Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Nadchodzące FPP
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Taquado
Training (Enforcer)

Nadchodzące FPP

Na jakie tytuły FPP czekacie? Ja oczekuję Aliens versus Predator 2 . Klimatyczna przygoda na enginie LithTech- to będzie hit!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 14-07-2001 20:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Taquado Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Taquado Znajdź więcej post'ów przez  Taquado Dodaj Taquado do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

Re: Nadchodzące FPP

quote:
Napisane oryginalnie przez Taquado
Na jakie tytuły FPP czekacie? Ja oczekuję Aliens versus Predator 2 . Klimatyczna przygoda na enginie LithTech- to będzie hit!

hmm... to bedzie hit! wiekszy od kichy jaka zobaczylismy w AvP (dobre bylo, ale nie za dobre). Czekam jeszcze na DNF i Fallout 3 =]

Old Post 14-07-2001 21:04
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CE3RDE
Just do it.

Czekam na Halo bo po obejrzeniu zdjec i filmikow strasznie chce zobaczycz ta gierke na moim kompie (jezeli pojdzie) procz tego na nowego wolfenstein'a i doom'a 3 oraz wszystkie inne dobre gierki ktore trafia w moj gust...

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Old Post 14-07-2001 21:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CE3RDE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CE3RDE Znajdź więcej post'ów przez  CE3RDE Dodaj CE3RDE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CE3RDE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

W tej minucie czekam na... DN4E, Red Faction, HL2, TF2, U2

Old Post 14-07-2001 22:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Taquado
Training (Enforcer)

Dodam jeszcze, że na oficjalnej stronie AvP2 http://www.sierrastudios.com/games/aliensvspredator2/ można zapisać się na newsletter.

Old Post 15-07-2001 10:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Taquado Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Taquado Znajdź więcej post'ów przez  Taquado Dodaj Taquado do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

Ja czekam na Duke Nukem Forrever, Half-Life 2, Soldier of Fortune 2, Warcraft III, Return to Castle Wolfenstein, Doom 3, Quake IV

Old Post 15-07-2001 10:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Neo
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez S4i1or
Ja czekam na Duke Nukem Forrever, Half-Life 2, Soldier of Fortune 2, Warcraft III, Return to Castle Wolfenstein, Doom 3, Quake IV

S4i1or: tez czekam na warcraft'a III....pewnie wyjdzie bog wie kiedy ale bedzie za******
tylko nie wiedzialem ze to bedzie fpp gierka

Old Post 15-07-2001 11:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Neo Znajdź więcej post'ów przez  Neo Dodaj Neo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Neo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt.
ULRAUNT

Smile Re: Nadchodzące FPP

ja z czekam na dn forever już od forever...
a inne fajne gierki to będą: Doom 3 , Wolfenstein 3 i Unreal 2 ... widzieliśćie te screeny z U2? piękne... najbardziej to mi się w tym podoba to ogromna P R Z E S T R Z E Ń

Old Post 15-07-2001 11:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ulraunt. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ulraunt. Znajdź więcej post'ów przez  Ulraunt. Dodaj Ulraunt. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ulraunt. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Ogromna przestrzen i niezbedna tona mb ram.... :/

Ja czekam na DNF (ale was zakoczylem! ), Doom3 i CPMA 1.00

Old Post 15-07-2001 11:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Aha, no i Return TYo The Castle Wolfenstein.

BTW: Graliscie moze w American McGee's Alice? Bo nie wiem czy sie oplaca zalatwiac czy nie? :/

Old Post 15-07-2001 11:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

American McGee's Alice

American McGee's Alice - fajna pokrecona zajebi sta tpp =] Pograsz z przyjemnoscia jak lubisz chore klimaty =]

Old Post 15-07-2001 12:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

quote:
Napisane oryginalnie przez Neo

S4i1or: tez czekam na warcraft'a III....pewnie wyjdzie bog wie kiedy ale bedzie za******
tylko nie wiedzialem ze to bedzie fpp gierka

Może i nie FPP, ale czekam na niego i będę nap1erdalał w niego do oporu. Wiesz, teraz podłapałem zajawkę na Warcrafta II i też tłukę w niego... A War III wyjdzie pewnie przed świętami... Przynajmniej co rok tak mówią...

Old Post 15-07-2001 12:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
blo
death czarnianin

Z dwa miechy temu podobny topic byl tylko ze w "news" . . .

Moja czekac na DNFa, Unreal2, Red Faction, Max Payne, GTA3d [moze bedzie tysz widok fpp], Halo, AvP2 i... khm pare innych FPPow i nie FPPow o ktorych aktualnie nie pamietam ale jak sie ukaza to bede wiedzial iz na nie czekalem

A i co do AvP2 - sciagnijcie sobie kawalek muzy przygotowywanej przez Sonic mayhem - tjaaa, tego typa co zrobil muze do q2 i q3. Wyjebana ze tak powiem
A mp3 lezy sobie na www.sonicmayhem.com i na mysl przywodzi pare literek ktore skladaja sie na wyraz N O S T R O M O

np. Soulfly - No Hope = No Fear.

Old Post 15-07-2001 16:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil blo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do blo Znajdź więcej post'ów przez  blo Dodaj blo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać blo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt.
ULRAUNT

Talking

[QUOTE]Napisane oryginalnie przez SweepeR
[B]Ogromna przestrzen i niezbedna tona mb ram.... :/

eee nie buj żaby ram teraz tani jest wiec kupuje na kilogramy

Old Post 15-07-2001 16:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ulraunt. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ulraunt. Znajdź więcej post'ów przez  Ulraunt. Dodaj Ulraunt. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ulraunt. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BadBoy
Skilled (Knight)

Ja czekam z niecierpliwością na DN4E-to dopiero będzie hit!

Old Post 15-07-2001 22:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil BadBoy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do BadBoy Znajdź więcej post'ów przez  BadBoy Dodaj BadBoy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać BadBoy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

Ja czekam na : DN4E, U2, HL2, TF2, CS2, D3 i RtCW.
Neo: ID chyba Q4 nie ma w planie, z tego ci wiem to chcą wydać 'Trinitry'

Edytowane przez bizonek dnia 16-07-2001 o godz. 17:46

Old Post 15-07-2001 23:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
blo
death czarnianin

Trinity to mieli jeszcze przed Q3 wydac, a nawet wtedy kiedy Q3 nie mieli w planach i mowili iz gwozdz odslona trzecia nigdy nie ujrzy swiatla dziennego a raczej naszych zakurzonych lampek
Az jeden screen wypuscili z Trinity.. model siakiejs panienki i na tym sie skonczylo...

A teraz najpewniej powitamy Doom'a3... fajnie.... ale jak dawno nie otrzymalismy zupelnie nowej gry SP od ID?

Old Post 15-07-2001 23:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil blo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do blo Znajdź więcej post'ów przez  blo Dodaj blo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać blo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

blo, nice avatar. przypomina mi ciebie (joke)

Old Post 16-07-2001 17:06
blo
death czarnianin

nio wim Sweep, niestety avatar ma uciete "wlosy"... z nimi podobienstwo fucktycznie byloby widoczne

Old Post 16-07-2001 21:56
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Wink

Ja czekam na Halo i Max Payne, ale po pierwsze: nie sa to fpp
i po drugie: i tak mi nie pójdą...

Old Post 17-07-2001 13:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
blo
death czarnianin

W Halo tysz bedzie widok FPP

Old Post 17-07-2001 13:14
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Question

No niewiem... ostatnio gdzieś pisało że jednak chyba nie będzie... Sam jush niewiem.

Ps.obiadek był tylko podpuchą - chciałem się przespać...

Old Post 17-07-2001 13:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CE3RDE
Just do it.

Ja tam oprocz tych pozycji wyzej czekam na mgs'a 2 jezeli sie konami zlituje nad pecetowcami i wyda gierke na pieca...a tak pozatym to czekam jeszcze na Dsj'a druga czesc Malysz rulez nawet w lato

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Old Post 17-07-2001 20:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CE3RDE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CE3RDE Znajdź więcej post'ów przez  CE3RDE Dodaj CE3RDE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CE3RDE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
blo
death czarnianin

quote:
Napisane oryginalnie przez CE3RDE
Ja tam oprocz tych pozycji wyzej czekam na mgs'a 2 jezeli sie konami zlituje nad pecetowcami i wyda gierke na pieca...a tak pozatym to czekam jeszcze na Dsj'a druga czesc Malysz rulez nawet w lato

fuuuuuuuuj, MGS na PC w porownaniu z PSX fuuuuuuuj

MGS2.... mlaask, juz dobry kawal czasu temu mialem ten dlugi trailer co wydali na DVD w japoni.... dobrze ze i na xboxa MGS2 [x] bedzie bo musialbym ps2 kupic

Old Post 17-07-2001 22:17
CE3RDE
Just do it.

Polemizowal bym blo wedlug mnie mgs na pc byl rownie miodny nie liczac moze sterowania do ktorego (jak dla mnie) troodno sie bylo przyzwyczaic,grafa byla lepsza niz na psx'a

Co do trailera mgs2 to jest wyppassssnnnyy...a te efekty,czulem sie ze ogladam zwiastun jakiegos filmu o niezlej fabule a nie trailer gierki...kumpel ma wersje demo/bete mgs'a2 na ps2, musze sie przejechac do niego i pograc

Old Post 18-07-2001 10:42
SweepeR
sweter

No, to ja jeszcze czekam na Neverwinter Nights. Jestem maniakiem Forgotten Realms

Old Post 18-07-2001 10:56
S4i1or
Thorin Oakenshield

A grałeś w Baldur's Gate II ?

Old Post 18-07-2001 13:20
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez S4i1or
A grałeś w Baldur's Gate II ?

heh...ciekawe kto w to nie gral

Old Post 18-07-2001 13:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CE3RDE
Just do it.

No miedzyinnymi to ja w to nie gralem

Old Post 18-07-2001 14:21
oxygen
new challenger

no coz...zaluj chlopie

Old Post 18-07-2001 15:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:42.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions