Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Jagged Alliance 2
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Raziel
Gloom Trooper

Post Jagged Alliance 2

Wiem ze to nie miejsce na cos takiego....
Ale jesli ktos gral i wie to moze mi pomoze...

1. Czy mozna kupowac bron dla najemnikow?
2. Czy mozna ich zabrac do "bazy"?
3. Skad wytrzasnac wiecej pieniedzy?

z gory thx

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 12-11-2001 11:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Raziel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Raziel Znajdź więcej post'ów przez  Raziel Dodaj Raziel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Raziel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xkill
Płatny Zabójca

1. Jak przejmiesz pierwsze lotnisko (Drassen) to bedziesz mogl skorzystac ze strony internetowej Bobby Rays(sklep z bronia)
2. Bazy nie masz, tylko musisz sie ustawic w jakims miescie. Rozstaw ludzi w kilku punktach i kaz im trenowac samoobrone (Lepper RULEZ ;D). Jak ktos cie zaatakuje, to jestes przygotowany.
3. Przejmuj kopalnie. Polega to na tym, zeby wyzwolic cale miasto, pogadac z szefem gornikow, oraz trenowac samoobrone ;D, zeby ci nie odbili jej wrogowie.

Old Post 12-11-2001 21:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xkill Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Xkill Znajdź więcej post'ów przez  Xkill Dodaj Xkill do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xkill prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Jaged to rulez gierka...!!! Własnie jestem w trakcie rozwalania Meduny... waszym zdaniem najlepsza broń?? bo moim Steyrer-Aug i Fn-Fal i oczywiscie moździeż ....

Old Post 13-11-2001 15:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Talking Zajebista gierka

UwaRZam RZe JA2 jest zajebistom gierkom. Sam przeszedłem ją dwa razy (na easy i na "hellu" - za durzo diablo). Ale jest fajny sposub na przejscie inną drogą.
odbijasz wizienie obok meduny (nie pamietam sektora) minujesz dzwi do celi (ja zaminowałem cały pokuj dla pewnosci). Wtedy sie wycofujesh i czekasz aRZ wrug zajmie sektor. Wtedy altakujesh jakis oddzial wroguf i sie poddajesz(jeslki mash takom możliwosc)
Nastempnie jeses przeniesiony do tego wienzienia i do tej zaminowanej ce. Po chwili przyhodzi pani D. i otwierajonc dzwi uruhamia mine co powoduje reakcje lancuhowom czyli detonacje pozostałyh ladunkuf. Pani D. ginie i jest koniec gry.
Ps. sprawdzalem - działa, ale te 2razy przeszłem w sposup tradycyjny, czyli rowalajon wszystko (prawie) co sie rusza!!

Old Post 15-11-2001 16:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

O witamy kolejnego nowego boardowicza!!! Hmm powiedz nam coś więcej o sobie... czy też wyznajsz kult ciała ( tak jak niektoorzy), ile masz lat, żonaty czy zamężny, jesteś alkochoer cz narkoman..?? acha i czy należysz do "związku dzieci maryjnych" i uczenszczasz na kółka rożnacowe... acha oraz czy przypadkiem nie jestes ciemnoskórym żydem o korzeniach ormiańsko-arabsko-szwedzkich??

Old Post 15-11-2001 16:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Cze!!!
Kultu ciała nie wyznaje, lat mam X (hmmm... opwiedzmy RZe nie bende tego ujawniał i sie hwalił RZe doRZyłem tylu lat grajonc w CS'a)(haha nie domyślicie sie RZe mam 7 lat i nie zdłaem do pierwshek klasy). Żonaty nie jestem, a twojej propozycji zamążpujscia hmmm... nie pshyjme. Alkoholerem tesh nie jestem, nark0man3m zresh0m tesh. "Związek dzieci maryjnyh" tak dziwie sie RZe mnie nie poznajesh. Bo to ty lubisz siedziec obok tego grybego łysego księdza co ma rozporek pod szyje (sutanna czy jakoś tak). a na kółka różańcowe nie uczęsczam bo tam hodom same buraki.
A wienc jestem czerwonoskurym eskim0sem pochodzenia muRZynskiego z obywatellstwem polskim.
Ps. Jakby co to mało z tgo to prawda, jedynie to RZe nie jestem i raczej nie bende menżaty.
To cz

Old Post 15-11-2001 16:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Ok dzienki za info... ale po co ja sie ciebie o to wszystko pytałem skoro znamy się 4 lata

Old Post 15-11-2001 16:43
AlieneK
KOSZ

Talking

Ludzie posłuhajcie tego. Ktos ten adres podał na board.counter-strike.pl http://www.mpo.com.pl

----------------------------------
OSTRZEŻENIE!!!!!-OGO
Uważasz iż to jest potrzebne w tym topicu ?
----------------------------------

Edytowane przez OGO dnia 16-11-2001 o godz. 22:46

Old Post 16-11-2001 21:00
AlieneK
KOSZ

Hodzi mi oto rze fajna piosnka, a źródło podałem, bo potem byłoby że zciągam od innych, a tak wogle to na topikach jest dużo różnych rzeczy i też nie na temat :)
no ale już się nie denerwuj

Old Post 17-11-2001 12:39
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:43.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions