Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Brothers in Arms > Co chcelibyście zobaczyć w BiA 3?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Uncle Blues
Rifleman

Lightbulb Co chcelibyście zobaczyć w BiA 3?

Jak w temacie. Czego się spodziewacie po BiA 3? Co chceli byscie w nim zobaczyc? A moze czegos nie chcecie, a boicie sie ze w BiA:HH to bedzie? wypowiedzcie

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 06-04-2006 10:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Uncle Blues Znajdź więcej post'ów przez  Uncle Blues Dodaj Uncle Blues do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Uncle Blues prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ocelot
Training (Enforcer)

No ja chciałbym zobaczyć wielkie nawalany, w których brały udział setki aliantów i niemców, bo to ciągłe kierowanie małym teamem może przynudzić... przydało by się realne lądowanie spadachroniarzy z 6 czerwca, czy to z plaż, czy to z szybowców... Chciałbym też ujrzeć misje szpiegowskie ala mamy nóż, pistolet z tłumikiem, a naszą przykrywką jest noc oraz możliwość przebierania się za przeciwników (w mniejszym stopniu) i rozmowa, czy ogólnie zjednywanie sobie przeciwników (w większym stopniu).

And always will be
Some day you’ll return to
Your valleys and your farms
And you’ll no longer burn
To be brothers in arms

Old Post 06-04-2006 16:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ocelot Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ocelot Znajdź więcej post'ów przez  Ocelot Dodaj Ocelot do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ocelot prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Pioti
Training (Enforcer)

Wydaje mi sie, ze nie uda sie pogodzic tych kilku elementow. O ile misje w nocy wydaja mi sie ciekawym pomyslem, tak ladowanie w Normandii nie jest zgodne z sama "struktura" gry. Bo jak na plazy dowodzic oddizalem - tam gdzie kazdy walczyl o swoje zycie nie bylo czasu na wydawania rozkazow. Co innego 7/8 czerwca, gdy wojska alianckie weszly glebiej w tereny Francji. Ale to juz chyba bylo?

Ja chialbym osobiscie ujrzec naprawde usprawniony system AI, bo przyznac musimy wszyscy, ze sztuczna inteligencja naszych podwladnych, jak i przeciwnikow na wysokim poziomie nie stala. Grafika - jaka ona bedzie taka bedzie, na pewno nie bedzie gorsza . Jednak czegos po nowym silniku spodziewac sie nalezy. Pozyjemy zobaczymy .

Old Post 06-04-2006 16:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Pioti Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Pioti Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Pioti Dodaj [FPP]Pioti do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Pioti prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Uncle Blues
Rifleman

Wink

quote:
No ja chciałbym zobaczyć wielkie nawalany, w których brały udział setki aliantów i niemców, bo to ciągłe kierowanie małym teamem może przynudzić... przydało by się realne lądowanie spadachroniarzy z 6 czerwca, czy to z plaż, czy to z szybowców... Chciałbym też ujrzeć misje szpiegowskie ala mamy nóż, pistolet z tłumikiem, a naszą przykrywką jest noc oraz możliwość przebierania się za przeciwników (w mniejszym stopniu) i rozmowa, czy ogólnie zjednywanie sobie przeciwników (w większym stopniu).

1. "wielkie nawalany" hej! to nie wojny napoleonskie! To II Wojna Światowa...

2. hmm... nie bylo ladowania spadochroniarzy 6 czerwca... o ile mi wiadomo... a nocne ladowanie z 5 czerwca mielismy w BiA:Road to Hill 30...

3. Misje szpiegowskie? Skad spadochroniarze maja tłumiki?!

a teraz z drugiej strony (pozytywnie):
1. bedziesz mial duuuuże lżdowanie w dzien razem z szybowcami. Market byla najwieksza operacją powietrznodesantową II wojny światowej! O ile nie jest nadal...(?)

2. skradanie bedzie w grze! bo po co niby bylby tryb "stealth"?! A moze nawet zdarzy sie rozmowa z wrogiem :
- "Hans, its das du?"
- "eeer.... ja ja.... ich...
- amerikanen!
ratatatata

;D (sry za slaby niemiecki )

3. W grze bedzie o wiele wiecej zolnierzy niz poprzednich czesciach! po pierwsze bedzie minimum 2 wiecej - trzecia druzyna. to i niemcow musi byc wiecej, zeby zrownowazyc sily. Gearbox mowil tez ze na naszych flankach beda tez inne druzyny, jak chociazbt Hartsock. I znowu trzeba zrownowazyc sily... mysle ze bedzie o wiele wiecej luda na polu walki niz w poprzednich czesciach... xD

Old Post 06-04-2006 17:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Uncle Blues Znajdź więcej post'ów przez  Uncle Blues Dodaj Uncle Blues do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Uncle Blues prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ocelot
Training (Enforcer)

No ja bym zrobił trzy kampanie, różnymi kolesiami i zarazem oddziałami, podobnie do CoDa. Pierwsza kampania było by to stare BIA . Druga kampania byłaby nawalaną, np. bitwa w ardenach, gdzie walczyło by setki żołmnierzy naraz. A trzecia kampania, jakimś brytyjskim komandosem działającym samemu, to właśnie byłaby ta szpiegowska Podaję tylko przykłady, po prostu nie chce mi się już dowodzić małym oddziałem i oczyszczać coraz to kolejne lokacje z niemcami... A właśnie może by nowi przeciwnicy, chociażby Włosi czy Austriacy

And always will be
Some day you’ll return to
Your valleys and your farms
And you’ll no longer burn
To be brothers in arms

Old Post 06-04-2006 17:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ocelot Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ocelot Znajdź więcej post'ów przez  Ocelot Dodaj Ocelot do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ocelot prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 09:28.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions