Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Nowe idiomy angielskie
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
SweepeR
sweter

Talking Nowe idiomy angielskie

Lista nowych idiomow angielskich:

Never ending story - Bardzo dlugie zaslony.
Don't make a village - Nie rob wiochy.
Shit is going around me - Gowno mnie to obchodzi.
He was in Warsaw - Byl, wojne widzial.
I tower you - Wierze Ci.
Don't tear yourself - Nie drzyj sie.
Glasgow - Szklo poszlo.
I'll animal to you - Zwierze Ci sie.
Go out on people - Wyjsc na ludzi.
It's after birds - Juz po ptakach.
Without small garden - Bez ogrodek.
I'm from Beeftown - Jestem z Wolowina.
Village killed by desk - Wioska zabita dechami.
Universal Pregnancy Law - Prawo powszechnego ciazenia.
I see in boat - Widzew Lodz.
Brain tire fire - Zapalenie opon mozgowych.
To go to the second page of the street - Przejsc na druga strone ulicy.
Do you divide my sentence? - Czy podzielasz moje zdanie?
Heritage of prices - Spadek cen.
To make the profit on time - Zyskac na czasie.
Railway on you - Kolej na Ciebie.
All out of the penis - Wypasc z interesu.
To divorce the facts - Rozwodzic sie nad faktami.
Can you throw me up? - Mozesz mnie podrzucic?
My girlfriend is very expensive to me - Moja dziewczyna jest mi bardzo droga.
Post him shopping - Wyslac go na zakupy.
Garden school band - Zespol Szkol Ogrodniczych.
Little business of movement - Kiosk Ruchu.
Fugitive of circumstances - Zbieg okolicznosci.
Tom divided their lottery coupon - Tom podzielil ich los.
Coffee on the table - Kawe na lawe.
First from the shore - Pierwszy z brzegu.
Serious music concert - Koncert muzyki powaznej.

LOL?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 05-06-2001 19:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Skad to masz? Zaje biste to jest

Old Post 05-06-2001 19:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Na mejla od qmpla dostalem. Tez niezle dlugo zlewalem'a nawet zaczalem uzywac ich w zuciu codziennym (np. dzisiaj na angielskim... ).

Old Post 05-06-2001 19:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Nom, cos czuje ze bende sie musial pouczyc troche tego czegos Fajowskie jest to serio, coraz bardziej mi sie podoba

Old Post 05-06-2001 20:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Talking

fajna lista - teraz w boodzie wogoole nie beda kumac o co mi chodzi!

Old Post 05-06-2001 20:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

LOL! ROTFL Zamieszczaj tu takie!

Old Post 05-06-2001 20:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

-> GROZBA <-
nie uzywaj tu tego, bo ja zaczne gadac po rusku

Old Post 05-06-2001 21:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

Strach się bać! I tak połowa post'ów jest niezrozumiała...

Old Post 05-06-2001 21:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Nareszcie ktos umieszcza slownik do tego co wypisuja w postach tutaj

Old Post 06-06-2001 09:42
S4i1or
Thorin Oakenshield

Jaki słownik?

Old Post 06-06-2001 12:24
Fenek
Skilled (Knight)

Talking

Fajne!!! :-)))
W wolnej chwili można by tego wymyślić więcej.
W tej chwili przychodzi mi do głowy:
Close yourself - Zamknij się
Trills-aprocots - Trele-morele
You've got no for a cent fromweight - Nie masz za grosz odwagi
Superalone - Supersam (dawny sklep spółdzielczy)
She has a long language - Ona ma długi język
In alone one time - W sam raz
Salt and fuck - Sól i pieprz

Old Post 06-06-2001 13:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Fenek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Fenek Znajdź więcej post'ów przez  Fenek Dodaj Fenek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Fenek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ripeer
spawn(destroyer)

a ja znam troche po rusku

piersicki-pomarańcza
zapiataja-nos

więcej mi do głowy nie przyszło

Old Post 06-06-2001 13:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ripeer Znajdź więcej post'ów przez  Ripeer Dodaj Ripeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ripeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Onion

Talking

Ripeer jaki ty uczony jestes Twoja wiedza jest przeogromna Moge zostac Twoim uczniem?

Old Post 06-06-2001 13:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Onion Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Onion Znajdź więcej post'ów przez  Onion Dodaj Onion do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Onion prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

quote:
Napisane oryginalnie przez Fenek
Salt and fuck - Sól i pieprz

To mi przynioslo na mysl cos takiego:
Fuck and VQ3 - "Pieprz i Wanilia" (takie kiedys program podrozniczy lecial w TVP).

Old Post 06-06-2001 13:57
deathcrush
łobuz

VQ3? ja nie panimaju...

Old Post 06-06-2001 17:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

quote:
Napisane oryginalnie przez SweepeR

To mi przynioslo na mysl cos takiego:
Fuck and VQ3 - "Pieprz i Wanilia" (takie kiedys program podrozniczy lecial w TVP).

Ten Tony'ego Hailka? Czy to myślę o "Z kamerą wśród zwierząt"???

Old Post 06-06-2001 19:58
oxygen
new challenger

vq3 to jest poprostu czysty q3 bez promode'a

Old Post 06-06-2001 21:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

eee, ja w TAKIE rzeczy nie gram to sie nie dziwie ze nie wiedzialem

Old Post 06-06-2001 22:08
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
vq3 to jest poprostu czysty q3 bez promode'a

Old Post 07-06-2001 01:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m

Old Post 07-06-2001 06:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Wink

quote:
Napisane oryginalnie przez tramwaj
VQ3? ja nie panimaju...

Patomu szto ty ne umnyj malcik

Old Post 07-06-2001 09:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

Eeeeee, że jak???

Old Post 07-06-2001 11:59
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

nastepny po pijaku pisal

Old Post 07-06-2001 13:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PiaSkuN
BaKu BaKu

Old Post 07-06-2001 15:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PiaSkuN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PiaSkuN Znajdź więcej post'ów przez  PiaSkuN Dodaj PiaSkuN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać PiaSkuN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ripeer
spawn(destroyer)

na kaca nalepyszuju soczku z marhefekuju sie napiju to kac zaras spierdzieliju

Old Post 07-06-2001 15:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ripeer Znajdź więcej post'ów przez  Ripeer Dodaj Ripeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ripeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

Nie pierd0lta mi tu tylko mówta po polskiemu!

Old Post 07-06-2001 17:27
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez Shooler

Patomu szto ty ne umnyj malcik

ja ocien umnyj malcik, no ja nie igraju w KACZKA tri

Old Post 07-06-2001 22:47
alienzero
KOSZ

Talking

przy okazji smiesznych rzeczy - podobno autentyk:
Podczas wycieczki do Niemiec, w malenkim miasteczku, pewna angielska rodzina spostrzegla niewielki, sliczny domek, który wydal im sie swietnym miejscem na spedzenie przyszlych wakacji. Od sasiadów dowiedzieli sie, ze wlascicielem jest miejscowy pastor. Wkrótce podpisali z nim umowe wynajmu.
Po powrocie do Anglii, pani spostrzegla, ze nigdzie w domku nie widziala WC, zaniepokoila sie wiec, ze bedzie to wygódka za domem. Postanowila napisac do pastora i poprosic o informacje, gdzie sie ów przybytek znajduje.
Oto tresc listu:
"Drogi Panie! Jestem osoba, która wynajela Panski domek. Nie wiem jednak, gdzie sie znajduje WC. Czy móglby Pan mi to wyjasnic?"

cdn. - ciag dalszy nizej

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 08-06-2001 09:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

Otrzymawszy list, pastor nie zrozumial skrótu WC i pomyslal z zawodowa pewnoscia, ze chodzi o Anglikanski Kosciól Niemiecki nazywany Wales Chapet.
Odpowiedzial wiec:
" Szanowna Pani! Doceniam Pani prosbe i mam zaszczyt Pania poinformowac, ze miejsce, które Pania interesuje, znajduje sie 12 kilometrów od domu, co wydaje sie nie byc wygodne dla tych, którzy chodza tam czesto. Dlatego polecam wziac ze soba obiad. Trzeba tam sie udac na rowerze, samochodem lub tez na piechote, ale wazne jest, by stawic sie punktualnie, zeby miec miejsce siedzace i zeby nie przeszkadzac innym. Warto wspomniec, ze zamontowano tam klimatyzacje. Panuje obyczaj, ze dzieci siedza obok swoich rodziców i wszyscy spiewaja chórem. Przy wejsciu rozdaje sie kartki papieru. Ci, którzy przybywaja z opóznieniem, moga korzystac z kartki sasiada. Kartki musza byc zwrócone na koncu, azeby mogly byc uzywane kilka razy. Chcialbym tez zaznaczyc, ze wszystko, co udaje sie zebrac, jest rozdawane ubogim. Poza tym miejsce to jest wyposazone we wzmacniacze dzwieku, aby mozna bylo wszystkiego wysluchac równiez na zewnatrz. Z balkonów zas mozna podziwiac ogól zgromadzonych".

moglo by byc w jednym messagu ale za pozno zauwazylem ze zwiekszyli liczbe znakow do 10000

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 08-06-2001 09:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

To lol

Old Post 08-06-2001 13:08
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:46.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions