Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (5): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
OGO
niema mnie

Post Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Piszcie tu wszystko co was wkurza. Wyładujecie się, a przy okazji zobaczymy przekrój rzeczy jakie nas wkurzają.

Dziś rano wkur_wiłem się na to iż nicka na irc mi zajoł jakiś goguś z Japan grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

I jeszcze jakieś problemy mam z dodawaniem odpowiedzi/nowych tematów na boardzie grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 09-10-2001 11:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

ROWNIERZ MAM PROBLEMY Z DODAWANIEM POSTOW ArgHhhhHH ..

A najbardziej mnie wku**** fakt ze za chwile mam byc w szkole !

Old Post 09-10-2001 11:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Angry

*****!!!
Robie sobie skorke do Q3 (tak - niemam co robic, wiec robie sobie skorke) i tu nagle SIAK!!! - pradu niema i po sekundzie jest... Jak sie wQr... Musze teraz wszystko od nowa robic.

Wqrzyl mnie tez Qmpel - nachodzilo mnie by mu w morde strzelic, ale sie powstrzymalem.

Old Post 09-10-2001 11:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Angry

Qrde - dwa razy go wyslalo

Old Post 09-10-2001 11:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr w robocie siedze a tu ktos se pomyślał aby wiertarą coś wiercić arghhhhhhhhhhh!

Old Post 09-10-2001 11:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

Re: Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]OGO
Piszcie tu wszystko co was wkurza.

heh.... niestarczylo by miejsca na boardzie na to wszystko....

rano wkurzala mnie mala ilosc kasy na Pop'ie a teraz jestem glodny no i oczywiscie przez to zly

Old Post 09-10-2001 12:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

mnie z kolei nie dziala XMMS
(taki winamp linuxowy )

Old Post 09-10-2001 12:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

(taki winamp linuxowy )

no i jeszcze nei chcem itego posta wyslac

Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

(taki winamp linuxowy )

no i jeszcze nie chce mi tego posta wyslac

gazi
podróżnik

wkurza mnie ze database boarda sie sypie , wyskakuja problemy, nie widac nowych postow i Zum kliknął 3 razy

Old Post 09-10-2001 13:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Angry

Wqrzylo mnie dzis przedluzenie zajec z Discussion i to ze musialam czekac grrrrrrrr pol godziny na to az mi ktos dom otworzy bo akurat dzis nikogo nie bylo grrrrrr.... prawie cala przerwa w zajeciach zrypana

Old Post 09-10-2001 13:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

Bleee ... nie mialem 2h ang .. na pierwszym zastepstwie pilem z kumplami w parku browara, na drugiej pisze wlasnie TO !!! i denerwuje mnie mysl, ZE ZA CHWILE MAM BYC W ZPOWROTEM W SZKOLE !! ARGHHhhhHH

Old Post 09-10-2001 14:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

dwoch lamkuf z quake2 dobilo do 100 posta i mam ocene 2.9 chyba aaargh

you accept (reject, respect);

Old Post 09-10-2001 14:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ya.
neony oslepiaja mnie

a ja jestem happy jak nigdy...
wiecie laczymy sieci z blokie obok
a maja tam ponoc niezlego q3 playera...
takze zyc nie umierac

[w tle : frytki w gulaszu z duzo iloscia ketchupu ]

Old Post 09-10-2001 14:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ya. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ya. Znajdź więcej post'ów przez  ya. Dodaj ya. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ya. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Grrrrrrrrrrrrrrr i mam lagi na sesji na irc.
A to nie koniec dnia.

Old Post 09-10-2001 15:28
ZimZum
Nieśmialy abstynent

heh dzisiaj 5 raz instaluje linuxa :-/
okazalo sie ze na dysku mam bady :-/
wiec musialem poswiecic jedna partycje windowsowa na innym dysku

Old Post 09-10-2001 15:46
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Positiv

quote:
Napisane oryginalnie przez Stahoo
dwoch lamkuf z quake2 dobilo do 100 posta i mam ocene 2.9 chyba aaargh

Heh...chcialem ci dac 5 ale "Podane user jest nieporawne. Jeżeli odwiedzasz właściwą stronę z poprawnym adresem www, skontaktuj się z Webmasterem." ****!

A tak wogoole to mnie 3razy dziennie wqrwia TPSA!

Old Post 09-10-2001 17:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

i znow sie wqrzylem
nie moge nigdzie znalezc patcha dla q2 pod linuxa :-/
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Old Post 09-10-2001 18:02
weirdo
kontemplator bytu

Re: Positiv

quote:
Napisane oryginalnie przez Shooler

Heh...chcialem ci dac 5 ale "Podane user jest nieporawne. Jeżeli odwiedzasz właściwą stronę z poprawnym adresem www, skontaktuj się z Webmasterem." ****!

dzieki za probe pocieszenia

paru innym osobom tyz tak wyskakuje - czyzby mnie skasowali? =]

Old Post 09-10-2001 18:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

A mnie wkurwia to, ze nie moge byc sam w domu, kiedy tego kce. Zawsze jak smacznie spie [okolo 12:00-18:00] to musi jakas lajza przylezc
To co mnie wk.urwia, za jakis czas mnie bawi - to taka sztuczka, ktora nauczylem sie dzieki moim wk.urwiajacym kumplom jesli wiecie o co mi chodzi

Old Post 09-10-2001 18:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY
luznym po pysku :o

Angry

heh a mnie wk.urwia tylko jedno - szkola a raczej nauczyciele (bo tak to bym mogl tam chodzic i z kumplami pogadac ) i to chyba wszystko bo jestem spokojny chlopak (poki szkoly nie zobacze )

btw. pozdrowienia dla wszystkich nauczycieli z mojej budy oby was ch.uj strzelil

\/

Old Post 09-10-2001 18:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Arrrrghhh ... mnie jeszcze wp.... durni/glupi/samolubni ludzie..
I to ze nie moge czasem sama decydowac o tym co chce robic ...
I to ze zawsze sie musze wpakowac w jakas okropna sytuacje
To ze jestem strasznym pechowcem
To ze swiat nie chce sie odczepic ani zatrzymac nawet kiedy jest mi to bardzo potrzebne
To ze jestem czasem taka bezradna... ze nie umiem sobie z czyms poradzic

Jeszcze cos wypisze jak bede miec wiecej weny tworczej ...ale jak na razie troche mi to pomoglo ...

Old Post 09-10-2001 18:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt.
ULRAUNT

Unhappy

a nie dzisiaj wkurzylo ze dostalem oblalem klasowke z matmy! (funkcje) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ble wrrr ciach mach , cyk myk

Old Post 09-10-2001 19:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ulraunt. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ulraunt. Znajdź więcej post'ów przez  Ulraunt. Dodaj Ulraunt. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ulraunt. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

a mnie jeszcze wkurza, ze nikt nie chce wchodzic na http://blasterpowah.prv.pl

Old Post 09-10-2001 19:19
SweepeR
sweter

Arrrrrrggggghhhh a ja sie wkurzam bo nie kumam nic z PHP + MySQL i wlasnie sie trudze nad pisaniem skryptu do swojej stronki... Jestem na pierwszym etapie tworzenia bazdy danych i nie moge tego zrobic!!!!! Arrrrggghhhh!!!

Old Post 09-10-2001 19:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

A na dodatek sie z ircem polaczyc nie moge!!!

I jeszcze pewnie za 5min. przyjdzie moj stary i powie ze mam konczyc i isc sie uczyc.... :/

PS. Ale za to rozwiazalem juz swoj problem (jeden z poczatkowych... dopiero sie zaczyna...) z MySQL

Old Post 09-10-2001 19:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

sweeper: z jakich ksiazek/turoriali korzystasz??
Do PHP najlepsza jest taka gruba zielona heliona, po prostu wypas.
Niestety do SQL nie wiem.
Qpilem sobie jakis badziew(taka biala z okladka z domino)
****.owa jak 150 :-/

Old Post 09-10-2001 21:59
[h4n3k]
Warrior (Scrag)

Re: Positiv

quote:
Napisane oryginalnie przez Shooler

A tak wogoole to mnie 3razy dziennie wqrwia TPSA!

Ten sam blad mam ja i oxy.... (qwa a mnie dzis sie nic nie przydazylo - dostalem tylko laczka i wezwanie starych do szkoly... - a tak dobrze mi szlo, myslalem, ze w tym roku wygarne na ta dobra z zachowania, a tu taki psikus - stara powiedziala, ze jak teraz nie bede mial paska, przez jakies zachowanie, to wydziedziczy mnie )

e-mail --> [email protected]
--------------- gadu-gadu: 1230396 -----------

Old Post 09-10-2001 23:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [h4n3k] Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [h4n3k] Znajdź więcej post'ów przez  [h4n3k] Dodaj [h4n3k] do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [h4n3k] prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[h4n3k]
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZimZum
sweeper: z jakich ksiazek/turoriali korzystasz??
Do PHP najlepsza jest taka gruba zielona heliona, po prostu wypas.
Niestety do SQL nie wiem.
Qpilem sobie jakis badziew(taka biala z okladka z domino)
****.owa jak 150 :-/

A ile kosztowala ta od PHP - przyda sie tp mojej stronce... (jak nie znasz dokladne ceny, to postaraj sobie chociaz tak w przyblizeniu to prztpomniec... oki?)

e-mail --> [email protected]
--------------- gadu-gadu: 1230396 -----------

Old Post 10-10-2001 00:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [h4n3k] Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [h4n3k] Znajdź więcej post'ów przez  [h4n3k] Dodaj [h4n3k] do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [h4n3k] prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez Stahoo
a mnie jeszcze wkurza, ze nikt nie chce wchodzic na http://blasterpowah.prv.pl

A mnie to, ze niektorzy nie pomysla o ludziach, co maja badziewne monitory i tylko 800x600 i zapraszaja ich na strone ktora sie zle im przeglada grrr... jakby nie mogli zrobic dwoch wersji grrrr...

Old Post 10-10-2001 05:55
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:15.    Strony (5): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions