quote: No ja chciałbym zobaczyć wielkie nawalany, w których brały udział setki aliantów i niemców, bo to ciągłe kierowanie małym teamem może przynudzić... przydało by się realne lądowanie spadachroniarzy z 6 czerwca, czy to z plaż, czy to z szybowców... Chciałbym też ujrzeć misje szpiegowskie ala mamy nóż, pistolet z tłumikiem, a naszą przykrywką jest noc oraz możliwość przebierania się za przeciwników (w mniejszym stopniu) i rozmowa, czy ogólnie zjednywanie sobie przeciwników (w większym stopniu).
1. "wielkie nawalany" hej! to nie wojny napoleonskie! To II Wojna Światowa...
2. hmm... nie bylo ladowania spadochroniarzy 6 czerwca... o ile mi wiadomo... a nocne ladowanie z 5 czerwca mielismy w BiA:Road to Hill 30...
3. Misje szpiegowskie? Skad spadochroniarze maja tłumiki?!
a teraz z drugiej strony (pozytywnie):
1. bedziesz mial duuuuże lżdowanie w dzien razem z szybowcami. Market byla najwieksza operacją powietrznodesantową II wojny światowej! O ile nie jest nadal...(?)
2. skradanie bedzie w grze! bo po co niby bylby tryb "stealth"?! A moze nawet zdarzy sie rozmowa z wrogiem :
- "Hans, its das du?"
- "eeer.... ja ja.... ich...
- amerikanen!
ratatatata
;D (sry za slaby niemiecki )
3. W grze bedzie o wiele wiecej zolnierzy niz poprzednich czesciach! po pierwsze bedzie minimum 2 wiecej - trzecia druzyna. to i niemcow musi byc wiecej, zeby zrownowazyc sily. Gearbox mowil tez ze na naszych flankach beda tez inne druzyny, jak chociazbt Hartsock. I znowu trzeba zrownowazyc sily... mysle ze bedzie o wiele wiecej luda na polu walki niz w poprzednich czesciach... xD

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|