialna, dodatki tez calkiem own, mp imho slabiej, ale nic nie mowie bomnie zaraz zlinczuja :J
Quake 3 - w chwili kiedy zostal wydany wyprzedzal konkurencje i w ogole wszystko o dobre kilka lat. Made by mistrzowie po prostu :J
Betrayal at Krondor + Return to Krondor - moje ulubione rpgi. Pierwszy z 93 roku z dosowa grafika 3d, pierwsza gra, w ktora gralem wiecej niz 24h non stop :J. Seria srednich sequeli, no i RTK po prostu super :> Przeszedlem tyle razy co
Fallout 1/2 - pure ownage.
Postal - zalozenia + klimat :J
Starcraft - lezka :*
GTA 1/2 - multiplayer! sp nigdy mnie za nadto nie wciagnal. MP to jest dopiero...
X beyond the frontier - polecam kazdemu, kto lubi polaczenie rtsa, sima i strzelanki kosmicznej
Diablo 1/2 - druga gra, w ktora gralem wiecej niz 24h na raz :>

No a ostatnio dziamgam w ADOM. Lubcie to, mam juz 50 lvl :J

Old Post 07-07-2004 13:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Fausto
Podobno zrezygnowali? ale chyba to tylko plotka. Anyway mial byc jakies 2-3 lata temu.

zrezygnowali... i to na dobre. najprawdopodobniej trzecia czesc fallouta nigdy nie powstanie

you accept (reject, respect);

Old Post 07-07-2004 13:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

bo chyba interplay ma kłopoty finansowe ;p

Old Post 07-07-2004 16:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
johny_blaze
Da Greatest PlaYer

Call of duty - klimat wojenny nie do osiagnięcia przez konkurencję, dlugo nie bedzie lepszej strzelanki osadzonej w tych realiach

Mafia - cenię ją podobnie jak poprzednika - za klimat

GTA 2.3.Vice City - nie trzeba pisać

Medal Of Honor - podobnie jak poprzednia

...i sporo innych, nie chce mi sie wypisywac, ale ogolnie rzecz biorac to strzelanki rządzą

Old Post 07-07-2004 20:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil johny_blaze Kliknij tutaj by wysłać e-maila do johny_blaze Znajdź więcej post'ów przez  johny_blaze Dodaj johny_blaze do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać johny_blaze prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

apropo call of duty. Kiedy wyjdzie dodatek cod: uo? Na ilu cd bedzie? Czy bedzie wymagac pelnej wersji?

Old Post 07-07-2004 21:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Gazdzik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Gazdzik Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Gazdzik Dodaj [FPP]Gazdzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Gazdzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]PaRoWa^^
Psychol

Championship Manager - co tu duzo mowic, gram w ta gierke [kolejne serie] od 97 roku i pewnie dlugo jeszcze pogram. Gra kultowa.

Gazdzik: http://forum.callofduty.pl/

Old Post 07-07-2004 22:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]PaRoWa^^ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]PaRoWa^^ Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]PaRoWa^^ Dodaj [FPP]PaRoWa^^ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]PaRoWa^^ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

Diablo 2 - znowu, jak co roku wracam do tej gry :>

Old Post 08-07-2004 00:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
G.mbit
kawoHolik

Talking Re Re Kum Kum :P

Homeworld 1 i 2 - klasyk. Ciekawa historia, ładne wykonanie oraz wspaniała muzyka podkreślajaca klimat.
Poza tym chyba tylko Starmagedon bylo wykonane podobnie.
UFO 1 i 2 - miodas gra. Można by nad tym siedzieć i siedzieć Grafa archiczna ale ten klimt walki z ufokami, badania, zarządzania infrastrukturą.
Dune 2 - klasyk RTS.
Quake - respekt.
Heros 2 - sesja 3 kolesi przy jednym kompie i wiele godzin gry mówią same za siebie

Infinite masz może gdzieś na dysku Dungeon Master II ??

Old Post 08-07-2004 07:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil G.mbit Znajdź więcej post'ów przez  G.mbit Dodaj G.mbit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać G.mbit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

A ja bym chetnie pogral w Settlers 2 - ale powiedzcie mi tylko jak to wlaczyc na Win XP .

Old Post 08-07-2004 11:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

Dzisiaj rano sciagnelo mi sie Desert Rats vs. Afrika Korps. Pogralem 2h, jestem w 5 misji szwabow i powiem, ze gra zajebista. Grafika fajna, dzwieki niezle. Chyba juz wyszlo Soldiers, wiec zywot gry moze sie skonczyc. Chociaz nie do konca, bo wkoncu ile mozna normandie walkowac? a tutaj mamy afryke, piasek... extra gra.

Old Post 08-07-2004 12:21
Atari
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Krypton
A ja bym chetnie pogral w Settlers 2 - ale powiedzcie mi tylko jak to wlaczyc na Win XP .

musisz sciagnac dosboxa
http://dosbox.sourceforge.net/download.php?main=1

ja mam Settlers 2 Gold Edition PL
ale zakrecona jest 1 misja w GE i nie chce mi sie grac :/

gralem tez ostatnio w swosa 97 samymi polskimi pilkarzami lige wygrywalem a w europejskich pucharach w dupe dostawalem
http://www.the-underdogs.org - tu znajdziecie swos 96 i mase innych fajnych

Old Post 08-07-2004 12:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Atari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Atari Znajdź więcej post'ów przez  Atari Dodaj Atari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Atari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quakeworld - za dynamike i szybka akcje
Quake III Arena: CPM(A) - z przywiazania bo naprawde nie ma w tym modzie nic ciekawego ;E
Ragnarok Online - ostatnio tylko w to gram...najlepszy i najpopularniejszy mmorpg wszechczasow....polecam!

Old Post 08-07-2004 13:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Krypton

Ja tam chce S4 dorwać :/
Albo 3 chciaż ;/

Old Post 08-07-2004 16:44
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]bizonek
Albo 3 chciaż ;/

Na torrencie lezy kilka wersji Z patch'ami do XP itp wszystko ladnie dziala tylko... ze to juz nie Settlers, nikt nie nosi towarow na settlersow

StarCraft - kiedys grywalismy w to po LAN'ie calymi nocami
Doom - to samo, po 6-8h dziennie przez ponad rok
QW - wiadomo
Q3 - gram po 15min tygodniowo
Call of Duty - po 3h dziennie ;D

Old Post 08-07-2004 18:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jarek
Pop Shop Boy :P

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler

StarCraft - Jeeezu ile mozna...
Doom - Nie gralem - powaznie
QW - Eee, gralem ciut, i nie przypadlo do gustu, nawet w jego czasach "swietnosci"
Q3 - Great time killer
Call of Duty - Singla skonczylem, giere wywalilem

Btw. paruwo, jak do Ciebie dzwonie to odbieraj telefon

Tylko tak na moment wpadlem, u funfla sobie siedzie

Old Post 08-07-2004 19:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jarek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jarek Znajdź więcej post'ów przez  Jarek Dodaj Jarek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Dr.Baun-Si-Wo
Training (Enforcer)

Max Payne - nie wymaga komentarza ;
Dungeon Siege - kto usłyszał że Diablo II jest najlepsze zmieni szybko zdanie ;
Tenchu (PSX) - niepowtarzalny klimat ;
C&C:Red Alert - dla mnie po matce (Dune II) Westwood zrodziło godnego następce
Opertaion: Flashpoint - zawsze chciałem być żołnierzem , a ta gra mi to w pełni umożliwiła
http://www.wagenschenke.ch/ - klikać

Old Post 08-07-2004 19:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Dr.Baun-Si-Wo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Dr.Baun-Si-Wo Znajdź więcej post'ów przez  Dr.Baun-Si-Wo Dodaj Dr.Baun-Si-Wo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Dr.Baun-Si-Wo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]bizonek
Albo 3 chciaż ;/

To juz nie to samo - zrobili 3D i gra stracila klimat.

Old Post 08-07-2004 21:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:01.    Strony (5): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions